Surpriza lui Balint. ”Ce te miri? Vrei să-ți aduc diploma…”

Gabi Balint l-a surprins tare pe Radu Naum, într-o întâlnire la Digi Sport. ”Hai, lăsați! Ce Academie ai făcut?… Nu, dom’ne, ai jucat la Steaua, n-ai făcut facultate!”, au fost argumentele de neclintit ale jurnalistului la aflarea veștii că fotbalistul e… la bază inginer.

Contrariat peste măsură,  Naum a mai auzit și că facultatea a fost de 5 ani, că toate examenele le-a luat și că a trecut și pe la cursuri… Absolvent, prin urmare, al Academiei Militare, calificat inginer armament de aviație.

Balint, carevasăzică, nu e doar fost fotbalist și antrenor, ci și  inginer cu o pregătire militară solidă.

Dar asta nu poate să creadă Naum, nici în ruptul capului…

Gabi Balint: Eu am făcut Academia.

Radu Naum: Hai, lăsați!

Gabi Balint: Păi, ce? Ce te miri? Vrei să-ți aduc diploma la o emisiune și o arăt?

Radu Naum: Ce Academie ai făcut?

Gabi Balint: Militară. Inginer armament de aviație. Ce te miri?

Radu Naum: Ai făcut facultatea?

Gabi Balint: Da, cinci ani.

Radu Naum: Cinci ani?

Gabi Balint: Da, cinci ani, păi, cât am jucat la Steaua.

Radu Naum: Nu, dom’ne, ai jucat la Steaua, n-ai făcut facultate!

Gabi Balint: În cinci ani am terminat. Cu toate examenele luate!

Radu Naum: Ai fost la vreun examen?

Gabi Balint: Cum să nu merg? La toate am fost. Chiar am învățat!”

 

Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram cotidianul.RO, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri și informații de actualitate. Fii cu un pas înaintea tuturor, află primul despre evenimentele importante, analize și povești captivante.
Recomanda 1

10 Comentarii

 1. A invatat de n-a mai putut, ca alde Marcelino Ciolacu si alti „baieti destepti”, care si-au cumparat BAC-ul, licentele, masteratele, doctoratele.

 2. Ha, ha! Și ‘nea Haghi a terminat ASE-ul cât a fost la Steaua! La un curs n-a lipsit. Toate examenele luate cu magna cum laude… E chiar așa greu de constatat?

 3. Sa ne arate si Hagi licenta obtinuta la ASE … Hagi este economist la baza !!! A calcat vreodata pe la facultate ? Este atit de rusinos ! A furat locul unui tinar mai bun la carte decit el de mii de ori , care poate a ajuns un ratat ! Si acum vrea statuie !

 4. Ce comentatori penibili! Voi n-ați făcut nici liceul, dar vomitați acid sulfuric și pe nări.

 5. Radu Naum Cap Patrat a facut un subiect de presa.
  Mai bine ne-ar spune in ce stare se afla ficusul din biroul lui Burleanu.
  Burleanu, ala pus de Coldea sa mulga fotbalul romanesc din orice situatie, favorabila sa defavorabila Romaniei.
  Ca tot isi va lua ficusul cu el dupa Euro 2024.
  …….si cele trei cizme, din care una infipta bine-n fund.

 6. Bai caricaturilor penibile nu știu cât de buni ați fost voi la școală dar acești sportivi au făcut cunoscuta România pe mapamond, pe când acum suntem de râsul curcilor cam la toate disciplinele sportive, iar acolo unde am fost campioni mondiali, olimpici nici macar nu mai reușim sa ne calificam. Asa ca… ipochimenilor, scoteti-va pălăria in fata acestor legende și bucurați-vă ca ati avut privilegiul să-i vedeți!
  Cât despre subiectul de presa al acestui mediocru radu naum… Mi-e scârbă!

 7. Si eu am avut colegi de facultate vreo trei fotbaliști divizionari A și un baschetbalist. Toți și-au dat examenele pe bune. La cursuri nu prea veneau dar veneau în cămin să le împrumut cursuri să poată învăța. Fotbaliștii erau ușor ajutați în sensul că puteau să dea examene parțiale, adică erau examinați separat pe capitole. Am avut la altă specialitate un cunoscut grup de rock. Aștia săracii nu doar că nu erau ajutați dar erau chiar discriminați-pentru ce cântau și pentru că purtau plete, trebuiau să învețe dublu și nu erau lăsați să intre la examen până nu recuperau toate orele de laborator pierdute fiind în turnee.

 8. Constantine subiectiv, ar trebui sa-ti vezi lungul nasului si sa nu mai faci afirmatii prostesti ! Impostura , este o grava disfunctionalitate a unui stat , consecintele sunt uriase ! Dar nu cred ca intelegi tu asta !

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*


Precizare:
Ziarul Cotidianul își propune să găzduiască informații și puncte de vedere diverse și contradictorii. Publicația roagă cititorii să evite atacurile la persoană, vulgaritățile, atitudinile extremiste, antisemite, rasiste sau discriminatorii. De asemenea, invită cititorii să comenteze subiectele articolelor sau să se exprime doar pe seama aspectelor importante din viața lor si a societății, folosind un limbaj îngrijit, într-un spațiu de o dimensiune rezonabilă. Am fi de-a dreptul bucuroși ca unii comentatori să semneze cu numele lor sau cu pseudonime decente. Pentru acuratețea spațiului afectat, redacția va modera comentariile, renunțînd la cele pe care le consideră nepotrivite.