Teoria conspirației globaliste în ochii unui profan în materie

Nu înțelege românul cum de vor „ăia” să schimbe lumea în care trăim noi, cu lumea în care „trăiesc” ei. Cum de se dorește neapărat o nouă împărțire a puterii mondiale, o polarizare economică și militară. Se pare că pandemia și războaiele pregătesc căderea dolarului și înlocuirea sa, într-o jumătate a lumii, cu o monedă ștanțată BRICS.

Nu vă faceți speranțe că partea NOASTRĂ a lumii va fi mai bună decât aia a LOR.
Veste proastă! În oricare parte a lumii vă găsiți, vă aflați sub conducerea marxiștilor reșapați și a partenerilor lor de afaceri. Pe de-o parte avem adepții despotismului ex-comunist sau teocratic, reprezentat de China, Rusia & co, comuniștii din Africa și țări ca Iranul; pe de cealaltă parte avem SUA & co, inclusiv viitoarea Confederație Socialistă a Europei aflate în mâna Omului Nou, progresist în esența sa. Radicalizarea societăților cauzate de crizele consecutive prin care trecem nu mai lasă loc de manifestare niciunui exponent al unei politici autentice de dreapta, orice act săvârșit împotriva noilor orânduiri fiind etichetat a fi de natură fascistă. Un întreg aparat propagandistic este pus cu tunurile pe populația năucită a lumii. De la presa aservită Omului Nou, până la falșii conservatori infiltrați în dreapta eșichierului politic pentru a-l dilua și la îmblânzitorii „radicalismului” religios care se manifestă și în România, toți sunt lefegiii acestor doi poli de putere care nu au alt scop decât acela al resuscitării idealurilor lui Marx întru crearea societății perfecte, o utopie vremelnică care poate exista doar impusă prin guvernare tiranică, fapt probat de istorie.

O frântură din această imagine de ansamblu se revarsă acum pe bulevardele americane, în Capitoliu și capitalele europene. După ce liderii Lumii Civilizate și-au manifestat poziția clară și fără de echivoc pentru dreptul de apărare al Israelului în urma atacurilor teroriste Hamas, iată că Omul Nou își penalizează propriii aleși.
Degeaba și-a dus seniorul Biden bărcile în Mediterana aparent pentru a intimida Iranul și pentru a descuraja orice intervenție a lumii musulmane în Israel. Dorința sa de a susține tradițional Țara Sfântă și lobbyul evreiesc, în mod „clar și fără echivoc”, a iritat progresismul american în așa măsură încât, la întoarcerea sa din pelerinajul diplomatic, l-au așteptat votanții săi pe străzile Washingtonului cu parii pancartelor în mână. Aflat într-o dilemă, Excelența Sa, dorind să rămână în grațiile generației Antifa, face până și gafa monumentală de a-și însuși morțile a 1.000.000 de irakieni sfătuind Israelul să nu acționeze lăsându-se pradă mâniei așa cum au făcut americanii după 11/9. Da, tovarăși, nu bomba dubioasă de la spital, nu dorința de a nu râcâi Iranul, nu refuzul liderilor arabi de a se întâlni cu el l-au făcut să-și îmblânzească discursul, ci „Palestinian Lives Matter” călare pe oportunitatea politică a alegerilor din 2024, țopăind militant pe cadavrele a mii de victime civile, fie ei evrei sau palestinieni.

Cealaltă parte a lumii, aia BRICS, își râde în barbă lărgindu-și aria de influență. China mai pune de-o cameră de supraveghere, mai face cu ochiul înspre Taiwan doar-doar le-o trece ălora prin cap să deschidă cel de-al treilea front. Unele țări din UE și NATO fac echilibristică să vadă în ce bărcuță să sară când s-or trage noile granițe. Turcia șade la umbră punând de-un califat. Putin își consolidează țaratul. Toate-s bune și frumoase când ceea ce se vede venind din viitor este o dictatură universală împărțită frățește între foștii și noii comuniști însoțiți din instinct de supraviețuire de micile lor găști.
În timp ce îștia micii își dau cu părerea despre poziționările corecte în cadrul forțelor care se conturează, crizele vor urma una după cealaltă atâta timp cât „polarizarea” nu va lua sfârșit într-un fel sau altul. Ori prin conturarea permanentă a BRICS și capturarea totală a puterii de către cei doi poli expuși mai sus, ori prin renașterea unei forțe autentice de dreapta, raționale și echilibrate în SUA & co care să contrabalanseze tirania excomunistă și emoția religioasă musulmană exploatată politic.

 

 

Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram cotidianul.RO, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri și informații de actualitate. Fii cu un pas înaintea tuturor, află primul despre evenimentele importante, analize și povești captivante.
Recomanda 19

68 de Comentarii

 1. Un feudalism de tip nou cu reglementari si birocratie inventata de ambele parti, tot binele pentru analfabetul functional !

 2. corect articolul mai putin cu „politica autentica de dreapta”.. nu a existat niciodata asa ceva! totul a fost controlat de la inceput de organizatiile secrete trans nationale si de serviciile secrete nationale! prostocratia(democratie pentru prosti) e doar o autocratie imbracata in propaganda liberala! capitalismul? al cui al serviciilor? toti miliardarii lumii sunt ancorati in servicii de voie de nevoie!

 3. Mai nene, din moment ce americanii de culoare au ajuns în funcții cheie de conducere după ce au dărâmat statuile istorice este evident că, America este în descompunere si mirosul a ajuns și în lumea arabă. Războiul din Iraq, cel din Afganistan,primăvara arabă, Siria, cel din Ucraina, cel din Niger și actualul au pus capac generației de LGBT-isti americani. Cu cât vor tipări mai mulți dolari cu atât America se scufunda. Israelul nu are curaj să intre terestru in Gaza! Succesuri guys!

 4. Ceapa are multe straturi broasca moare in apa calduta infierbitata in spatele cortinelor se alege viitorul turmei umane. Pe scurt domne cruciatii au atacat palestina si au adus in europa masonerie si alte ritualuri de cruciati dar totusi au plecat cu coada intre picioare din palestina. Este la ochiul gainii ca urmasii cruciatilor biserica catolica care a sponsorizat nazismul domne nu accepta sa piarda dar vor pierde pentru ca intentiile sint malefice plus islamismul invinge prin natalitate daca pierd acuma in o suta de ani cistiga.

 5. Din moment ce Europa a fost cucerită de islamiști cu chemarea Angelei, miroase de la o poștă că, războiul religios a fost planificat mult timp înainte. Drepturile omului au luat țeapă!

 6. BRICSul s-a scremut ani de zile sa scoata o moneda care sa omoare dolarul….acum vreo doua luni au anuntat ca o lasa balta 🙂 Gargaragii

 7. O interpretare care se rezuma doar la evenimentele din prezent (Gaza). Biden, gafa monumentala, Irak un milion de morti asumati. De ce crezi ca e gafa?

 8. Dupa SUA vine Rusia, dupa Rusia vine Chima, dupa China vine Pacea, apoi la final Israelul antihristic. Stop joc!

  @Handicapatu,

  WW3 cuprinde trei faze: razboiul economic, inceput in decembrie 2007, razboiul religios impotriva crestinilor, condus de Papa Francisc, si razboiul armat, nuclear in a doua lui parte.

 9. Răul este pur și simplu un parazit fără nicio putere spirituală, de aceea are nevoie de controlul menatl. Ordinea mondială este doar parazită, așa că nu există niciun motiv să ne temem de ei. Noi suntem cei care conduc și este nevoie doar de câțiva oameni de conștiință, concentrați pe soluțiile problemelor, pentru a întoarce lucrurile. Cunoașterea adevăratei probleme reprezintă 90% din soluție. Ignorați știrile false. Israelul nu se apără. Își impune dreptul de a continua epurarea etnică a palestinienilor.

 10. Prin titlu autorul isi NIMICESTE frmusete de analiza geopolitica. Nu i s-a parut suficient sa se autointituleze „profan” numindu-si frumusetea de analiza politica „teoria conspiratiei globaliste”…Si se apropiase amenintator de ESENTA REVOLUTIEI/RESETARII MONDIALE conceptualizate de CRIMINALUL CONTRA UMANITATII Marx/Hertzen/Mohr in fitzuica publicata impreuna cu Engels/Bakunin in 1947 ca ORDIN GENERAL de pornire la Lupta cea Mare…Frumusetea de analiza geopolitica sufera totusi de o slabiciune grava ce transpare din formularea: „Radicalizarea societatilor cauzata de crizele consecutive prin care trecem…”!!! Prin aceasta formulare loveste suplimentar in frumusetea de analiza geopolitica intrucat transmite ideea falsa ca o entitate extrateresta ar di CAUZAT CRIZELE sau si mai grav ca, CRIZELE, au pornit de la sine si „nu au fost provocate de ENTITATI TERESTRE”!!!!

 11. Acest Paul Bogdan este, cum zice, profan, adică fără cultură, dar plin de lozincile dreptei ce nu există decât în istorie. Vezi Goebbels, Franco etc. Tot ce-i normal în articol este că autorul recunoaște că e în afară de subiect.

 12. …Absolut gresita judecata!…sa facem un scurt recurs la istorie: clasa de mijloc a aparut in tarile capitaliste la vreo 15/20 de ani de la aparitia celeilalte variante de oranduire politico/sociale, explodand dupa cel de-al doilea razboi mondial…si a inceput sa se degradeze dupa 89…ce a intervenit in 89, stim cu totii, a ramas un singur pol ce-si spunea democratic…conducatorul plutonului democratic a crezut ca poate face ce vrea nemaiavand opozitie…si avem exact ce vedem acum: saracie-clasa de mijloc este pe cale de disparitie pretutindeni-teorie de gen, educatie sexuala de la 2 ani, lgbt ridicat la rang de morala suprema, liber la droguri…dar de ce se intampla toate acestea, care era resortul care functiona inainte de 89?…frica de puterea exemplului!…fiecaruia dintre cei doi poli de putere ii era teama ca propaganda celuilalt ar putea da idei populatiei proprii…se nascuse o concurenta, din teama…dupa 89 a ramas un singur model, fara termen de comparatie…iar modelul a crezut ca poate face ce vrea…acum renaste opozitia, nu in acelasi format ca si precedentul, dar apare termenul de comparatie…viteza acestei renasteri sugereaza felul profund gresit in care fosta putere unipolara a inteles sa conduca, ineptia modelului oferit…parerea mea!…si da, razboaile la care asistam acum sunt zbaterea modelului, caruia nu-i place sa aiba termen de comparatie…parerea mea!…

 13. In esenta nu exista ideologii de stanga, dreapta, mijloc sau extremiste asa cum oranduirile sociale se aseamana intre ele. Sclavagismul, feudalismul, capitalismul sau comunismul sunt toata construite pe acelasi principiu. Existenta unei „aristocratii” conducatoare care conduce mai prost sau mai intelept o „turma”. Aceasta aristocratie se schimba de la o oranduire la alta. Noua aristocratie promitand turmei mai multe spre mai bine dupa care aluneca spre tiranie. Urmeaza rasturnarea tiraniei in numele unor idealuri dupa care ciclul se repeta. Acelasi ciclu se aplica si imperiilor fie ele persane, romane, mongole, spaniole, engleze, rusesti, turcesti etc. Ele cresc, se dezvolta, devin dominante, dupa care se erodeaza si se prabusesc. Nimic nou sub soare.

 14. Nu trebuie decit sa vedeti cine profita de tot ceea ce se intimpla.Cine profita ? Ucraina si Israel sunt doua dintre natiunile atacate direct si indirect de axa raului Rusia -Iran .Iranul nu are curajul sa atace cu trupe Israel .Nici Ucraina si nici Israel nu fac parte din NATO. Rusia si Iran nu puteau ataca tari NATO si atunci ataca ,asa cum pot , Israel si Ucraina .Hamas nu are forta necesara de a cistiga in fata armatelor Israel .Israel nu va ataca Gaza cu trupe de linie .Bombardeaza, omoara conducatorii Hamas si distruge cu incetinitorul tunelurile si tot ceea ce Hamas are ca si armament .100 de locatii au fost lovite azinoapte .Netanyahu nu poate trimite militarii in teren sa fie loviti de Hamas .Ar fi pentru el sfirsitul politic .Netanyahu asteapta ca totul sa fie distrus si apoi sa arate cu degetul minciuna Iranului ce si-a omorit simpatizantii trimitind Hamas sa omoare evrei .Azi au fost descoperite niste crime absolut abominabile .Cetatenii palestinieni vor fi obligati sa fuga daca ajutoarele nu vin si ele nu vin decit in masura in care Netanyahu primeste pe cei rapiti .Dar palestinienii nu sunt doriti de nimeni .Egiptul nu ii vrea , Iordania nu ii vrea .Probabil ca Israel , dupa ce distruge Hamas le va oferi o mica locatie cit o tarisoara .De profitat profita Israel ce isi mareste teritoriul , profita UE ce acum va reconsidera accesul in Uniune si va alunga pe cei cu legaturi teroriste.Profita SUA , care isi vinde armamentul si gazele lichefiate si profita si intreaga Europa care acum se poate uni fara ca cineva sa mai conteste . Profita si NATO care isi dezvolta capacitatile si care poate aduce aproape Israel si Ucraina .Hamas e distrus .

 15. @ Charlie – O observatie istorica. Bakunin a murit in 1876, iar Engels prin 1896. Nu exista nici o asemnare intre cei doi. Bakunin era un teoretician al ANARHIEI, participant la Comuna dib Paris, iar Engels un aparator al drepturilor muncitorilor, mai ales ca el lucra intr-o fabrica a tatalui sau si vedea concret cum era capitalismul sec. XIX, in care era exploatata pana si munca copiilor. Cum dreak puteau cei doi influenta politica mondiala in 1948? Pana si marxismul a evoluat in marxism-leninism, iar apoi in marxism-stalinism. Ambele „decedate” de-a binelea dupa moartea lui Stalin si asa zisul comunism a luat chipul dupa conducatorii tarilor comuniste. Nu a semanat comunismul dintr-o tara cu alta tara. Spre deosebire de Uniunea Europeana si NATO, in CAER si Tratatul de la Varsovia fiecare facea ce il taia capul. De exedmplu in 1968 la invadarea Cehoslovaciei au participat numai inca trei tari din Tratatul de la Varsovia – armatele maghiare, poloneze şi est-germane. Intre tarile CAER se ciurcula cu viza si era o problema sa primest o viza de excursie chiar si pentru Ungaria sau URSS…

 16. Rusia nu iese din transee si are pierderi enorme .Iran pierde credibilitate neatacind direct Israel si SUA asa cum tot promit pe la TV ,China nu poate iesi prin Pacific decit daca face ce ii zice SUA .Turcia se pare ca va pierde si ea curind neasteptat de mult .Cistiga si statele din Orientul mijlociu , Egipt si Iordania, ce scapa de teroristii Hamas si Hezbollah pe masura ce Israel ii omoara . Dupa ce terorismul este distrus in Orientul Mijlociu si dupa ce se va oferi statul de tara Palestinei (evident olecuta mai mica ) se vor relua toate legaturile trecute ce au fost intrerupte .Toti se vor bucura sa scape de Iran caruia ii sunt taiate toate legaturile cam asa cum pateste si Rusia in partea ei de lume .Cine ar fi crezut ca ucrainienii (frati rusilor ) vor lupta cu mareata armata sovietica si ii vor tine in loc pe rusi ?

 17. APEL LA RAȚIUNE, ÎNȚELEPCIUNE ȘI DIALOG:

  MANIFEST PENTRU PACE, LINIȘTE ȘI DEMNITATE
  MĂ GÂNDESC , MĂ STRĂDUIESC, LUPT pentru:
  1.)PACEA LUMII;
  2.) SĂNĂTATEA ȘI VIITORUL PLANETEI;
  3.)LA STOPAREA IMEDIATĂ PE TIMP DE 3 LUNI A ORICĂREI AGRESIUNI MILITARE, BIOLOGICE, PSIHOLOGICE, FIZICE, timp în care marile puteri ale lumii, organizatiile internaționale legal constituite și recunoscute să stea la masa dialogului, dezbaterilor pentru interzicerea DREPTULUI FORȚEI ȘI PRIMATUL FORȚEI DREPTULUI in lumea contemporană;
  4.)LA VIAȚA CE NI S-A DAT PT A TRĂI, A MUNCI, A NE BUCURA;
  5.)LA EDUCAȚIE ȘI JUSTIȚIE;
  6.)LA PREVENȚIE ÎN SĂNĂTATE, ADMINISTRAȚIE, LEGISLAȚIE, EDUCAȚIE ȘI JUSTIȚIE;
  7.) LA MUNCĂ, ONOARE, OMENIE, DREPTURILE OMULUI ȘI CREAȚIILE UMANE;
  8.)LA CREAȚIILE DIVINE ȘI MILENARE;
  9.)LA ROLUL, ROSTUL ȘI SACRIFICIUL UMAN, UNITATE, DEMNITATE ȘI IDENTITATE NAȚIONALĂ;
  10.)LA IUBIREA APROAPELUI.
  20 OCTOMBRIE 2023

 18. Desi se pot face multe duscutii pri si contra. Esenta. Pana acum s-a tiparit hartie americana fara acoperire in aur sau produse. S-a spus ca e acoperita in petrol. Dar Texasul a secat de petrol . Au fost supte de amerucani tarile arabe prin razboaie. Evreii care controleaza bancile pline de hartie yrebuie sa-si deschida Depozit de carton maculatura. Cum mai controleaza lumea cu deseuri poluante chuar daca scrie pe ele dolor. Ce mai lipseste amerucanilir e un Razboi cu rysii si chinezii care vor face america depozit de deseuri toxice radioctive.

 19. …esop, tu nu vezi decat latura militara a confruntarii?…in mod cert, confruntarea majora este in plan economic, partea armata este, din cate se pare, promovata-sau provocata- de perdant…este mai mult decat evident faptul ca razboiul din orientul mijlociu a fost iscat de amerloci pt ca isi pierd influenta in timp ce brics creste intr-o zi cat altii intr-un an…iar pierderea influentei in acea regiune echivaleaza cu pierderea statutului de mare putere, economica si militara, in acelasi timp…

 20. Catre S.(alvamar), a carui observatie e ANISTORICA…Engels a „murit ca Bakunin” in 1876 intrucat VARIANTA MARXITA ANARHISTA DE REZERVA E-S-U-A-S-E la inceputul anilor 1870 cand se conturase „viabilitatea superioara” a NARODNICISMULUI cu al sau MERS IN POPOR la care a participat si ILEGALUL MARXIST Katz/Constantin Dobrogeanu Gherea!!! Marx a inteles ca cu bombe si naganuri NU-SI PROPAGA INEPTIILE si nu „mobilizeaza masele”, de aceea A RECRUTAT INVATATORI si PREOTI, dar a si TRIMIS LA SATE TERORISTI precum Katz alias PLEHANOV/Gherea si Vera Sasulici care anterior operasera ca ANARHISTI!!! Vera colaborase cu celebrul anarhist Neceaev si cu anarhistul devenit narodnic Lavrov! Pe la 1878 Marx a constientizat ca nici „mersul in popor” nu poate RASTURNA Tzarismul si a optat pentru OPERATIUNI COMBINATE, TERORISM si AGITATIE-PROPAGANDA!!! Bine ca Salvamar recunoaste ca e autorul sub DUZINI de pseudonime de front a ticalosiei mistificatoare cu „decesele ideologice”!!! Il mai tradeaza TICUL cu „DREAK”!!!

 21. @Vinatorul de troli .Latura militara nu sta undeva in aer .Totul este cuplat dezvoltarii de tehnologie si totul face parte din jocul economic mondial. Vinzarile de armament , scoaterea Rusiei din circuitul european al gazelor naturale si nu numai , caderea monedelor statelor ce devin dictaturi (Rusia si Turcia ) imensele vinzari de tehnologie occidentala , reinarmarea cu noi tehnologii de ultima generatie , refacerea imperiului european , cresterea numarului de state membre NATO , toate astea iti par a fi pierderi ? Zi si tu un cistig major al tarilor din BRICS ?

 22. …pai hai sa-ti zic doar cateva castiguri majore…in prezent, brics-ul extins are cam 50% din populatia globului si, cu orientul mijlociu, presupun ca in jur de 60/70% din resursele energetice, tot cam atat dintre celelalte resurse minerale…probabil suprafata tarilor afiliate-in continua crestere, este coada la usa organizatiei- este pe la 40/45%, daca nu mai mult…cat despre maretele realizari, ce sa vezi? au intrat in nato numai puteri galactice dpdv militar, cociocul, bulgaria balticele…despre refacerea imperiului european ai spus-o bine, nu se poate reface ceva ce n-a existat niciodata…si sa avem rabdare, am asa, un feeling, apropo de ue…mai discutam peste vreo trei/patru ani…in rest, iarasi insisti cu faptul ca tehnologia de ultima generatie este regasita doar in domeniul militar…ce nu intelegi tu, fiind un singur furnizor de acest tip de arme moderne, pt a le vinde are nevoie de razboaie, altfel…oricum, maxima este cea cu monedele cazatoare ale rusilor si turcilor…in ciuda sanctiunilor, a inceput tranzactionarea resurselor energetice in moneda ruseasca si chinezeasca…si este abia inceputul!…fac o predictie: daca pana la anul nu incepe mondialul si daca donald trump nu va castiga alegerile, dolarul nu va mai fi moneda de refugiu, de schimburi internationale…stii ce inseamna acest lucru, asa-i?…

 23. Deci ce va concret ai a spune ? O realizare oarescare .De discutat peste ani nu prea isi rostul acum .Zi si tu un profit ceva in buzunarul Rusiei ,Turciei altceva decit balivernele de la TV .China e si ea in galeata dar vad ca nu prea vrei sa zici .

 24. Daca Romania stie bine ce inseamna si care sant rezultatele MARXISM/COMUNISMULUI,cu care fata se repropune un TOTALITARISM cu aceasi ideologie pedeasupra DICTATURA DIGITALA.Dumnezeu a creat omul Liber,El trebuie sa respecte regulile bunelor intentii ,nimeni nu are voie sa incalce si sa ingradeasca Legamantul LIBERULUI ARBITRU.

 25. O mică completare ar fi că eliții speră că odată înfipt comunismul, vor sta la masă cu comuniștii BRICZ cu drepturi cel puțin superioare.Dead wrong.Și înca una, tot murikană-define irony- fasciștii, o altă cracă a comunismului, îi ștampilează pe cei care nu-i sunt pe plac cu apelativul”fascisti”iar wokecolatriiîi ștampilează pe aceeași cu apelativul „nazist”, majoritatea fiind suficient de analfabeți și inculți încât să nu știe că unul dintre „pionierii” eugeniei a fost tocmai scumpa lor Margaret Sanger.

 26. Aș adăuga după Margaret Sanger un”tatăl feminismului” sau mai precis”părintele 1″ al său.

 27. pai tocmai ti-am dat cateva exemple…i-am sanctionat pe rusi de si-au dublat veniturile…au pus mana pe zacamintele de uraniu din africa…au atras alte cateva tari in brics…ce ai spus tu despre marile realizari ale nato si ue sunt vrajeli…ce mare realizare este extinderea nato in afara faptului ca au exportat motive de conflicte?…esti naiv…

 28. Trebuie explicat pentru totdeauna pentru tulumaci: globalismul a luat fiinta atunci cand primii oameni au inceput sa colinde pamantul in lung si in lat.Asta cu „pericolul globalizarii” este o sperietoare folosita de politrucii de joasa speta .Care nu au ce oferi boborului,decat conspiratii,panica zilnica si iluzii.Si sunt destui care stau cu gura cascata sa li se ofere cate o conspiratie pe zi.

 29. Vanatorul de troli Nenicule,Rusii sunt jos, dar jos detot. Ce vezi tu este doar propaganda.Rusii se pricep sa amplifice. Parca era a doua armata din lume, nu? Ei,ai vazut ca de fapt a fost doar propaganda? Nu mai intra pe fenta tovarase ca vei crapa de ciuda fara sens.

 30. Ciolacu a vorbit când avea ocazia să tacă! S-a poziționat clar de partea Israelului pe când Ceaușescu juca la doua capete aducând pacea în Orientul Apropiat și era respectat! Cineva l-a consiliat greșit(Ponta)! (editat) nu observă cum se schimba lumea și o tine langa cu americanii, adicătelea cu agenturile străine care l-au lichidat pe Ceaușescu! Ciolacu nu e decat un covrigar navetist între Israel și Ucraina! O (editat) care trebuie sa fie neutră nu sa pună paie pe foc!

 31. „Nu înțelege românul….venind din viitor este o dictatură universală”

  -exact:
  vita nu intelege niciodata nimic
  nitzica ideologie TREBUIE!
  (nu suntem de acord cu ideologia supravegherii de masa,
  China mai pune de-o cameră de supraveghere:
  vitele nu sint asa de periculoase,
  mai un flour in apa de baut,mai un iod cu sare,mai un vaccin
  d-astea batranesti merg)

 32. Ilie Stoian ar fi bine să citești și tu acest articol.Nu știu cât ar pricepe capul tau din ce scrie
  aici Paul L.Bogdan,totuși citeste-l!

 33. „jur…pentru PROPASIREA materiala si spirituala…”, parca asa spun aia:
  -cine a PROPASIT vita o va duce la Haham ca sa iasa cosher pe partea ailalta.

 34. D-le ziarist: cred ca teoria conspiratziei intradevar este in ochii d-vstra de profan de vreme ce insistent nu publicatzi macar unul din comentariile mele. Chiar vretzi sa ramanem la nivel dee primate, ignorand ca la noi este o Constitutzie care ca shi in SUA apara dreptul la opinie, iar cenzura este desfintzata, cu toate ca practic se manifesta la unii ca am fi o adevarata kolonie, stat parale bune numai pentru unii, ex.pensii speciale, salarii nesimtzite, coruptzie, injustitzie, samd. Va doresc sa revenitzi la bunul simtz, daca suntetzi roman adevarat.
  O zi buna.
  Con

 35. …pt moaste proaste…parca prima armata din lume a fugit mancand pamantul din afganistan, unde luptau cu oamenii de pestera, pe care nu-i ajuta nato jumate de glob cu munitie, armament samd…si mai mergem in istorie, vietnam, coreea…nici macar cu sarbii nu au avut curajul sa se bata singuri…iar cei pe care-i pupi tu o duc foaaarte bine!…in afara de armament si, acum, si petrol si gaz lichefiat la suprapret pentru prostii care au pus botul la vrajeala din ucraina, ia zi, chiparosule, ce altceva mai vand?…dar cu datoria, cu deficitul cum stau lgbt-istii tai?…acum mai merge cu tiparnita dar cand nu vor mai accepta multe tari schimburi in dolar, atunci sa-i vad…

 36. Cica Motila a fost convocată de Bideu! Cum care Motila? Cea din fruntea u.e. care trăiește în concubinaj cu tatăl copilului ei și căruia i-a dat papucii după 10 ani de „relație”. Astăzi nu mai avem căsătorii, avem relații conjugale conjuncturale! Sa vina arabii sa vă facă curățenie în casă și în gânduri, (editat) libertine!

 37. MISHTEAUX, citit cu mintea prostilor dinainte, ar fi parut altfel decat un „conspirationist” ?
  Cum par insa acum cu „MINTEA DE PE URMA”
  pre-comentariile lui ABSOLUT STRANIU-PROPHETICE ?
  AUD ?❤️❤️❤️

  Cand spunea (REPETITIV-CRESCENDO) bazat pe informatii tinand de meseria lui, de FRIZOR🤐🥲🤦‍♂️ ca :

  🤣🤣🤣”Mi-e frica de POGROAME!” 🤣🤣🤣

  repetitiv si crescendo spre acest nenorocit „7 octombrie” …’l credea careva normal la cap ?
  (acum e recunoscut tacut de toti ca un MEGA-GENIU al INFORMATIEI PUNCTUAL-EXACTE ! insa e prea tarziu !)

  Exista PROPHETI REALI si exista propheti mincinosi !
  Nu-i puteti departaja din vorbe ci doar … oricat de absurde ar parea proorocirile lor … prin ULTERIORITATEA REALA
  a predictiilor lor stiti cine-s prophetii reali !
  Prophetii reali nu pot gresii = orica de absurd pareau acum luni, saptamani , zile avertisemntele (repetate!)

  „Mi-e frica de POGROAME !” odata ce s-a intamplat-straniu prezis NULANDIERILOR ! = PRIOPHETUL n-a fost mincinos !
  ca scatoalca
  NU va e straniu ca „BBC” …si „LONDRA” din pre-proorocirea lui MISHTEAUX se patrivesc straniu ca scatoalca Jerusalemului 😀 (hehe!)
  si … multe altele nu de mintea vostra !
  Pentru ca v-ar dauna daca l-e ati intelege 🙁 !
  ❤️❤️❤️

 38. Charlie esti tampit? Engels nu a murit in acelasi an cu Bakunin. In al doilea rabd NU postez sub mai multe pseudonime. Tu FALSIFICI istoria ca sa coincida cu opiniile tale. Nu intelegi nimic din ce se intampla. Totul trebuie sa coincida cu rusofobia ta. Chiar nu ma deranjeaza. Eu nu am fobii impotriva nici unui popor fie evreum, rus sau palestinian. Eu am ce am cu politicienii IDIOTI si cu tampitii pentru care istoria este elastic sau guma de mestecta.
  „Istetule”, NARODNICISMUL a pornit cu o organizatie – Narodnaia Volja, plina de cetateni rusi de origine evreiasca, care au atentat la viata tarului. Secolul XIX este plin de evrei revolutionari, faptul ca nu iti palce ca revolutia bolsevica a pornit cu finanatare evreiasca e treaba ta si ca Trotki a fost intermediarul, dar si creatorul Armatei rosii(pana a scapat de el Stalin, gruzinul, pentru ca acumulase prea multa putere si bani), nu schimba faptele istorice. Bakunin nu a fost narodnicist ci ANATRHIST!!!! Nu mai scrie prostii istorice. Tatal lui Marx era EVREU!!!! Uni sustin ca Marx si Engels ar fi fost un celebru cuplu de gay. Asta poate ar explica de ce miscarea progresista de azi are in subsidiar denumirea de neomarxism!!!

  PS In subsidiar la discutie te avizez ca Partidul democrat din SUA este considerat un partid socialist. Mie nu mi se pare, eu il consider un partid al multinationaleor producatoare de armament si a bancherilor evrei. Nici o legatura cu socialismul. Da e parerea mea si cine sunt eu sa ma opun marilor analisti politici.

 39. Orice teorie a conspiratiei devine realitate in maxim un an de zile pentru ca pur si simplu exista oameni care conspira!

 40. Ce spunea SULLIVAN yankeul
  deunazii ?
  Cum ca in Orinetul Mijlociu e liniste si pace … desi SYNCHRON
  straniu-misteriosul MISHTEUAX vorbea de-ao teama de POGROAME si de
  ultimul serviciu al ISraelului facut „LONDREI” ?

  Multi vad putini inleg … repet mai jos un comentariu pentru cei care nu ma-inteleg: MISHTEAUX e SPECIAL ! 😐

 41. Numarul 666, pare un număr bun, dar Răul preia întotdeauna binele și încearcă să-l corupă. Este un simbol al muzicii rock, deoarece a fost/este muzica cea mai coruptă de Malefic. Autentificați-vă pe site-ul Library of Congresss și puneți în search H.R. 666, o sa gasiti legislație interesantă și, de asemenea, neconstituțională. Ce ziceti de Internal Revenue Code Book: Codul # 666 care cere tuturor să ia marca SS de securitate socială? Autostrada americană 666 duce la Dulce New Mexico, unde există o instalație subterană masivă. Se numește Nightmare Hall, pentru un bun motiv. Moneda euro are 6 stele cu 6 tije cu încă 6 stele. Cuvântul „vaccinare” se adună numerologic la 666, atribuind multipli de șase fiecărei litere a alfabetului (A = 6, B = 12, C = 18 și așa mai departe) Luati o bancnotă de un dolar, din cele vechi – cu simbolul Illuminati pe spate și o cutie de legume care are un cod de bare pe ea. Fiecare cod de bare are 3 numere nefuncționale în codul de bare.
  „Ce este marca? Ei bine, marca, Brian, este codul de bare. Codul de bare omniprezent pe fiecare produs. Nimeni nu va putea să cumpere sau să vândă fără acel semn intr-o economie fără numerar. Ce intenționează să facă, au testat deja pe trupele americane, tatuaje subcutanate cu laser care să marcheze mâna dreaptă sau pe frunte”. (Naked, film britanic, 1993) Semnul este descris în mod specific în Apocalipsa 14:11 ca „semnul numelui său”. O dezvoltare fascinantă a avut loc intre timp. La 2 martie 1999, brevetul 5.878.155 a fost eliberat inventatorului de la Houston, Thomas W. Heeter, descris ca o „Metodă pentru verificarea identității umane în timpul tranzacțiilor de vânzare electronică cu ajutorul unui tatuaj subcutanat”. Unul similar a fost eliberat recent lui Microsoft si are în numărul de aplicare, ghici ce?

 42. Tineti minte cele de mai jos se vorbeau inintea celor din NY = „evreilor anti-sionisti la CASA ALBA !”
  29 SEPT. 2023 LA 12:27
  ____________________________

  „@leana Rollason 😁😁😁 spune:
  29 SEPT. 2023 LA 12:27
  Am fost la SINAGOGA (intr-o tara in NORD) de curand
  intre evrei se DEJA vorbeste ca NULAND nu e evreica si se pregatesc POGROAME impotriva evreilor … DIN NOU !
  Va fi din nou data vina pe evrei …pe bancherii evrei care cica au produs ei datoria de 34 de TRILIOANE
  din care cauza poporul american va suferii si va fi DETHRONAT !

  SE PUNE CA PROVOCAREA CANADIANA cu SS-istul ucrainean … e via LONDON pe COMMONEWALTH
  anume pentru a discredita prin NULAND … evreismul mondial …spunand ca noi EVREII (precum Zelinsky !) am fi si NAZISTI
  de aceea permitem sprijin NAZISTILOR !

  La voi la SINAGOGA cum e ? A ajuns stirea ? 🙁 (exista evrei buni si evrei spurcati ! tine minte asta ! ca evrei sun ca nu stume supranaturali , avem defecte voastre umane ! SHALOM!)
  PS; DA … sunt si @Dan Doran …dar nu in acelas timp ambii …DACA nu-ti convine de unul de ce-l insuri si pe celalalt ?
  Ce IQ ai ? Aveam o parere ca n-ai fi sub media intelectualului „roman” despre tine ! M-ai inselat ! Esti sub-mediocra ! 🙁
  JUDECA „personaje” nu omul din saptele lor 😉 ! 😀
  SHALOM !”

  Mai stia altcineva de planul „HAMAS” ? Ce-au „pazit” evreii ? MDA !
  A mai cazut un myth ! Mitul supra-omenismului rasial evreu 🙁 !Ä
  SHALOM !

 43. Sa i´nteleg ca (MI6) e o explicatie profunda pentru care
  BBC …a zis adevarul despre 😉 mortii spitalului ANGLICAN din GAZA ?

  Esti chiar mai straniu decat oricum straniu …pari !

  Cred ca ai in IQ colossal ! GENIU ! ❤️😎🤞
  [n-as vrea sa ante-stiu cate ANTE-sti tu 🙁 !]

 44. Există un interval de 33 de ani, 33 de zile între începutul construcției la World Trade Center din 8/8/68 (888) și atacurile din 9/11/01 (9111). Există un interval de 33 de ani și 33 de zile între 5/3/73 (533) finalizarea Turnului Sears și data satanică din 6/6/06 (666); iar codul poștal al Turnului Sears este 60606 (666). Clinton a bombardat acea fabrică din Sudan (care producea jumătate din necesarul national de medicamente pe 7 august. pe linia de longitudine de gradul 33. John F. Kennedy a fost ucis chiar lângă linia de latitudine de gradul 33 în luna a 11-a pe data de 22 = 2 x 11. Unde l-au ucis, cu o lovitură triunghiulară de zidărie, au ridicat un obelisc egiptean cu flacăra eternă a zidăriei deasupra. Ronald Reagan a fost împușcat în luna a 3-a în ziua a 30-a 3 + 30 = 33. George Bush Sr, nu ești un mason de gradul 33 ? Pentagonul din D.C. este un simbol al celor 33 de grade ale zidăriei. Unghiurile sale sunt chiar la 33 de grade. O pentagramă cu o pentagramă în centru. Vezi simbolul Stelei de Est. Secta feminină a masoneriei. Pe 6 august 1945, la 8:15 a.m., bombardierul B-29 al Statelor Unite ale Americii, Enola Gay, în misiunea nr. 13, a aruncat o bombă atomică numită „Little Boy” peste Hiroshima, Japonia, chiar lângă gradul 33 de latitudine. Aceasta a fost „Prima Zi” a unei noi ere, Epoca Nucleară. Au fost, de asemenea, 33 de zile după cea de-a 169-a aniversare 13 x 13 de la semnarea Declarației de Independență. Prințesa Diana a fost ucisă la 8-31-1997 8+31=39 pe stâlpul 13 de sub un pod. Deasupra stă un obelisc egiptean cu flacăra veșnică a masoneriei! Va place timbrul de 33 de cenți al ONU? Există 33 de titluri în Vechiul Testament pentru Antihrist. L-au ucis pe Isus să moară la 33 de ani, iar masonii au început să-i scrie istoria 33 de ani mai târziu.
  Exact, toată Biblia este în cod masonic!

 45. LIBERUL ARBITRU E TOT!Depinde de fiecare dintre noi ce alegem Sau ce vrem iar tot ce ne este propus trebuie anlizat iar daca e nociv si ingradeste drepturile si libertatile demnitatii umane,REFUZAT!

 46. „„@the master of your mind🤣🤣🤣 spune:
  05 OCT. 2023 LA 22:19
  Nun intelege un @J.. 😉 de astea ! El e cu kabbala lui Qannon ! 🙁
  SHALOM !
  (nu ma mir ca NETANYAHU il face pe HITLER musulman si public pe HITLER ca de-aia a ars evrei nu din cauze dinainte scrierii „MAIN KAMPF” …vorba lui Iohannis … EXISTA EVREI si exista si „nishte evrei” 🙁 !)
  SHALOM, inapoie ! 😍👌
  ISRAELUL nu ssa liber pe cat pare daca NULANDIERII ii pot interzuce sa se ofenseze de ce-a fost cu SS-istul din TORONTO !
  DE CE ?
  pentru ca fara ANGLIA poporul Israel n-avea tara azi ! 😐
  SUBTERN evreii, sper ca s-i platesca prin tacerea la jignirea TORONTEZA de Jom Kippur … ultima rata la datoria
  de dat PERFIDULUI ALBION pentru … o tara evreiasca in O. M. !
  SHALOM ! 😉
  PS: Acum stiti de ce-au fost epurari politice, acum ani in ARABIA SAUDITA ?
  Pentru ca nu le mai plac „democratii” din W.D.C. 🙁 si au un targ cu „republicaniI” … electoral-„LA POMPA” ! 😉 !
  IQ=?
  😉”

  🙁 🙁 🙁 IQ=?
  Conspiratiile-s ceva ce nu se intampla ! Orice asa numita CONSPIRATIE care se intampla …devine o pre-premditare 😉 !
  retineti adevarul asta si veti intelege mai multe ! Nu exista „conspiratii” care se intampla decat daca erau de facor PLANURI reale ! 🙁

 47. „05 OCT. 2023 LA 22:19”

  = mai mult decat straniu ! 🙁 🙁 🙁
  [cum poti ante_sti punctual atatea Q ?]

 48. „SUBTERN evreii, sper ca s-i platesca prin tacerea la jignirea TORONTEZA de Jom Kippur … ultima rata la datoria
  de dat PERFIDULUI ALBION pentru … o tara evreiasca in O. M. !”

  vezi:
  „CONSPIRATIE … ???🥲 spune:
  20 OCT. 2023 LA 14:452”

 49. Tataie Joe, cum se spune, „zici ca e prost, da’ daca ii dai o suta (de mii) de dolari, o ia” ! Cu cei 1 milion de irakieni victime „asumate” (inclusiv sutele de mii de copii considerati „cantitate neglijabila” de catre scroafa Albright ? si probabil ca, calificind-o drept „scroafa”, aceasta a fost insulta maxima …) Sleepy Joe a fost, crede el, foarte „subtil”, la genul : „Vedeti ce se intimpla cu un presedinte republican (George W. Bush) ?”

 50. conspiratii?
  -poate nu i-ati vazut aseara la RealitateaTV
  stateau cot-la-cot av. Piperea negationistul si
  dr. Emilian Imbri vaccinistul ala cu „dictatura nedicala”:
  dl. apucat Piperea nu mai pare atat de negatzionist!!!

 51. BRICSul va face de Dolarizarea…barterul fiind o solutie…
  acu ce te faci cu astia ce tiparesc bani
  fractional rezerve la scara planetara de data asta…in capul dementzilor…
  de crapat crapa si sa vezi atunci balamuc
  …de comentat pentru aia mai desteptzi…

 52. Decit sa va certati ca fraierii , fara sa aveti vreo solutie la problemele actuale ale lumii, mai bine ati iesi la aer curat , la o bere cu baietii , o mica „vinatoare” de „fetite dulci ca-n Bucuresti” si asa ati avea mai mult de la viata! Nu uitati – VIATA E SCURTA SI CALUL MOARE DE DRUM LUNG IAR PROSTU’ DE GRIJA ALTUIA!

 53. Ce dilema existentiala il incearca pe asta ba baiatule,nu ca la mine..Sa ma uit la nevasta inainte de meci ? Sau dupa meci ?? Asta dilema.

 54. …pt traiasca:se pare ca facocerul, alias conspiratie a fost deja si a tras mai multe beri…cu fetitele a stat rau de tot, a venit sa-si verse naduful pe comentatori!…

 55. O fi ca prea le spui. Numai ca stii ceva? Eu (dar si multi altii) vrem la BRICS. E mai putin nociv. De imperiul satanist al raului suntem satui ca si de tucalarii din UE.. Oricum acolo la Brics vom ajunge,. Rom + Bulg. foarter curand vor fi Afganistan-2.

 56. Fascismul-bolsevismul-satanismul este în mod inerent conspirativ, iar studiul lor este adesea calomniat ca „teoria conspirației”. Un „teoretician al conspirației” este un termen de raționalizare (peiorativ) creat de Elită pentru un căutător de adevăr. Sunt ajutați de faptul că au devenit credințe interne interzise pentru a se evita trezirea și confruntarea cu realitatea dură. „Teoria conspirației” este un termen care provoacă teamă și anxietate în inimile oricărei persoane publice, în special ale jurnaliștilor și ale academicienilor. Începând cu anii 1960, eticheta a devenit un dispozitiv disciplinar care a fost covârșitor de eficient în definirea anumitor evenimente în afara limitelor de anchetă sau dezbatere. O „teorie a conspirației” nu mai înseamnă un eveniment explicat printr-o conspirație. În schimb, înseamnă acum orice explicație, sau chiar un fapt, care nu este în concordanță cu explicația guvernului și a proxeneților săi din mass-media. Cu alte cuvinte, pe măsură ce adevărul devine inconfortabil pentru guvern și Ministerul Oficial al Adevărului, adevărul este redefinit ca teorie a conspirației, prin care se înțelege o explicație grotesc-absurdă-comică pe care ar trebui, pur si simplu să o ignorăm.

 57. Vanatorul de troli Rusii au cu coada intre picioare dupa 10 ani. SUA a renuntat sa mai sustina o tara care,dupa ce ca le oferea ajutor, o parte din armata afgana vindea armament talibanilor.De asta. Si i-a lasat in plata allahului. Si? Apropo,SUA a investit construind scoli, spitale, universitati. Rusii ce au facut? Ca tot vrei tu sa vezi numai dintr-o parte.SUA si NATO plus aliatii sunt cea mai puternica alianta si armata din lume. China,Rusia,Iran si umflatul coreean la un loc sunt mizilici.

 58. Vanatorul de troli Rusii au fugit cu coada intre picioare dupa 10 ani. SUA a renuntat sa mai sustina o tara care,dupa ce ca le oferea ajutor, o parte din armata afgana vindea armament talibanilor.De asta. Si i-a lasat in plata allahului. Si? Apropo,SUA a investit construind scoli, spitale, universitati. Rusii ce au facut? Ca tot vrei tu sa vezi numai dintr-o parte.SUA si NATO plus aliatii sunt cea mai puternica alianta si armata din lume. China,Rusia,Iran si umflatul coreean la un loc sunt mizilici.

 59. Rusii sunt pe nicaieri dar nici de-o UE fara NORDSTREAM si mai grav: curand fara PETROLUL din OPEC+
  nu mi-e rusine !

  Nici nu stiti ce va urma FINANCIAR cand OPEC+ va inchide ca-n CRIZA PETROLULUI (din „aceleasi motive ca-n ’73), pre-programat ROBINETUL vesticilor ! 🙁

 60. Cu tot efortul de purificare spirituala a Omeniri prin trecerea de la Talmudism la Creshtinism, vedem ca nu s-a ajuns la obiectivul scontat. Islamul a aparut shi el in aceiashi zona dupa sute de ani, anticipand eshecul de astazi. Dar sa lasam asta, sa zicem ca una din partzi ajunge la victoria lor finala absoluta, nu se simpte oare miros de Austerliitz?, ca obiectiv ratat a bunelor intentzii! Talmudismul prin clantzaii lor=Rabyiile ideologice au generat nazismul shi kamunizmul, viu > ca oricand prin oligarhii globalsihti=spuma kamunizmului mondial, rezultand ca adunatura de natzii ce se vor proprietarii Planetei promise numai lor, restul de goyimi daca vor sa nu mai fie sclavetzi, ca ex.slavii, nu mai au shanse de a adera la o viatza a lor, decat daca devin shi ei Alles!Bula lei, adica contra oricui, ex.Natura ca sa nu spunem Societatea Umana. Actualmente prin aplicarea macro a ideilor lor, s-a ajuns ca o mana de oameni sa manipuleze pe toata lumea, chiar shi pe cei in credintza lor, ca la ploshnitze cand nu mai au ce manca, lucru inevitabil, ex.razboaie, va duce ineret ca in natura la disparitzia dominatziei lor. Cine nu este cu ei, trebuie sa dispara, chiar shi Planeta, pentru ca sa iubeshti pe aproapele tau ca pe tine insushi=salvarea umanitatzii de fapt, nu poate concepe creatzia lor. Au ramas la Boul lor de Aur, Moise spargand shi el Tablele cu cele 10 porunci, sperand degeaba sa-i elibereze spiritual. Intrebarea este daca credintzele vechi primitive, chiar asha imperfecte, nu erau mai bune, fiind legate direct de natura pe care o simtzeau ei??? Oricum sa crezi in divinitate ori care este ea, este absolut necesar, mai ales omului, el fiind de fapt o creatzie shi el, deci o unealta buna sau rea…, sfarshind existentza ca orice creatzie…
  O zi buna.
  Con
  P.S. Se spune ca este greu sa fi Alles!Bula, mai ales daca eshti cat mai bogat! Extrema este la fel greu sa fi filosof.

 61. Con spune:
  20 OCT. 2023 LA 10:32
  Cu tot efortul de purificare spirituala prin trecerea de la Talmudism la Creshtinism, vedem ca nu s-a ajuns la obiectivul scontat. Islamul a aparut shi el in aceiashi zona dupa sute de ani, anticipand eshecul de astazi. Dar sa lasam asta, sa zicem ca una din partzi ajunge la victoria lor finala absoluta, nu se simpte oare miros de Austerliitz?, ca obiectiv ratat a bunelor intentzii! Talmudismul prin clantzaii lor=Rabyiile ideologice au generat nazismul shi kamunizmul, viu > ca oricand prin oligarhii globalsihti=spuma kamunizmului mondial, rezultand ca adunatura de natzii ce se vor proprietarii Planetei promise numai lor, restul de goyimi daca vor sa nu mai fie sclavetzi, ca ex.slavii, nu mai au shanse de a adera la o viatza a lor, decat daca devin shi ei Alles!Bula lei, adica contra oricui, ex.Natura ca sa nu spunem Societatea Umana. Actualmente prin aplicarea macro a ideilor lor, s-a ajuns ca o mana de oameni sa manipuleze pe toata lumea, chiar shi pe cei in credintza lor, ca la ploshnitze cand nu mai au ce manca, lucru inevitabil, ex.razboaie, va duce ineret ca in natura la disparitzia dominatziei lor. Cine nu este cu ei, trebuie sa dispara, chiar shi Planeta, pentru ca sa iubeshti pe aproapele tau ca pe tine insushi=salvarea umanitatzii de fapt, nu poate concepe creatzia lor. Au ramas la Boul lor de Aur, Moise spargand shi el Tablele cu cele 10 porunci, sperand degeaba sa-i elibereze spiritual. Intrebarea este daca credintzele vechi primitive, chiar asha imperfecte, nu erau mai bune, fiind legate direct de natura pe care o simtzeau ei??? Oricum sa crezi in divinitate ori care este, este absolut necesar, mai ales omului, el fiind de fapt o creatzie shi el, deci o unealta buna sau rea…sfarshind existentza ca orice creatzie…
  O zi buna.
  Con
  P.S. Se spune ca este greu sa fi Alles!Bula, mai ales daca eshti cat mai bogat! Extrema este sa fi filosof, este la fel.

 62. Con spune:
  20 OCT. 2023 LA 10:22
  Cu tot efortul de purificare spirituala prin trecerea de la Talmudism la Creshtinism, vedem ca nu s-a ajuns la obiectivul scontat. Islamul a aparut shi el in aceiashi zona dupa sute de ani, anticipand eshecul de astazi. Dar sa lasam asta, sa zicem ca una din partzi ajunge la victoria lor finala absoluta, nu se simpte oare miros de Austerliitz?, ca obiectiv ratat a bunelor intentzii! Talmudismul prin clantzaii lor=Rabyiile ideologice au generat nazismul shi kamunizmul, viu > ca oricand prin oligarhii globalsihti=spuma kamunizmului mondial, rezultand ca adunatura de natzii ce se vor proprietarii Planetei promise numai lor, restul de goyimi daca vor sa nu mai fie sclavetzi, ca ex.slavii, nu mai au shanse de a adera la o viatza a lor, decat daca devin shi ei Alles!Bula lei, adica contra oricui, ex.Natura ca sa nu spunem Societatea Umana. Actualmente prin aplicarea macro a ideilor lor, s-a ajuns ca o mana de oameni sa manipuleze pe toata lumea, chiar shi pe cei in credintza lor, ca la ploshnitze cand nu mai au ce manca, lucru inevitabil, ex.razboaie, va duce ineret ca in natura la disparitzia dominatziei lor. Cine nu este cu ei, trebuie sa dispara, chiar shi Planeta, pentru ca sa iubeshti pe aproapele tau ca pe tine insushi=salvarea umanitatzii de fapt, nu poate concepe creatzia lor. Au ramas la Boul lor de Aur, Moise spargand shi el Tablele cu cele 10 porunci, sperand degeaba sa-i elibereze spiritual. Intrebarea este daca credintzele vechi primitive, chiar asha imperfecte, nu erau mai bune, fiind legate direct de natura pe care o simtzeau ei??? Oricum sa crezi in divinitate ori care este, este absolut necesar, mai ales omului, el fiind de fapt o creatzie shi el, deci o unealta buna sau rea…sfarshind existentza ca orice creatzie…
  O zi buna.
  Con
  P.S. Se spune ca este greu sa fi Alles!Bula, mai ales daca eshti cat mai bogat! Extrema este sa fi filosof, este la fel.

 63. Cu tot efortul de purificare spirituala prin trecerea de la Talmudism la Creshtinism, vedem ca nu s-a ajuns la obiectivul scontat. Islamul a aparut shi el in aceiashi zona dupa sute de ani, anticipand eshecul de astazi. Dar sa lasam asta, sa zicem ca una din partzi ajunge la victoria lor finala absoluta, nu se simpte oare miros de Austerliitz?, ca obiectiv ratat a bunelor intentzii! Talmudismul prin clantzaii lor=Rabyiile ideologice au generat nazismul shi kamunizmul, viu > ca oricand prin oligarhii globalsihti=spuma kamunizmului mondial, rezultand ca adunatura de natzii ce se vor proprietarii Planetei promise numai lor, restul de goyimi daca vor sa nu mai fie sclavetzi, ca ex.slavii, nu mai au shanse de a adera la o viatza a lor, decat daca devin shi ei Alles!Bula lei, adica contra oricui, ex.Natura ca sa nu spunem Societatea Umana. Actualmente prin aplicarea macro a ideilor lor, s-a ajuns ca o mana de oameni sa manipuleze pe toata lumea, chiar shi pe cei in credintza lor, ca la ploshnitze cand nu mai au ce manca, lucru inevitabil, ex.razboaie, va duce ineret ca in natura la disparitzia dominatziei lor. Cine nu este cu ei, trebuie sa dispara, chiar shi Planeta, pentru ca sa iubeshti pe aproapele tau ca pe tine insushi=salvarea umanitatzii de fapt, nu poate concepe creatzia lor. Au ramas la Boul lor de Aur, Moise spargand shi el Tablele cu cele 10 porunci, sperand degeaba sa-i elibereze spiritual. Intrebarea este daca credintzele vechi primitive, chiar asha imperfecte, nu erau mai bune, fiind legate direct de natura pe care o simtzeau ei??? Oricum sa crezi in divinitate ori care este, este absolut necesar, mai ales omului, el fiind de fapt o creatzie shi el, deci o unealta buna sau rea…sfarshind existentza ca orice creatzie…
  O zi buna.
  Con
  P.S. Se spune ca este greu sa fi Alles!Bula, mai ales daca eshti cat mai bogat! Extrema este sa fi filosof, este la fel.

 64. …pt moaste proaste…dragul meu prieten, daca ceea ce scrii vine din mintea ta, esti naiv…daca este ordin de zi pe unitate, ai o scuza, esti inregimentat, tre sa-l respecti…nu conteaza anii dupa care fiecare dintre cei doi mari s-au retras din afganistan, important este modul in care au facut-o…sa abandonezi echipament de sute de miliarde de dolari in mainile celor cu care te-ai luptat 20 de ani?…iti amintesti fazele din aeroporturi, cand afgani care au crezut in promisiunile iubitilor tai cadeau de pe trenuri de aterizare, de pe aripile avioanelor care-si duceau „eroii”acasa?…dragul meu prieten, uita-te ce au facut americanii in toate locurile in care si-au exportat”democratia”!…un sfat pt tine:foloseste un singur nick, chestie de comunicare!…s-ar putea ca unii sa doreasca sa-ti urmareasca postarile, poate le gasesc interesante…asa, cu multe semnaturi, iti irosesti talentul…

 65. Supercomputerele de miliarde/trilioane de biți/sec de la NSA pot „să vadă și să audă” ce experimentează soldații pe câmpul de luptă cu un sistem de monitorizare la distanță (RMS). Grupul Signals Intelligence al NSA poate monitoriza de la distanță informații din creierul uman prin decodificarea potențialelor EEG evocate (3,50 HZ, 5 miliwați) emise de acesta. Când funcțiile cerebrale sunt conectate la aceste supercomputere prin intermediul nanocipurilor, va fi prea târziu pentru orice. Această amenințare poate fi învinsă doar prin educatie, folosind literatura disponibilă despre biotelemetrie, bio-nanorobotică etc. Un singur matrix care să-i conducă pe toți.. Va fi intermediarul dintre sclavi și zei, așa cum am văzut în Babilon, Siria, Egipt; Istoria se repetă … Trăim într-o lume în care majoritatea populației este „infantila” si trăieste într-o stare artificială de conștiință, care seamănă cu somnul dăruindu-si zilnic sănătatea, libertatea și sufletul unei himere. Funcțiile autonome și somatice, comportamentul individual și social, reacțiile emoționale și mentale pot fi evocate/invocate, menținute, modificate sau exibate/inhibate, atât la animale, cât și la om, prin stimularea unor structuri cerebrale specifice. Controlul fizic al multor funcții cerebrale este un fapt demonstrat. Este posibila urmărirea și controlul intențiilor, a dezvoltării gândirii și a experiențelor senzoriale. Unor oameni le lipsește spiritul și chakrele superioare. Dacă contemplați ce presupune acest lucru, veți înțelege cum acest postulat explică întreaga gamă de observații pe care le avem cu privire la așa-zișii oameni „goi”. Cei care ignoră acaesta posibilitate vor continua să-și clatine capul frustrați de comportamente pe care pur și simplu nu le pot cuantifica și trebuie fie să le ignore, fie să le raționalizeze.

 66. nea bogdane ,jidanii conduc america si europa…biden si ursula s-au dus imediat la tel aviv sa-si linga sefii…ar trebui sa recunosti miscarile doar esti roman …lingi si pupi din principiu…

 67. Atâta timp cât rusofobia și americanofilia (sau invers) sunt umorale, nu avem ce discuta.
  TOATE marile puteri au fost și sunt sunt la fel – agresive, jefuitoare, lipsite de etică. Faptul că unele au o mașinărie de propagandă mai bună ca altele nu schimbă situația.
  Dacă ești bâtă la Istorie, sau o schimonosești în folosul ideilor /intereselor tale actuale, nu te consider un preopinent acceptabil.
  Cel mai rău mă deranjează dubla măsură, indiferent cum o fi ea motivată.

Comentariile sunt închise.

Precizare:
Ziarul Cotidianul își propune să găzduiască informații și puncte de vedere diverse și contradictorii. Publicația roagă cititorii să evite atacurile la persoană, vulgaritățile, atitudinile extremiste, antisemite, rasiste sau discriminatorii. De asemenea, invită cititorii să comenteze subiectele articolelor sau să se exprime doar pe seama aspectelor importante din viața lor si a societății, folosind un limbaj îngrijit, într-un spațiu de o dimensiune rezonabilă. Am fi de-a dreptul bucuroși ca unii comentatori să semneze cu numele lor sau cu pseudonime decente. Pentru acuratețea spațiului afectat, redacția va modera comentariile, renunțînd la cele pe care le consideră nepotrivite.