Vadim Tudor, alături de maghiari şi de Viktor Orban

PRM Corneliu Vadim Tudor l-a sustinut pe Traian Băsescu în problema demiterii.

“În ciuda avalanşei de fraude neruşinate ale Caracatiţei Mafiei USL, scenariul lor nu a reuşit. Capii PSD şi ai PNL sînt obligaţi să părăsească, grabnic, scena politică. Ei nu numai că s-au sinucis din punct de vedere politic, dar riscă, în frunte cu tartorul lor, Dan Voiculescu, puşcăria. Şi, în orice caz, să li se impute cheltuielile”, se afirmă în unul dintre pasajele mai decente ale unui editorial publicat luni în oficiosul Tricolorul.

Iata ce afirma Vadim Tudor la Antena 3 pe iulie 2011.

„Traian Băsescu s-a văzut sâmbătă cu Viktor Orban, în secret, au luat masa la Băile Tuşnad. S-au văzut, dar nu s-a afişat el cu Tokeş, cu ăştia. S-a văzut cu Viktor Orban pentru a-l ruga să convingă UDMR să nu iasă de la guvernare, că atunci suspendarea lui Băsescu este garantată”.

  „De asemenea, le-a spus (Traian Băsescu – n.r.) că o să le dea ungurilor ceea ce cer ei, această regiune de dezvoltare. Au stabilit să le dea pe mână următoarele judeţe – Harghita, Covasna, Mureş, Alba, Arad, adică graniţa cu Ungaria, că erau disperaţi că n-au ieşire spre Ungaria”.

In ceea ce priveste declaraţia lui Viktor Orban, care cerea maghiarilor din România să se abţină de la vot pe 29 iulie, europarlamentarul nu a luat nicio pozitie.

Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram cotidianul.RO, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri și informații de actualitate. Fii cu un pas înaintea tuturor, află primul despre evenimentele importante, analize și povești captivante.
Recomanda

Precizare:
Ziarul Cotidianul își propune să găzduiască informații și puncte de vedere diverse și contradictorii. Publicația roagă cititorii să evite atacurile la persoană, vulgaritățile, atitudinile extremiste, antisemite, rasiste sau discriminatorii. De asemenea, invită cititorii să comenteze subiectele articolelor sau să se exprime doar pe seama aspectelor importante din viața lor si a societății, folosind un limbaj îngrijit, într-un spațiu de o dimensiune rezonabilă. Am fi de-a dreptul bucuroși ca unii comentatori să semneze cu numele lor sau cu pseudonime decente. Pentru acuratețea spațiului afectat, redacția va modera comentariile, renunțînd la cele pe care le consideră nepotrivite.