Trump.  Putin ”va face acest lucru pentru mine”

Donald Trump a declarat într-o postare pe rețelele sociale că se va folosi de relația sa cu președintele Rusiei, Vladimir Putin, pentru a obține eliberarea lui Evan Gershkovich, reporter Wall Street Journal, din închisoarea rusească în care se află, relatează Reuters.

În postarea de pe platforma Truth Social, Donald Trump susține că acest lucru se va întâmpla la scurtă vreme după alegerile din noiembrie, în cadrul cărora va încerca să îl învingă pe președintele în exercițiu, Joe Biden.

„Evan Gershkovich, reporterul de la The Wall Street Journal, care este deținut în Rusia, va fi eliberat aproape imediat după alegeri, dar cu certitudine înainte să preiau mandatul. Va fi acasă, în siguranță și alături de familia lui”, susține candidatul republicanilor la prezidențialele americane. „Nu vom plăti nimic!” „Vladimir Putin, Președintele Rusiei, va face acest lucru pentru mine, dar pentru nimeni altcineva, și nu vom plăti nimic!”, a subliniat  Trump.

Autoritățile ruse l-au arestat pe Evan Gershkovich în martie 2023, în baza unor acuzații de spionaj pe care el, publicația sa și administrația Biden le-au negat vehement. Stă de mai bine de un an într-o închisoare din Moscova și nu a fost fixată nicio dată pentru proces.

Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram cotidianul.RO, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri și informații de actualitate. Fii cu un pas înaintea tuturor, află primul despre evenimentele importante, analize și povești captivante.
Recomanda 3

12 Comentarii

 1. deci drumpfu prostovanu admite ca ala era spion pa banii strainilor sasi distruga tara, ca si Navalne cu nevasa, lafel ca prostovanii din rominia ceau loat material de la straini pan NGO uri ce nu erau NGO uri, ci instrumente de distrus tari si infometa popoare proaste tare detot.

 2. deci drumpfu prostovanu admite ca ala era spion pa banii strainilor sasi distruga tara, ca si Navalne cu nevasa, lafel ca prostovanii din rominia ceau loat material de la straini pan NGO uri ce nu erau NGO uri, ci instrumente de distrus tari si infometa popoare proaste tare detot

 3. O ia razna asta tot zaharel primeste Putin chelnerii se schimba. Rusia va lua aproape jumatate din ucraina daca sintem isteti luam si noi ce e al nostru da noi tragem la caruta mafiei kazare.

 4. perenitatea lui Caragiale:”Dragă Costică(a se citi draga Vova P.), vin la tine sigur că n-ai să mă refuzi; știu cât pot conta pe amiciția ta și nu-mi permit a mă-ndoi un moment că în cazul de față, fiind vorba, mă-nțelegi, de o chestiune care mă interesează în așa grad, încât dacă n-aș fi pe deplin convins că tu, care mi-ai dovedit totdeauna, fără să dezminți niciodată o afecțiune, ce pot zice că la rândul meu… în fine.”-(Lantul slabiciunilor)

 5. Gershkovich, un Ruso-American GET-BEGET !
  La fel ca Urcacii GEȚI-BEGEȚI Jale’nSky, Șmigăl, Arakhamyia, Mailar, Gordon, Arestovici șamd șamd.
  măR😜g, au ARANJAT UrcRuina pe 100 ani…
  ■]RumburKK- Cititoru de Clasici Ruși pe nemâncate, nerăsuflate, nedormite. NOPȚI ÎN ȘIR ! -RumburKK[■

 6. De remarcat semnul de triplu 6 pe care-l face foarte des, ca si cel cu mainile in piramida. Ca sa stie BAIETII ca e un candidat de nadejde…

 7. Straniu cum a pre-„ghicit” MISHTEAUX
  dezastrul si la propriu si la figurat si econimic si de PR
  din ISRAEL !

  Mie-mi pare ca „7 octombrie” a fost pre-organizat de forte peste MOSSAD-ul local …direct de la WASGHINGTON
  spun asta in pofida tuturor balbelor lui SULLIVAN care spunea 2-oua saptamani inaintea tragicului eveniment
  ca intre evrei si palestinienii de dialect palestinian din zona … e PACE ! (desi dup CIA trebuia sa stie mai bine cum se face PROPGANDA = acum au trebuit s-o dea afara pe Baba NULAND pentru ca iesise ne-rusinata ca „paducehle-n frunte”
  si vina nereusite-i ukrane va fi data (correct sau nu) si pe evreii din guvernul ukran !

  SHALOM !

  (Lacomia proverbiala a „VITELULUI DE AUR” dupa lovitura de stat din USA in 911 a pus capac pe hegemon ! E ca-n natura …daca un parazit traind in NE-simbioza cu cel parazitat … din lacomie se auto-ucide ! )

  Poate era mai bine fara „PRIMAVARA ARABA” … reusita „lor” la 911 … hartile lui Netanyahu recent la ONU unde bazinul GAZEIOFER LEVIATHAN era deja pe harat ca apartinand evreilor desi era zonal in terenul palestinienilor din GAZA !

  NASOL e ca USA isi da in privinta Israelului … mondial … arama pe fata !
  TOATE ASTEA NU SE TERMINA BINE ! GERMANIA …poporul teuton nu va suporta idealist-ANTI-capitalist incercare de des-industializare impusa de USA ei prin NATO -> vor desfiinta NATO pentru ca ca capitalisti au nevoie de
  bogatiile ieftine ale RUSSIE fara de care VIZIBIL cumpara LNG 5x pretul si n-au profit ca COMUNISTII IDEALISTI !

  NATO = „USA in, RUSSIA out si …GERMANY down” :)!
  GERMANY down …trebuie sa inceteze … russi au iesit de buna voie de la nemti si faceau win-win afaceri cu ei …americani
  le-au insa facaut KAPUTT NORDSTREAM-ul si nu vor nici sa iasa din economia 🙁 teutona ! 🙁

  SHALOM ! (israelul a gresit incercad sa nu-mparta cu filisteni profitul din gazul LEVIATHAN-ului !)

 8. Deci platforma sau pontoane sunt militare și nu a fost aduse pentru ajutoare umanitare palestinienilor, ci pentru scopuri militare?
  Goana după resurse naturale devine scopul nedeclarat al dorinței de a democratizării planeta.

 9. acusi infunzi puscaria rusule. o sa devii bunicuta cuiva..probabil o sa castigi eurovizion din puscarie 😀

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*


Precizare:
Ziarul Cotidianul își propune să găzduiască informații și puncte de vedere diverse și contradictorii. Publicația roagă cititorii să evite atacurile la persoană, vulgaritățile, atitudinile extremiste, antisemite, rasiste sau discriminatorii. De asemenea, invită cititorii să comenteze subiectele articolelor sau să se exprime doar pe seama aspectelor importante din viața lor si a societății, folosind un limbaj îngrijit, într-un spațiu de o dimensiune rezonabilă. Am fi de-a dreptul bucuroși ca unii comentatori să semneze cu numele lor sau cu pseudonime decente. Pentru acuratețea spațiului afectat, redacția va modera comentariile, renunțînd la cele pe care le consideră nepotrivite.