Surpriză, Anamaria Prodan n-a turbat!

Anamaria Prodan a reacționat după ce a aflat că fostul soț Laurențiu Reghecampf va mai avea un copil cu actuala parteneră, Corina Caciuc.

Caciuc a anunțat, chiar de ziua lui Laurențiu Reghecampf, printr-o postare pe Instagram că este însărcinată.

Aceasta i-a urat „La mulţi ani” antrenorului care împlineşte marţi, 19 septembrie, vârsta de 48 de ani şi a scris în descrierea imagini „1+1=4”. Cei doi mai au un băiețel.

Fosta soție a reacționat elegant.

”Familia mea îi urează multă baftă! Sa îi dea Dumnezeu sănătate să poată să și crească copiii. Fericire și tot ce e mai frumos pe pământ”, a declarat Anamaria Prodan, în exclusivitate, pentru Româniatv.net.

Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram cotidianul.RO, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri și informații de actualitate. Fii cu un pas înaintea tuturor, află primul despre evenimentele importante, analize și povești captivante.
Recomanda
Author

3 Comentarii

  1. Ete al dracu’ ce potent e! Şi eu care credeam că-i săsălău!

  2. IO NU as fi ASA de SIGUR cu Privire la FURIA Ascunsa a Persoanei …

    Este fff ENERGICA si a gestionat EXTREEEM de Dificil „AFRONTuu’ …

    NU vreau sa jignesc pe NIMENI, da’ as DUCE Copiii, DEPARTEEEE … 🙂

Comentariile sunt închise.

Precizare:
Ziarul Cotidianul își propune să găzduiască informații și puncte de vedere diverse și contradictorii. Publicația roagă cititorii să evite atacurile la persoană, vulgaritățile, atitudinile extremiste, antisemite, rasiste sau discriminatorii. De asemenea, invită cititorii să comenteze subiectele articolelor sau să se exprime doar pe seama aspectelor importante din viața lor si a societății, folosind un limbaj îngrijit, într-un spațiu de o dimensiune rezonabilă. Am fi de-a dreptul bucuroși ca unii comentatori să semneze cu numele lor sau cu pseudonime decente. Pentru acuratețea spațiului afectat, redacția va modera comentariile, renunțînd la cele pe care le consideră nepotrivite.