Un român mort și nouă dispăruți în catastrofa din Italia

Ministerul Afacerilor Externe a anunțat că un cetățean român a murit în urma cutremurului din Italia.

De asemenea, două persoane de cetățenie română au fost identificate printre răniți și se află internate pentru îngrijiri medicale.

Totodată, nouă cetățeni români rezidenți în zona sinistrată au fost dați dispăruți de către aparținători.

Ministerul mai precizează că misiunea diplomatică la Roma va asigura întreaga asistență consulară necesară în cazul românului mort în urma seismului.

Un ultim bilanţ al victimelor cutremurului, provizoriu, indică cel puțin 120 de morţi și numeroși dispăruți în urma seismului care a afectat centrul Italiei.

Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram cotidianul.RO, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri și informații de actualitate. Fii cu un pas înaintea tuturor, află primul despre evenimentele importante, analize și povești captivante.
Recomanda
George Anghel 1101 Articole
Author

Precizare:
Ziarul Cotidianul își propune să găzduiască informații și puncte de vedere diverse și contradictorii. Publicația roagă cititorii să evite atacurile la persoană, vulgaritățile, atitudinile extremiste, antisemite, rasiste sau discriminatorii. De asemenea, invită cititorii să comenteze subiectele articolelor sau să se exprime doar pe seama aspectelor importante din viața lor si a societății, folosind un limbaj îngrijit, într-un spațiu de o dimensiune rezonabilă. Am fi de-a dreptul bucuroși ca unii comentatori să semneze cu numele lor sau cu pseudonime decente. Pentru acuratețea spațiului afectat, redacția va modera comentariile, renunțînd la cele pe care le consideră nepotrivite.