Târguială educativă în Piaţa Universităţii

În perioada 15 – 25 septembrie are loc în incinta unui pavilion expoziţional amplasat în Piaţa Universităţii (bd. Regina Elisabeta, pe platoul de deasupra parcării subterane) Târgul Gaudeamus Carte Şcolară 2016. Ajunsă la ediţia a XIV-a, manifestarea este organizată de Radio România – lider constant pe piaţa de radio, prin Centrul Cultural Media Radio România. Organizatorii promit „gama aproape completă de manuale şi auxiliare aprobate de Ministerul Educaţiei Naţionale şi Cercetării Ştiinţifice pentru anul şcolar 2016 – 2017, o largă paletă de materiale didactice, destinate atât studiului individual, cât şi activităţii în clasă, sute de titluri din bibliografia şcolară, din literatura română şi universală, lecţii interactive pe suport multimedia, cele mai recente apariţii editoriale”.

Anul acesta este reluată campania care oferă ocazia publicului să şi aducă volume la târg, nu numai să cumpere. Proiectul „Cărţile se întorc acasă” adună publicaţii care nu mai au loc în bibliotecile cititorilor pentru a le dona celor care au nevoie mai mare de o diversificare a ofertei de lectură. Din 2011, nu mai puţin de 120.000 de cărţi au ajuns astfel la nu mai puţin de 260 de biblioteci publice sau școlare din mediul rural. „Fie că sunteţi elev, părinte, cadru didactic sau doar iubitor de lectură, la Gaudeamus Carte Şcolară veţi găsi cu siguranţă ceva util. Programul de vizitare al târgului este zilnic între orele 10.00 şi 20.00 (cu excepţia zilei de duminică, 25 septembrie, când târgul se va închide la ora 15.00)”, se arată într-un comunicat de presă.

Intrarea este liberă.

Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram cotidianul.RO, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri și informații de actualitate. Fii cu un pas înaintea tuturor, află primul despre evenimentele importante, analize și povești captivante.
Recomanda
Andrei Radulescu 226 Articole
Author

Precizare:
Ziarul Cotidianul își propune să găzduiască informații și puncte de vedere diverse și contradictorii. Publicația roagă cititorii să evite atacurile la persoană, vulgaritățile, atitudinile extremiste, antisemite, rasiste sau discriminatorii. De asemenea, invită cititorii să comenteze subiectele articolelor sau să se exprime doar pe seama aspectelor importante din viața lor si a societății, folosind un limbaj îngrijit, într-un spațiu de o dimensiune rezonabilă. Am fi de-a dreptul bucuroși ca unii comentatori să semneze cu numele lor sau cu pseudonime decente. Pentru acuratețea spațiului afectat, redacția va modera comentariile, renunțînd la cele pe care le consideră nepotrivite.