Teoria Gabrielei Firea despre condamnarea lui Dragnea

Gabriela Firea consideră Liviu Dragnea ar fi în libertate dacă s-ar fi retras de la conducerea PSD atunci când cei 28 de semnatari ai unei scrisori i-au cerut acest lucru, anul trecut. „Rămânând în fruntea partidului, (…) s-au întâmplat lucruri”, a spus primarul.

„Liviu Dragnea cred azi era în libertate – cred, nu e literă de evanghelie juridică – dacă la momentul în care noi, cei 28 de semnatari ai acelei scrisori i-am cerut, s-ar fi retras. Rămânand în fruntea Partidului Social Democrat, despre care s-a spus că e prea mare și că trebuie diminuat, adus la o cotă mai acceptabilă, s-au întâmplat multe lucruri”, a spus Gabriela Firea citata[ de Mediafax.

Primarul general al Capitalei a reiterat faptul că i-a reproșat fostului lider PSD că, „din supărare”, a diminuat cu 30% bugetul Primăriei.

28 de lideri județeni i-au cerut, în septembrie 2018, printr-o scrisoare, lui Liviu Dragnea să demisioneze din funcția de președinte PSD și din cea de președinte al Camerei Deputaților.
Dragnea a fost condamnat la închisoare de 3 ani şi 6 luni cu executare, în luna mai, în dosarul angajărilor fictive de la Direcţia de Protecţie a Copilului Teleorman.

Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram cotidianul.RO, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri și informații de actualitate. Fii cu un pas înaintea tuturor, află primul despre evenimentele importante, analize și povești captivante.
Recomanda 1
Author

12 Comentarii

 1. Inseamna ca mada avea informatii de la Sistem de afirma acum asa ceva. In ceea ce priveste balcoanele s-facut si madama consolidarile de rigoare ca sa plieze pe actiunea de consolidare a cladirilor Capitalei???

 2. Firea Sarmancur sa spuna despre spitalul din care a furat,dupa estimari provizorii, 15 milioane euroi..
  Libertatea: Firea se laudă cu un spital unde achizițiile au fost supraevaluate masiv/ A cumparat vase de toaletă cu 2858 de lei bucata față de prețul normal de 272 de lei/ A cheltuit 1 milion de euro cu publicitatea făcută spitalului(31.oct 2019)
  Alo,DNA,mai aveti deschis?Pasol na turbinca,vidma Sarmancur!

 3. rezultează, în maneră logique, concluziunea căci voi, cei 28, l-aţi belit de-ampreunălea cu mult iubita justiţiune…să vă fie pe măsură la toţi, odată cu rotirea forţată a cadrelor…

 4. Din ce spune tipa, Dragnea a fost santajat de baronii-baroanele PSD, între care, în afara de Dancila, si de cucoana. Destul ca, acuma, tipu’-i la-nchisoare pentru ceva ce n-a facut, autorii faptelor fiind achitati. Povestea coruptiei procurorilor-judecatorilor din România – din motive personale, de clan si de partid -, fiind de proportii astronomice. ps cine-a spus ca PSD-ul e-un partid „prea mare” si ca trebuie „diminuat”, adus la ” o cota mai acceptabila”? fiindca autorii unor asemenea atitudini trebuie cunoscuti nominal. Johannis? proprii baroni, propriile baroane din PS? altcineva? si cine si de ce? ca sa se creeze si alte nuclee de Puteri si, implicit, de coruptie, de secat banul public, adica tara? ps: ma-ntreb ce-are-n cap o tipa-n stare sa se-mbrace-n halul Firei din fotografie.

 5. Are dreptate, Dragnea a fost executat pentru ca a ramas in fata. Fapta nu s-ar fi schimbat dar daca se retragea nimeni nu mai aranja de-o condamnare.

 6. „Rămânand în fruntea Partidului Social Democrat, despre care s-a spus că e prea mare și că trebuie diminuat, adus la o cotă mai acceptabilă, s-au întâmplat multe lucruri”?? Sa intelegem ca demersul celor 28 a fost pe linia celor care vroiau PSD mult diminuat? Ca deci cei 28 inclusiv madama Firea au actionat la comanda unor forte oculte ca sa mai diminueze PSD????? Si tipa recunoaste asa ceva in public?? Si nu se ascunde in gauta de sarpe impreuna cu ceilalt 27??? Mare ti-e gradina, Doamne!!!

 7. Cine a pus parvenita asta de tarancuta din moldova . Libidinoasa creatura , de fapt moldovenii erau renumiti si pe vremea lui nea smintina ca cei mai sirguinciosi tovarasi, de exemplu daca impuscau pe frontiera oaneni care incercau sa fuga din paradisul bolsevic cacacious patriot mirositor , primeau 3 zile de permise sa mearga acasa in satele alea uitate devreme unde se (sau nu) stergeau la cu^r cu ciocalaul de porumb ….fuking imbecile..

 8. Dragnea este la puscarie pentuca a acumulat ( furat) bani din gestiunea poporului si-a cladit un trai confortabil , iar cind a trebuit sa dea dovada ce a facut el pentru banii luati , dragnea sa hotarit sa devina patriot . Tata mea fac ce vreau , nu ma poti atinge eu fac legile . Dragnea e doar inceputul , sint multi din romania care ou bagat mina in sacul cu bani , au fost losati decenii sa creada ca sint ok. Nici un cent nu va ramine ne acontabil. Timpul cind se daddeau tepi financiare si te retrageai acasa sa dus , toate jivinele astea patriote vor fi facute responsabile , de multe ori acest lucru este facut fara ca media sa fie instinintata

 9. Securista baso-pontista Fierea e una din cele mai mari cana-lii bolsevice iesita din conservare!!! Sa ai constiinta ca statul securist nu iarta si sa ai tupeul abject sa o spui public, iata o proba de mizerie caracteriala!!! Cum s-ar spune,
  28 de conserve bolsevice i-au vrut binele lui Dragnea!? A uitat cum i-a afurisit pe camarazii din Securitate la mitingul PSD
  de anul trecut? Dar de pozitia cominternistei Danceala fata de TRADATORII din PSD ce are de spus? Nu se simte vizata? Oare, Dragnea nu a avut dreptate cand a exclus conservele Securitatii?

 10. Deci moldoveanca s-a sincronizat miscare cu Statul de Drepti ca sa-l convinga pe Dragnea sa se retraga din politica la varf. Si balconata asta nu este o ciugalitoare de ciupercute in padure la Baneasa. E un inger pe post de primareasa.

 11. Nu trebuie niciodata uitat ca Dragnea a facut ‘scoala’ politica in PD-ul securistilor lui Petrov. Dupa cum romanii au uitat repede dezvaluirile cu soriciul proaspat mancat impreuna cu securistii in vilele lor de destrabalare. Tot astia l-au „facut” in final. Dar prejudiciile masive aduse partidului raman.

Comentariile sunt închise.

Precizare:
Ziarul Cotidianul își propune să găzduiască informații și puncte de vedere diverse și contradictorii. Publicația roagă cititorii să evite atacurile la persoană, vulgaritățile, atitudinile extremiste, antisemite, rasiste sau discriminatorii. De asemenea, invită cititorii să comenteze subiectele articolelor sau să se exprime doar pe seama aspectelor importante din viața lor si a societății, folosind un limbaj îngrijit, într-un spațiu de o dimensiune rezonabilă. Am fi de-a dreptul bucuroși ca unii comentatori să semneze cu numele lor sau cu pseudonime decente. Pentru acuratețea spațiului afectat, redacția va modera comentariile, renunțînd la cele pe care le consideră nepotrivite.