Te așteptai ca Șarapova să țină cu rusul la Australian Open, dar, surpriză!

Au curs reacțiile de felicitare pentru noul campion de la Australian Open, Jannik Siner, unele mesaje fiind de-a dreptul amuzante. Fosta jucătoare rusă de tenis Maria Șarapova a postat imagini mai vechi cu italianul fredonând un cântec de Crăciun.

„Știam că într-o zi vei regreta asta. Felicitări, campionule! Răbdare, echilibru și clasă”, a fost mesajul Șarapovei pe Twitter.

Cei doi se cunosc grație antrenorului Riccardo Piatti, care i-a antrenat pe amândoi.

Jannik Sinner a câștigat duminică Australian Open după ce a fost condus cu 2-0 la seturi. Italianul l-a învins pe rusul Daniil Medvedev, 3 mondial, la capătul unui duel spectaculos.

„Încă nu realizez că am câştigat primul meu titlu de Mare Şlem, cred că îmi va mai trebui ceva timp, pentru că este unul din marile trofee ale sportului nostru. Sunt foarte bucuros de maniera în care am gestionat lucrurile astăzi (duminică). Eram într-o situaţie foarte, foarte dificilă pe teren. Aveam câteva probleme, eram condus la seturi cu 2-0 după o oră, dar am încercat să rămân pozitiv, să-mi ajustez planul de joc”, a spus Sinner.

„Daniil (Medvedev) este un jucător extraordinar, el a arătat că este un luptător incredibil. A stat atât de multe ore pe teren de la începutul turneului. Îmi pare rău pentru el, dar sunt sigur că va cuceri alte trofee de Mare Şlem. Este extraordinar să ai acest trofeu. Dar eu ştiu că va trebui să muncesc şi mai mult pentru a avea noi ocazii de a trăi astfel de momente, iar adversarii mei vor găsi căi să mă învingă şi trebuie să fiu pregătit pentru asta”, a adăugat el.

„Mă aşteptam ca Daniil să încerce ceva diferit, o manieră mai agresivă de joc, dar nu mă gândeam chiar aşa. El a jucat foarte bine în primele două seturi, primele două seturi şi jumătate. Am încercat să profit de şansă în setul al treilea, ceea ce am şi făcut. Când câştigi un punct important, uneori meciul se schimbă şi aşa a fost azi. Am încercat să rămân pe teren cât mai mult posibil, iar cu cât meciul se prelungea, eu eram mai bine fizic. Cred că aceasta a fost cheia”, a mai spus proaspătul campion.

Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram cotidianul.RO, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri și informații de actualitate. Fii cu un pas înaintea tuturor, află primul despre evenimentele importante, analize și povești captivante.
Recomanda 1
Author

9 Comentarii

 1. Cu natia asta de criminali si primitivi nu poate tzine nicio persoana cu o minima umbra de moralitate si umanitate.
  Aceasti asiatici au de partea lor doar gunoaie precum Kim-14 sau ayatolahul-16. Sarapova este prea traita in Occident ca sa nu stie cat mai valoreaza poporul ei in fatza intregii lumi……[Rumburak]

 2. in sport nu ar trebui sa exista nationalisme !Sa castige cel mai bun!

 3. “Te-ai fi așteptat…” De unde ați scos-o și pe asta când toată lumea cunoaște faptul ca Mariei îi plac la nebunie “canelloni”?…

 4. Ce titlu tampit. Pana si Medvedev la felicitat pe Sinner. Te asteptai sa tina cu el insusi.

 5. poti spune ca te astepti sa fie epuizat, mai ales ca avusese un meci greu cu Zverev. Uneori poate fi oboseala, alte ori intamplarea sau dupa doua seturi bune te relaxezi crezand ca vei castiga. Insa este bine sa fiti cumpatati in comentarii, uneori poate fi ca in vorba romaneasca :”cu o floare nu se face primavara”…Unii ajung mai greu in varf atii mai usor…

 6. Care sunt instituțiile în care au românii cea mai mare încredere?
  – Inna, Simona si Moartea!

  Simona l-a felicitat?

 7. Mesajul scarbos al rusoaicei arata gradul de prostituare al omului din Est fata de Occident….Curvetul Estului intretine Bordelul Occidentului…Estul spala cururile Occidentului ca sa fie fericit…Puteti fi siguri ca cei care injura si batjocoresc Estul pe Forumuri sunt fosti sau viitori spalatori de cururi Occidentale.

Comentariile sunt închise.

Precizare:
Ziarul Cotidianul își propune să găzduiască informații și puncte de vedere diverse și contradictorii. Publicația roagă cititorii să evite atacurile la persoană, vulgaritățile, atitudinile extremiste, antisemite, rasiste sau discriminatorii. De asemenea, invită cititorii să comenteze subiectele articolelor sau să se exprime doar pe seama aspectelor importante din viața lor si a societății, folosind un limbaj îngrijit, într-un spațiu de o dimensiune rezonabilă. Am fi de-a dreptul bucuroși ca unii comentatori să semneze cu numele lor sau cu pseudonime decente. Pentru acuratețea spațiului afectat, redacția va modera comentariile, renunțînd la cele pe care le consideră nepotrivite.