Tăriceanu a făcut ANUNȚUL: ”Mă gândesc serios la o candidatură…”

Liderul ALDE, Călin Popescu Tăriceanu, a declarat, joi seara, la Digi24, că se gândeşte serios la o candidatură la alegerile prezidenţiale din acest an şi că o candidatură comună PSD-ALDE ar avea şanse mai mari decât dacă cele două partide merg pe candidaţi diferiţi.

”Sigur, mă gândesc serios la o candidatură la prezidenţiale”, a afirmat Tăriceanu.

El a spus că PSD şi ALDE vor face sondaje care să permită o analiză socio-demografică solidă.

”Sigur că există diferite variante, dar primul lucru e că suntem într-o coaliţie şi cel mai probabil o candidatură comună are şanse mai mari”, a mai spus liderul ALDE.

Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram cotidianul.RO, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri și informații de actualitate. Fii cu un pas înaintea tuturor, află primul despre evenimentele importante, analize și povești captivante.
Recomanda 3
Author

10 Comentarii

 1. Gandeste-te. Cu asta vei ramane. Alianta PSD-ALDE ar trebui sa aiba un candidat neutru. Altfel, ramane ca si pana acum. Si e bine?

 2. Gagiul cu 5 neveste vrea sa se marite cu Romania ! De fapt fanariotul vrea sa cheleasca Tara de ce a mai ramas in contul prin care deja a inceput sa bata vantul. Mai ramane sa-si anunte candidatura folclorista (cu spume la gura ), din Tecuci si tabloul sumbru da sa prinda contur. N-am zis nimic de cotoiul cu mustacioara caci el inca e captiv in febra rutului.

 3. Da, da , te gândeşti dar uiți de iahtul TUDOR şi ca eşti un mega corupt. Tăriceanu la Jilava !

 4. E grav daca a inceput sa gandeasca,e in faza finala!Cred ca un examen psihiatric pentru acest clown batran si trist al politicii dambovitene se impune,avand in vedere istoricul….

 5. Alianta PSD-ALDE , daca vrea sa dea un Presedinte tarii trebuie sa pezinte un candidat unic si acesta trebuie sa fie cel care are mai multe sanse , cel mai bine pozitionat , conform sondajelor ! Dar , nuuuu! Inainte de orisice sunt orgoliile , asa ca decat sa castige ambele formatii politice , mai bine sa piarda amandoua ! Cred ca in final asa se va intampla ! O sa fie comic , de rasul lumii ! Da’ , eu stiu , poate le vine mintea la cap , dar nu prea cred !

 6. ”Mă gândesc serios la o candidatură…” O doamna intra intr-un magazin de palarii. Probeaza cateva, fara sa se hotarasca. Vanzatorul: va ganditi la ceva anume> Doamna: de fapt ma gandeam la o partida de sex, dar in lipsa, ma multumesc si cu o palarie.

 7. Cinci Neveste a reușit sa-si creeze o imagine buna dar falsă. E in Parlament din 1990. Mare brânză nu e de capul lui! Dar falseaza si păcălește. Daca un om e la a 5-a nevastă știm cu cine avem de-a face.
  Dar multi creduli zic;vai ce om bun e Tariceanu!

  • Mai rasfirata tovarasico, ca puti a securitate de la o posta!

 8. Nu te mai gândi că o să-ți plesnească dovleacu’ ăla de corcitură de greco-român !

Comentariile sunt închise.

Precizare:
Ziarul Cotidianul își propune să găzduiască informații și puncte de vedere diverse și contradictorii. Publicația roagă cititorii să evite atacurile la persoană, vulgaritățile, atitudinile extremiste, antisemite, rasiste sau discriminatorii. De asemenea, invită cititorii să comenteze subiectele articolelor sau să se exprime doar pe seama aspectelor importante din viața lor si a societății, folosind un limbaj îngrijit, într-un spațiu de o dimensiune rezonabilă. Am fi de-a dreptul bucuroși ca unii comentatori să semneze cu numele lor sau cu pseudonime decente. Pentru acuratețea spațiului afectat, redacția va modera comentariile, renunțînd la cele pe care le consideră nepotrivite.