Suferințele unei vedete ignorate

Un mitocan ajuns ministru a trăit aceeași dramă. A fost uns ca secretar de stat la Ministerul Culturii. Umflat, arogant, cam prostan, omul nu-și căra nici geanta. Venea șoferul, un fel de țipțer care i-o căra, deschizînd drumul înaintea lui și încercînd să-și primească șeful cu ușa liftului deschisă. Necazul venea cînd liftul zăbovea pe la 10-11 și sosea cu întîrziere. Mitocanul culturii se roșea ca un corcodan și cînd se deschidea ușa liftului începea să țipe la liftieră:

– Tu, nesimțit-o, iar ai stat de povești pe la opt!?
Peste un an, umflatul era pe liber. Nu tu post, nu tu șofer, nu tu funcție. Dar mai avea nevoie de cîte o hîrtie de la același Minister al Culturii.
Iată portretul umflatului făcut de liftieră după un an, la o reîntîlnire întîmplătoare:
– Nesimțitul ăla care mă înjura cînd mă prindea singură în lift și zicea că put a venit acum cu ”sărutmîinile”și cu ”ce mai faci, doamna Leana? Sper că îți mai aduci aminte de mine?”.

Cam un an, un an și jumătate îi trebuie unui închipuit să se dezumfle. Sau unui mare mahăr, politician sau vedetă de tigăi și furculițe. Este o regulă. A doua zi după ce cade, orice îmbătat de putere așteaptă să-i plîngă cineva pe umăr. Nu-l sună nimeni din afara familiei. Încă nu-și imaginează că toți cei pe care îi așteaptă să-i dea un semn îl înjură de mamă. A treia zi iese la alimentara. Se așteaptă să năvălească televiziunile și să-l bombardeze cu întrebări. Nu apare nimeni. Nici oamenii parcă nu-l observă. Încet-încet, mahărul nostru începe să redevină om simplu și să-și redescopere condiția. Încă nu realizează că a fost un mediocru și că funcția l-a ridicat în nouri. Nu-i nimic, își zice el în gînd. Mă sună mîine-poimîine ca să îmi ofere un post important! Nu se poate să nu aibă nevoie de mine! Nu sună nici șefii, nici americanii, nici englezii, nu-i trimite nimeni invitații la recepții, nu mai sună ziariștii străini, nu mai lucrează nici SPP-iști la stabilirea unui traseu. Ș.a.m.d.
Cam așa vine singurătatea peste o Laura Codruța Kovesi, care se socotea buricul pămîntului, șefa deratizării morale în România, cea care, plină de emfază, zicea: ”Noi suntem DNA”, de parcă ar fi spus:

– Sunt Luluța de la CIA și țineți-vă gura că vă ia mama dracului. Și acum descoperă că lumea o tratează de parcă ar fi un nimeni.
După aproape un an, Luluța a văzut că nu este ea nici Mafalda, nici simbolul curățeniei, nici al libertății. Dimpotrivă. Au început să-i iasă ”bubele”pe nas și pe bărbie. Oradea, Ploiești, SRI, bodyguardul. Steaua anticorupției românești a pălit ca un gablonz ieftin. Vine la serviciu de parcă s-ar duce la cumpărături.

Ultima zvîcnire a personajului înfometat de glorie a fost reprezentată de lansarea unei plîngeri la CEDO. Luluța suferă ca un cîine. A revenit pe prima pagină pentru cîteva ore, scufundîndu-se și mai adînc decît înainte în anonimatul în care locuia. S-a plîns la CEDO că n-a avut dreptul la apărare, comițînd o confuzie de student restanțier. CEDO (Curtea Europeană a Drepturilor Omului) nu judecă și nu este o instanță de apel pentru Curtea Constituțională a României. Și nici pentru curțile constituționale ale altor țări. Nu judecă drepturile șefilor de parchete care au încălcat Constituția, ci pe cele care intră sub incidența drepturilor omului (conform denumirii). Debarcarea mediocrei absolvente de drept de la Facultatea din Cluj-Napoca (centrul de lansare al celor care în acești ani alcătuiesc baza sistemului) n-are nici o legătură cu drepturile omului și cu CEDO.

Plîngerea ei seamănă cu un apel la un medic ORL-ist căruia îi spune că i s-au umflat picioarele!
Plîngerea Laurei Codruța Kovesi la CEDO este o probă indubitabilă. Ce Luluță mediocră a condus Direcția Națională Anticorupție și de cine s-a folosit SRI-ul și Traian Băsescu!

Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram cotidianul.RO, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri și informații de actualitate. Fii cu un pas înaintea tuturor, află primul despre evenimentele importante, analize și povești captivante.
Recomanda 57

84 de Comentarii

 1. Niște penali de rang înalt: Sasu fură case, Lazăr stă de șase!

  • Infractoarea nationala Kövesi e un soldat credincios care e capabil sa-si dea viata pentru Cauza, de aceea in ultimile sase luni a scrasnit din coltii cariati continuandu-si prin catacombele statului securist paralel lupta cu dusmanul!!!
   Individa nu a avut vreo suferinta, alta decat ca noul stapan care a preluat-o de la cel care a clonat-o, a scapat-o din brate tocmai cand incepuse sa creada ca sfidarile nerusinate ale Constitutiei ale amandurora vor trece nepedepsite!
   Infractoarea a fost plasata intr-o functie superioara celei anterioare si precum cucuveaua, cu care se identifica, umbla noaptea pe la DNA, organizand in afara de distrugerea urmelor, noile tinte asa cum am vazut ca au fost vizati principalii dusmani cu noi dosare!!!
   Ratiunea pastrarii infractionale a Infractoarei la PICCJ a fost dubla, cea de-a doua fiind sa-si descurajeze fostii subalterni ca steaua ei nu a apus.Si intr-adevar, avalansa s-a pornit cu mare intarziere,dar fiecare clipa castigata a fost extrem de pretioasa acestor infractori care au o singura speranta, sa traga de timp pana isi incheie mandatele. Identic cu cazurile Onea-Portocala, care au fost mentinuti pentru a sterge urme si a-i descurajape toti cei pe care-i distrusesera cu probe false!

  • Inca o dovada ca acest DNA trebuie desfiintat. Avem Parchete care sa se ocupe de anchete ca orice tara civilizata.
   Acest DNA e o structura construita exclusiv pentru executii politice, fara nici un fel de rezultat pe anticoruptia pentru care a fost inventat. In perioada de glorie excela in a defila politicieni ce se opuneau sistemului, arestati preventiv in catuse in fiecare zi. Azi cei defilati in catuse sunt liberi declarati de instanta „fapta nu exista”, dovada a amatorismului si reaua vointa in construirea acestor asa zise dosare de anticorptie… Acum vedem inca o data ca cea care conducea aceasta pompata institutie era si ea o mediocra ca si cei pe care ii pastorea.

  • De cand mama-masii fac politica magistratii! Vor pensii astronomice si in acelsi timp sa faca si politica in mod public! Cica un magistrat de renume national din Neamt ( fara nicio legatura cu neamtu) si-a pierdut functia de sef de tribunal fiindca a facut politica prin Bucale. Bandita trebuia data afara din magistratura nu din functie! Huuo CSM de sub nivelul marii!

  • La fel ca la fosta securitate, toată lumea știa despre ce e vorba și doar câteva javrete o țineau sus și tare că nu e adevărat. Exact și azi toți știu dar uite că mai sunt câțiva care nu „văd” din ticăloșie sau pecuniar ce este de fapt infractoarea asta. Din păcate, noi ăștia, păduchii trăim pe câteva sute de lei iar asta „suferă” pe câteva mii de euro!!! Lucrul acesta eu îl consider furt și nu înțeleg cum o astfel de infractoare nu este încă în pușcărie și cum încă mai este plătită cu atât de mulți bani.

 2. VOI, MASS MEDIA, AVETI OBLIGATIA MORALA SA DECLANSATI PROCEDURILE PENTRU O PLÂNGERE COLECTIVA, SA STRÂNGETI SEMNATURI DE LA ROMÂNI, LA NIVEL NATIONAL SI INTERNATIONAL, CU IDENTIFICAREA SEMNATARULUI, ÎMPOTRIVA ABUZURILOR DIN JUSTITIE, ÎMPOTRIVA CONDUCERII PARGHETULUI GENERAL DE PE LÂNGA ICCJ SI DNA.

 3. DNA(Doamna)Kurvesi răbufnește cu aceleași texte cu care ne-a împuiat capul despre procurori și ”anticorupție”. Minciunile, obsesiile și obrăzniciile ei de azi arată că nu se va vindeca niciodată. Regretă vremea când procurorii torționari acționau direct la ordinele ei și erau instruiți tot de ea la întâlnirile lor ”de lucru”.

 4. Toate bune și frumoase, Dle C.N., dar amăgiți prin omisiunea a 1/2 de adevăr: „Sunt Luluța de la CIA și țineți-vă gura că vă ia mama dracului”, păi, ea chiar ERA și nu doar de la CIA! Fabula asta ÎNTREAGĂ este că a făcut jocurile neprietenilor noștri „parteneri strategici”(politica nu are Morală, nici Prieteni, n-are Mamă, n-are Tată, n-are niciun Dumnezeu, ceea ce românii ÎNCĂ NU ȘTIU!), IAR „ĂȘTIA” FOLOSESC COZI DE TOPOR DE UNICĂ FOLOSINȚĂ și, în cel mai bun caz, nu le pedepsesc, aruncându-le la gheena cu smoală în flăcări!

  • Dupa mintea ta prietenii nostri sunt rusii. Abia asteapta sa ne dovedeasca prietenia lor cu a imbratiseare de urs.

  • Doar Dumnezeu ne este aproape si implicit natura, Marea Neagra. Tot ce-i pieritor poate gresi/pacatui/ravni. Lasati fobia suntem intr-o alianta vom merge pe acelasi drum chiar daca suntem desculti pentru ca bocancii au ajuns pe maini bune. Esti in stare sa spui ca daca fiul tau are o alta parere deja il vrea pe vecin sa-i fie tata.

  • @Stoleriu spune:
   9 ianuarie 2019 la 17:17
   Esti deraiat rau, bati campii departe de intrebare. Mai ramane sa ne spui ca tu te-ai sculat de dimineata ca sa mergi la lucru.

  • Stoleriule, te- facut Diogene! El cauta un om si dadu de-un bou cu gandire de bivol puturos. Ti-a zis-o la fix Diogene : fii-tu isi cauta alt babak pen’ca are alta parere !

  • @ Mardare Stoleriu Smarandache Patrapulea Papara

   E seceta mare si mult praf in tigva ta gaunoasa. Cand am vazut din nou in dreptul numelui tau insiruirea de nick-uri care le da bube pe ficat ciumetilor rosii, am fost foarte curios sa vad ce-i zici tu lu’ ala, si cand colo, ce sa vezi? O insiruire de vorbe taiate din ziare si trase din caciula. Bai ciumetilor, sunteti jalnici! Daca politia si jandarmeria nu v-ar apara cu brutalitatea caracteristica, ati sfarsi aninati prin copaci.

  • Credeti ca Ghita a spus intamplator ca Lulutza si Coldea erau in solada CIA?

  • @justinianus
   Dar tu crezi ca intamplator se vorbeste ca Dragnea este in slujba Kremlinului avand misiunea de a destabiliza Romania? Teodorovici tocmai a primit la Moscova ultimul set de instructiuni, apoi imediat au urmat ordonanta de urgenta nr. 114/2018 (taxa pe lacomie) si destituirea lui Misa de la ANAF si inlocuirea lui cu o fufa adusa de nicaieri, dar docila si habarnista. Ti se pare intamplator?

 5. Prostu pana nu-i fudul, parca nu prost destul! Se potriveste si la proaste, nu numai la prosti.

 6. Aşa sunt odraslele astea trăite în puful privilegiaţilor.Trăiesc cu impresia că totul li se cuvine şi că toată lumea e la picioarele lor.Când se prăbuşesc de la mare înălţime dau în damblale.Nu mai este tăticu cu funcţia lui şi nici mămica cu influeţele.Sunt singuri şi îşi caută sprijin pe la porţi străine,care de obicei rămân închise.Şi aşa trebuie să fie.

 7. A face o prostie poate fi interpretata de unele persoane ca fiind o greseala. A persevera in prostie devine o certitudine pentru toata lumea ca esti paralela exact cu problemele din domeniul in care ai lucrat. Kodruta, eu te sfatuiesc sa mergi mai departe cu demersurile tale, poate mai sunt persoane nelamurite in ceea ce priveste capacitatile intelectuale si pregatirea profesionala.

 8. Ditamai Slujirea sa se umilieasca intr-atit… Stati linistiti, prietenii au asternut drumul la CEDO ca doar CEDO n-o fi manastire de maici. Actiunea in sine a facut-o dupa ce i s-a garantat ca rahatul va fi imprastiat pe pereti. Problema pe care eu o vad e una de imoralitate profunda a individei care se ascunde intr-un mod mai mult decit gretos in spatele „suferintei procurorilor”. O doare undeva pe Kovesi de alti procurori… Este si falsa si imorala, actionind impotriva statului roman, si ipocrita!

 9. dupa martafoi, mojici, cretynoizi politici cocotati prin relatii , bani, sex si carnete de partid, dupa divortate, vaduve si nemaritate, de fond si formă, ca nuty, sulfy, alinuta, ancuta, gyzela, adynuta, liviuta, codrutapomuta, etc .cocotate in varful institutiiilor de forta, centrale si nationale, santajabile prin mapa profesională, ascunderea dosarelor intre procuratura si instante, macelarirea unor colegi, valori, integritati, verticali, competenti, familii, pt a masca neputinta, nepriceperea, nedreptatile de zi cu zi, statul abuziv de magistrati, dejustitiari , de luptatori anticoruptie dirijata la butoane, iata ca si niste maimutoi, cimpanzei, urangutani de la oradea si ploiesti se toarna unii pe altii, dupa ce se credeau mici dumnezei, alesii domnului barcagiu et meditatorul de hamangia, acoperiti prin superficialitate, indolenta, lipsa de experienta, santaje, amenintari, bolnavi prin metode si mijloace specifice, intr-o lume nebună, nebună de legat, intr-o lume in care cancerul a invadat toate institutiile, sida si hyv , poate tratabile, iar caruta a fost pusa inaintea cailor ca sa vedem ca din oradea , la ploisti, s-a rasturnat carul cu prosti, prostitati, imbecili, mojici, mitocani, a caror averi trebuie luate la control, in fiecare institutie, justitie, educatie, sanatate, politică, administratie, pt ca CIRCUL SI PARANOIA NATIONALA SA INCETEZE, iar OMUL POTRIVIT SA FIE LA LOCUL POTRIVIT IN CEASUL 25!!!FARA MORALA, FARA CARACTERE, FARA COMPETENTE, FARA VALORI , acesti saltimbaci au distrus tara, constitutia, statul de drept si domnia legii facand din multi jurnalisti si televiziuni complici, tainuitori, favorizatori, diversionisti, regizori si scenaristi circari, FARA FRICA DE DUMNEZEU!AJUNGE. DESTUL. CU VOI NU SE MAI POATE. ACUM SAU NICIODATA!

 10. Din pacate numai „ïgnorata”nu a fost !Permanent ati adus numele ei in atentia noastra,cu tot felul de brasoave si barfe!Va ramane vedeta predilecta pentru media multi ani de aici inainte,exact ca Elena din Plescoi sau „amarata” Bica !Nici Mazare nu se simte mai bine,recent l-ati reinviat!De un Plesoianu,de un Nicolicea ,de un Serban Nicolae,etc.,statui vivante ale interesului national,numai zile si luni de tacere!Dar pe cine ar interesa soarta lor?Aici e secretul….

 11. Sunt convins ca Kovesi n-a facut plangerea la CEDO de capul ei. N-are atata minte. Da` nici cei care au sfatuit-o. Individa trebuie exclusa din magistratura si trasa la raspundere penala pentru abuzurile savarsite. Vorba e cine are curaj s-o faca, impotriva securistilor care o apara.

  • Luluto, daca ai avea puterea Anei Pauker, ai baga in parnaie pe toti cei ce nu-l pupa in basau pe Iohannis.

 12. Imi pare rau, d-le Nistorescu, dar debarcarea Lulutei este intrinsec legata de drepturile omului. Pe care ea le-a calcat in picioare ori de cate ori a avut ocazia. Ea trebuia sa ajunga la CEDO, dar nu ca paras, ci ca parata. Iar CEDO trebuia sa-i preia „cazul”. Si s-o judece pentru ce a facut. Iar prostia – ca a fost, este si va ramane o proasta – nu scuza samavolniciile pe care le-a comis. Ea jeleste pentru ca nu este bagata in seama. Si e pacat! TREBUIE bagata in seama! Si nu trebuie trecuta cu vederea nici cum. In fiecare zi trebuie sa i se aduca aminte, sub o forma sau alta, cine a fost, ce trebuia sa faca si ce a facut de fapt, cam ce merita pentru ceea ce a facut. Pentru ca toate relele le-a facut cu buna stiinta si s-a bucurat cand le-a facut.

 13. Pesedistilor si sustinatorilor lor, le este frica ca CEDO va constata ca ei, ciuma rosie sunt cu drepturile omului in gura doar cand e vorba de ei personal si de „famiglia” lor, nu si cand e vorba de ceilalti cetateni romani. Daca demiterea lui Kovesi ar fi respectat legile, Constitutia Romaniei si drepturile omului, daca CCR ar fi fost o institutie independenta si formata din specialisti in drept constitutional, daca Tudorel ar fi dorit cu adevarat sa reformeze justitia si nu sa scape si sa scoata din inchisoare coruptii si violatorii recidivisti, domnul Nistorescu, a3 si alte oficini,nu ar mai fi consumat timp si energie sa ne convinga ce rea a fost Kovesi si ce buni si cinstiti sunt dragnea si interolpii cu care a aparut la ICCJ, voiculescu, udrea, mazare si restul companiei!

  • #misu – Lozincile tale incep sa devina indigeste. Mai schimba ceva la retete. Cum poate un om sanatos la cap sa-si imagineze ca un om de talia lui Tudorel Toader (indiferent cat l-ati balacari si injura voi, ce-i al lui – studiile, pozitia academica/universitara, nivelul de jurist in adevaratul sens al cuvantului -, e al lui si nu poate fi terfelit de niste putzoi zaltati, iertat sa-mi fie cuvantul zaltati) urmareste sa scoata din inchisori coruptii si violatorii recidivisti? Nu ti-s toti boii acasa, „misule”. Nici nu trebuie sa se mire cineva in ce te priveste. Pentru tine Luluta care se joaca cu …. mingea de baschet a fost, este si va fi buna (sa dea Dumnezeu ca de ea sa ai parte tot restul vietii!), iar Dragnea, „interlopii cu care a aparut la ICCJ” (!!??!!), Voiculescu, Udrea, Mazare sunt niste ticalosi. Adica Dragnea care a fost condamnat pentru chestia cu referendumul si acum se incearca infundarea lui cu niste „instigari la abuz in serviciu”, Voiculescu care a fost condamnat pentru activitate infractionala TELEPATICA, Udrea pe care n-a reusit s-o prinda nimeni cu nimic, si Mazare la fel …. astia sunt coruptii Romaniei!?! Mare ticalos mai esti, „misulica”!

  • Misule

   si ca care drep[t al Lulutei a fost incalcat? Incalcat de CCR …

  • @Omul care trece: se vede ca taica-tau a fost un parameci, maica-ta o euglena verde si tu ai iesit o molusca sluga. Am stabilit ca nu esti inteligent si nu o sa imi pierd vremea cu tine, din mila crestina iti recomand sa ii rogi pe cei care iti dicteaza ce sa scrii sa te informeze. Stiai molusco, ca Kovesi a fost valitata ca specialista si facuta doctor in drept de cel caruia ii perii partea dorsala in comentariul tau, numitul Dorel de la justitie astfel cunoscut sub numele de sluga model?! Cand a fost Dorel „mare” jurist, cand ca prieten al infractorului Fenechiu a aplaudat-o si a fost de acord cu doctoratul lui Kovesi aflata pe cai mari, sau cand ca sluga a PSDaddy a dat-o jos?! Fotografii si filmulete cu interlopii cu cefe groase care l-au insotit pe dragnea la ICCJ sunt in tot mediul online, cum tu saracul nu intelegi ce inseamna conceptul si cum sa cauti, roaga pe altcineva sa le gaseasca!

  • #misu – „misulica” esti un golanete mitocan de doi banuti juma’. Limbajul iti defineste foarte bine pozitia sociala – lumpen, statutul – maidanez de pripas si nivelul – sub temelia bazei fundamentului. In plus esti si fudul avand impresia ca ai fi in stare sa stabilesti ceva despre cineva, lucru pe care nu poti sa-l faci pentru asta presupune sa ai activitate cerebrala. Un proces fiziologic si neural care tie iti lipseste cu desavarsire. In rest, am observat din scrijelitura pe care ai postat-o ca stii o multime de lucruri despre nimic si ca toata „cunoasterea” ta este cantonata in mediul online. Ai grija cu mediul asta pentru ca acolo se gaseste orice, inclusiv unele preocupari jucause ale mamicii tale, careia se pare ca ii place sa cam faca autostopul la tir-uri si camioane, in special turcesti. Daca ai impresia ca nu-i asa, roaga pe cineva sa te ajute sa cauti. Eu insa iti recomand, pithecantropule, sa te vari inapoi sub piatra de unde ai iesit si sa hibernezi acolo macar cat a mai ramas din iarna asta.

 14. Ca principiu general , C. Nistorescu are dreptate ! Dar nu este cazul in speta …L C. KOVESI este procuror in Parchetul General de pe linga ICCJ ! Nu este putin lucru !

 15. Si cand te gandesti ca , la cat de toanta era si ce nenorociri facea ( devoalate recent , in plenitudinea lor ) , au existat oameni (vai de capul si de mama lor!) , care erau multumiti de activitatea zeroului absolut si-i mai dadeau si decoratii si laude jenante !! Ce-ai putea spune despre asemenea indivizi ? Spuneti Dvs.!

 16. Destul de inteligenta in cele rele, vedeta a simtit ca nu CARTEA este profesia sa de baza ci modul in care stie sa manipuleze, sa intrigareasca , sa bage fitile si sa se alieze cu puternicii zilei .Un asemenea puternic era nea Coldea, adus acum de Babes Bolyai la statut universitar- omul la „necaz „trebuie ajutat cum a „ajutat” el tara devalizata etc.Vedeta sufera atat ea cat si mai ales Curtea, acei slujbasi ce se ploconeau pana la pamant sa nu cada sub vizorul ochiului negru al capricioasei „slujiri” si umbland din cercuri in cercuri diverse -SRI,AMbasade, tari puternice ,la decorat si medaliat ea si Curtea nu suporta sa nu-si apere „lipsa dreptului la aparare” lucru de care rad si curcile.Culmea ironiei e ca tocmai vedeta care si-a batut joc de aparare, mergand doar pe acuzare, cere drept la aparare si ce sa vada, de data asta chiar nu-l are de la lege !-!Asa se razbuna Zeita Dreptatii pe asta care, pe vedeta care nu a tinut cont de nimic din cauza a 2 lucruri- cras nepregatita si rea cu spume.Procurorii ce pretinde ca-i „apara{” nu sunt proprietatea ei de acasa ,de fapt lipsita asta de caracter uman, i-a distrus pe multi si pe multi ani de aici inainte.

 17. Pot lansa o ipoteză? Nu este ideea ei, ci a lui Macovei, care crede că poate influența o decizie CEDO prin trepădușii pe care ia promovat ea pe acolo.

 18. asa devin niste NEICA-NIMENI pe rand KIORU, LULU (mihailescu) , ceapistu ZEGEHEAN si vor deveni curand si tractoristu LAZAR si DULAPU SASESC. vorba lui Maria TANASE; hai lulutza cu-roozvelt (desi aici nu e cazu, fiind urias)

  • Te pomenesti ca tu esti vreun om important! Nu s-ar zice judecand dupa ortografia de clasa a 2-a repetata (nu ma refer la erorile de tastare).

 19. esti in eroare, cornele, dna codruta este un om modest si priceput. ce nu intelegi este faptul ca dumneaei nu putea (si nu avea voie) sa stea zi-noapte pela televiziuni sa demonteze toate rahaturile venite dela psdragnea, via gidea, ciuvica& co.

 20. Măi Stoleriule, mai fă și tu, dracului, o pauză. Nu ratezi nimic, ai iuțeală de mână de ai tocit mausul, dar mintea nu te ajută, tare mi-ar plăcea să te ia un urs adevărat în brațe/ să vadă cum stai la mațe/ căci la cap ești cam cașto/ nu prea oceni harașo! Tu crezi că americanii ne sunt prieteni? Dacă am vrea, să zicem, să devenim nealiniați sau să fim prieteni cu marele Zid chinezesc, dacă așa ar pofti poporul român, ce, n-are voie? Păi de ce sunt bazele lor la noi? Ca să nu miști în front, băiatu, ponimaieși? Vrei tu să fim noi vârf de lance contra lui Putin? Cu ce gheșeft, cumva ca să ne îndepărtăm tot mai mult de visata reunire cu frații din Moldova ailaltă? Apropo, Haplea de la Cotroceni de ce nu mai scapă o vorbă în chestia asta. Apoi, nu vezi cum face madama Merkel, nu zic că-i chiar iubește pe ruși, dar face mari afaceri, în ciuda americanilor.
  Măi Mișule/pișule, nu te gândești că tot luând în gură ciuma roșie s-ar putea să vă îmbolnăviți chiar de ciumă bună, dacă tot cobiți. Nu știi că ciuma roșie a fost născocită de ciuma brună? Ți-e dor de așa ceva: Foaie verde mătrăgună/ îmi e dor de ciuma brună/îmi place să fiu Rezist/ este drept nu chiar fascist/ dar în caz că o fi cazul/ repede io schimb macazul/ alegeri, democrație?/ asta nu îmi trebe mie/ eu vreau să dobor guvernul/ și să vă aduc infernul/ sunt cu Macovei Monica/în corupți ea bagă frica (sic). PS. Te-ai gândit cumva vreodată/ că ea-i ciuma-ntruchipată! Chestia e că vă e tare frică de verbul și talentul jurnalistic dovedite de domn Cornel, spre marea noastră satisfacție!

  • Mai fecior, tu esti pe alta lume, ai un stil de beizadea fara griji, pesemne ca fura altii pentru luxul tau, pentru ca daca ai fura tu personal, n-ai avea vreme de scris pe la ziare. Cred ca mai degraba tie iti place ciuma rosie sau bruna, eu dupa cum vezi o combat din rasputeri tocind si mouse-ul si tastatura. Eu iti zic sa tragi aer adanc in piept si sa ai curajul sa privesti neutru intreg tabloul evenimentelor. Atunci poate, poate vei pricepe ceva.

  • Ai mare dreptate, domn Cornel este un mare maestru in arta manipularii natafletilor ca tine, chiar daca tu ai deja convingeri comunistoide tot mai ramane ceva de manipulat si la tine ca sa-ti ia banii. Din punctul asta de vedere si eu il apreciez foarte mult pe domn Cornel, ia banii ciumei rosii fara remuscari, pentru ca daca nu-i ia dumnealui, ii cheltuie ciuma rosie pe dame de consumatie; avem exemple recente. Oricum imaginea ciumei rosii nu mai poate fi reparata si ar fi pacat ca domn Cornelsa nu le ia banii.

  • @SUS PATRIA: ca si la alti colegi de-ai tai in simbrie la vatafii pesedei se vede si la tine ca taica-tau a fost un parameci, maica-ta o euglena verde si tu ai iesit o molusca lasa cu vocabular infect. Nu ai curajul sa iti dai numele, folososesti injurii de pe centura in loc de argumente, probabil pe acolo ai fost crescut de parinti! Imi este mila de tine, asta esti, atat poti!

  • Bai molusca, deviza corecta este PATRIA A PRIORI, nu sus patria. Susu patria era dviza marelui demagog de la Romania Mare si nu avea absolut nici o legatura cu patriotismul ci era o deviza a fripturistilor politici.

 21. Frumoasă „scăparea” cu Luluța de la CIA! Pentru a pune lucrurile la locul lor mai trebuie să scăpați și ceva despre Maior și Coldea de
  la CIA ca să înțeleagă și „naivii” care mai cred că Iohannis a adunat în numai două săptămâni peste 3 milioane de voturi fără contribuția directă a votului „electronic” cu contribuția directă a generalului Opriș de la STS, tartorul serverelor care centalizează buletinele de vot, buletine care nu mai sunt verificate după înregistrarea dirijată de servicii,în servere. Și povestea se repetă crscendo începând cu 2004, la fiecare tur doi al alegerilor prezidențiale!

 22. Lasati-o pe Kovesi, pentru ca situatia este mai grava. Un cititor sesizaca numarul mare de corupti organizati sunt mai degraba de competenta DIICOT decat a DNA. Redau in continuare raspunsul pe care l-am dat acestei remarci:

  „Mda, iata un punct de vedere care merita luat in consideratie, marturisesc ca mi-a scapat aspectul asta! Cand infractorii din zona coruptiei actioneaza organizat si nu de capul lor, inseamna ca avem un fenomen de crima organizata si asta e foarte, foarte grav, e subiect de siguranta nationala si desigur asa cum spuneati dv. este de resortul DIICOT. Dar atentie,va completez rationamentul, aici e vorba de siguranta nationala si nu e de joaca!”

  Deci faptul ca marii corupti sunt organizati si nu actioneaza individual, creeaza un urias pericol pentru tara. Imi vine acum in minte si episodul cu cheta de milioane de euro facuta de corupti pentru scoaterea din scena a doamnei Kovesi, inclusiv episodul cu Rudolph Giuliani. Daca nici asocierea financiara a marilor corupti pentru a scoate din scena personaje incomode din structurile statului nu este indiciu clar de crima organizata, atunci care ar putea fi? Este repet, o problema de siguranta nationala!

 23. CEDO se ocupa de situatiile in care statul incriminat a incalcat drepturile *civile si politice* ale unui cetatean al sau. Inlaturarea Codrutei Kovesi de la sefia DNA prin comanda politica a unor politicieni aflati la putere si investigati de DNA pentru a-si influenta favorabil propriile anchete se califica in criteriile CEDO (daca lucrurile stau intr-adevar asa). Vom vedea.

 24. Altfel, povestea cu mitocanul ajuns ministru si apoi decazaut este frumoasa si educativa – chiar daca nu are nici o legatura, nici cu Kovesi nici cu CEDO.

 25. …io cred ca sufera nu ca un caine ci ca …o catea…ca soferu de i sofer …stie el dace erea platit cu varfu si indesatu..ori nu indraazniti sa marjeti pana acolo…decenta si …va opreste ..pa mini nu..si apoi nun asta i tema articolului…dar ca nu stie pa she lume se afla ca procoroare puteati spune..cati tatici cu fiicutze ..avem in Romania..am mai spus …cu ce io fi nutrit pa securisti in perioada da inceput a democratiei ca au jenerat numai feati unele mamut altele sa le ….ut..

 26. interesant

  ca filolog, aveti datoria sa propasiti limba romana

  deci, in 2019, nesimtito devine nesimtit-o

  si tot astfel, toant-o, idioat-o, ingalat-o, ingenu-o, inconturnabil-o

 27. când postai si semnai cucuveaua mov cum si de ce o faceai?/poate cei ce au primit mesajele tale le posteaza aici??

 28. eu zic sa avem rabdare, de doua ori!

  mai intai sa vedem ce zice CEDO! nu sunt specialista in drept, nu dau cu presupusul…

  apoi sa vedem cum va functiona DNA in alta formula manageriala si sa comparam apoi performantele…

  exact cum vom face si evaluarea guvernarii Dancila, cam peste trei ani..

  coruptia este o problema! pe ce loc suntem in lume la acest capitol?

  eu nu cred ca doamna Kovesi este un om corupt sau un procuror incompetent…cred ca a facut erori, dar ele nu au tinut de incompetenta, ci de un abuz de putere..abuzurile de putere se regleaza in timp, vezi cazul Benalla din Franta…si vorba aia, aia au 200 de ani de democratie..

  • Fenomenul coruptiei este depasit in acest moment de intrarea lui in zona crimei organizate si nu mai este de competenta DNA ci a DIICOT si structurilor de aparare a sigurantei nationale. In momentul in care hotii care lucrau pe cont propriu isi unesc efortul distructiv si lucreaza impreuna, avem in fata crima organizata. Numarul mare de corupti din PSD care actioneaza concertat fac din PSD cea mai mare organizatie de crima organizata. Odata cu Dragnea la putere in PSD avem in fata nu niste corupti rataciti, subiect pentru DNA ci o mafie a coruptilor organizata pe intreg teritoriul tarii care sunt de competenta DIICOT.

  • @juju
   Bravo, ma bucur ca si tu subscrii la observatia ca la noi coruptia a luat proportiile crimei organizate, ca e de resortul DIICOT si o problema grava de securitate nationala. Sper ca si institutiile care au menirea apararii statului roman sa intreprinda actiuni in forta impotriva acestui flagel.

 29. De Voi tonomatele infractorilor nimeni nu isi va mai aminti, probabil niste pișați pe mormanturile voadtre pentru ca ati fost niste slujbasi ai unor grupări infractionale. Cea mai iubita, cea mai curajoasă femeie din România ramane in istorie, cu premii internationale cu aprecieri si cu iubirea poporului roman! Voi niste labe triste …

  • Si cu media colosala de absolvire a studiilor. Cum nu stiti cat? 6,41!!!!!! Si cu „portocalele”ei care ne-au facut sa scuipam cand auzim de DNA.

  • Ai fost si tu printre aia
   care au iubit-o pe Codruta?
   Nasoale gusturi mai ai!!

  • @Ileana, Suceava
   Confunzi, 6.4 ai avut tu si Dragnea, pe bune! Dragnea a fost si repetent, ca si Tariceanu de altfel. Dar de notele Vasilicai de ce nu sufli o vorbulita macar? Daca le pui pe Dancila si Kovesi alaturi si le iei un interviu, te asigur ca la Dancila te vei prapadi de ras, in timp ce la Kovesi vei avea ce afla.

 30. Bine, bine, dar care-i treaba cu „nesimtit-o”, maestre? Nu de alta, dar mi-a zvacnit o spranceana-n sus. Fondu-i fond, nu-i loc de șagă, dar o comiseși pe forma. Concediaza-ti șpițeru’, ca-i cocalar!

 31. ╔╗╔═╔═╔═╔══╔╗─╔╗╔═╔═╗─╔═╔═╔═╔═╔╦╔═╔══╔═╗──
  ║║║║║╚║║╚╗╔╔╗─║╚║║║║║─║║║║║║║║║╔║║║║║║║║──
  ║╚║╦╠╗║╦─║║║║─║║║╦║╦║─║╔║╦║║║╦║║║╦║║║║╦║──
  ╚═╚╩╚═╚╩─╚╝╚╝─╚═╚╩╚╩╝─╚╝╚╩╚╩╚╩╚╝╚╩╚╩╩╚╩╝╝─
  ─╔═╔═╗─╔═╔╦╔╗──╔╔═╔╗╔╔╔═╔═╗─╔═╔═╗─
  ─║╔║║║─║║║║╔╗─╔╝║═║║║╔║║║║║─║═║║║─
  ─║╚║╦║─║║║║║║─║║║═╚╗╔║║║║╦║─║═║╦║─
  ─╚═╚╩╝─╚╩╚═╚╝─╚═╚═─╚╝╚╚╩╚╩╝─╚═╚╩╝─
  ─╔═╔═╗─╔╗╔═╔═╔═╔══╔═╗─╔╗╔═╔═╔═╔═╔═╔╦╗─
  ─║╔║║║─║╚║║║╔║║╚╗╔║║║─║╚║║║╚║═║╚║╔║║║─
  ─║╚║╦║─║║║╦║╩║╦─║║║║║─║║║╦╠╗║═╠╗║╚║║║─
  ─╚═╚╩╝─╚═╚╩╚═╚╩─╚╝╚═╝─╚═╚╩╚═╚═╚═╚═╚═╝─
  ─╔═╔═╗─╔═╔═╗─╔═╔═╔═╔═╗─╔═╗─╔══╔╦╔═╔═╔╗╔═╗──
  ─║╔║║║─║╚║║║─║═║║║╔║║║─║║║─╚╗╔║╔║═║║║╚║║║──
  ─║╚║╦║─╠╗║╦║─║╔║╦║╚║╦║─║║║──║║║║║═║╦║║║╦║──
  ─╚═╚╩╝─╚═╚╩╝─╚╝╚╩╚═╚╩╝─╚═╝──╚╝╚╝╚═╚╩╚═╚╩╝╝─

 32. „Luluța”? Ce stil aveti, d-le Nistorescu… Mancator de seminte pe marginea santului „deratizarii morale”. Lasand la o parte minciunile, repetate de 1000 de ori…

 33. Aiurează pe o jumătate de pagină, portretizând un personaj real( din păcate existent tocmai intre cei promovați de PSD, specialist în a pune în posturi toate nulitățile posibile)ca să ajungă în cele din urmă la Luluța, prntru a o înfiera din nou cu mânie proletară ( DNA fiind pentru N.un subiect călărit la nesfârșit, plus serviciile)Nimic deosebit în stereotipia imagistică a autorului!Comparația cu personajul amintit mai sus este trasă de păr.Nu știu de când a devenit autorul specialist în drepturile omului?

 34. Doamne, antipenultima propozitie din articolul dlui Nistorescu este pecetea acestei fatarnice, Lulutza Kurveshy! Acum se vede clar pe cine a ales Basel Scaraoschi sa fie procuror general si apoi sef la DNA! Una cu scoala facuta in pauza partidelor de baschet! De aici si cunoasterea „temeinica’ a principiilor de baza ale dreptului si organizarii justitiei in Romania!

 35. Kovesi a cautat-o pe Udrea
  pentru un rahat de doua mi-lioane de euro. Dar zecile
  de milioane praduite de Udrea ca ministru la Dezvol-
  tare unde sunt? De ce nu
  le-a cautat vreodata? Simplu, pentru ca n-a avut
  voie de la capul Mafiei, Ba-
  sescu. Cati bani a adus DNA
  inapoi la buget? Ce s-a ales
  de marile dosare? Simplu:
  praful.
  Realitatea crunta este ca
  gasca de la DNA,in frunte cu baschetbalista lui Peste, a cheltuit resurse imense ale
  statului, iar rezultatele au
  fost de rasul curcilor.
  Iarasi, crunt este ca indi-
  vida cu pregatire precara aka Kovesi inca are multi sustinatori subtirei la
  minte. Concluzia este ca avem o institutie, DNA, care
  a facut rahatul praf, iar
  pentru asta s-a cheltuit un
  munte de bani. Faina afacere.

  • Zici matale ca DNA recupereaza banii de la infractori? Eu stiam ca de asta se ocupa ANABI sau mai nou Agenția recuperării bunurilor infracționale.Dar la propagandisti ca tine merge orice gogomanie.

 36. Pertinent!!! Felicitari Domnule! Iata ca mai exista (inca) si articole pe care, cand le citesti, realizezi ca mai sunt (inca) ziaristi adevarati prin tarisoara noastra! Pacat ca mai sunt unii care nu realizeaza ce oameni mici, ignoranti si „plini de ei”am avut atatia ani in functii asa de importante!

 37. Bre nea Nistorescule, când mergi dumneata prin Munții Orăștiei cum privesc localnicii de pe acolo la dumneata ?

 38. http://www.romaniatv.net/iulian-vacarel-a-murit-academia-romana_455721.html

  ,,S-a stins din viaţă o mare personalitate a României
  Publicat: (acum 3 ore) // Actualizat: (acum 3 ore) // Sursa: romaniatv.net
  Academicianul Iulian Văcărel a murit la vârsta de 91 de ani, anunță Academia Română, economistul fiind membru titular al celui mai reputat for intelectual al țării din 1999, arată un text publicat pe site-ul instituțieitext publicat pe site-ul instituției.”
  ?

 39. Nu am crezut că în această tară mai exista oameni care sa creada balivernele astea! Sunteti bolnavi rau! Voi, cei de la media, aruncati gogomaniile si tampitii le iau drept bune! Ai de pla voastra!

  • Primesc bani buni pentru balivernele pe care le spun.
   Cand un politician fura 100 de lei, da 10 presei, ca aceasta sa zica ca politicianul e victima a „abuzurilor statului paralel”. Politicianul corupt castiga, presa mananca bine, prostii pierd. Daca presa e convingatoare, nici nu stiu ca pierd…

 40. Nu am crezut că în această tară mai exista oameni care sa creada balivernele astea! Sunteti bolnavi rau! Voi, cei de la media, aruncati gogomaniile si tampitii le iau drept bune!

 41. Nici in c.r n-o doare ! Are salariu de 20.000 lei si va avea o pensie de 21.000 lei !!!

 42. @Stoleriule, ori esti canalie, ori faci pe prostul. Evident, agentia de care vorbesti nu poate recu-
  pera pentru stat banii, in
  lipsa unor hotarari judeca-
  toresti. De unde hotarari, daca procurorii „slujirii”
  sunt incapabili sa trimita
  dosare beton la instanta, in cazul in care nu sunt clasate ori nu sunt trimise la REMAT de catre instante.
  In lumina ultimelor eveni-
  mente, de gasca de procurori
  de la Ploiesti se lipeste
  curand revocarea. Gasca de la Oradea a intrat la anche-ta si nu-i intrevad un vii-
  tor luminos. Astia sunt indivizii care voiau sa combata marea coruptie? E
  jenant mai Stoleriule, si tu esti la fel de jenant. Inca
  ceva, daca mai faci mult pe
  prostul, risti sa ramai asa.

  • @Ileana, Suceava

   doamna Kovesi a avut media de absolvire a facultatii 6,41? la drept, in Romania, 6,41?

   nu stiam asa ceva! puteti face dovada afirmatiei?

Comentariile sunt închise.

Precizare:
Ziarul Cotidianul își propune să găzduiască informații și puncte de vedere diverse și contradictorii. Publicația roagă cititorii să evite atacurile la persoană, vulgaritățile, atitudinile extremiste, antisemite, rasiste sau discriminatorii. De asemenea, invită cititorii să comenteze subiectele articolelor sau să se exprime doar pe seama aspectelor importante din viața lor si a societății, folosind un limbaj îngrijit, într-un spațiu de o dimensiune rezonabilă. Am fi de-a dreptul bucuroși ca unii comentatori să semneze cu numele lor sau cu pseudonime decente. Pentru acuratețea spațiului afectat, redacția va modera comentariile, renunțînd la cele pe care le consideră nepotrivite.