Victor Ponta ştie ce şanse pot avea oamenii nevinovați și abuzați

Fostul premier Victor Ponta a lansat, marți, un nou atac la adresa justiție și în special la adresa procurorilor DNA, în contextul în care jurnaliștii de la Lumea Justiției au publicat un articol în care fostul deputat Mihai Banu susține că a fost șantajat pentru a depune un denunț împotriva fostului ministru de Interne, Gabriel Berca, conform b1TV.

„Sute și sute de cazuri identice – pentru oamenii nevinovați și abuzați există doar șansa (norocul) de a avea un judecător corect! Dar e normal așa?”, a scris Ponta pe Facebook.

Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram cotidianul.RO, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri și informații de actualitate. Fii cu un pas înaintea tuturor, află primul despre evenimentele importante, analize și povești captivante.
Recomanda
Simona Stroe 349 Articole
Author

Precizare:
Ziarul Cotidianul își propune să găzduiască informații și puncte de vedere diverse și contradictorii. Publicația roagă cititorii să evite atacurile la persoană, vulgaritățile, atitudinile extremiste, antisemite, rasiste sau discriminatorii. De asemenea, invită cititorii să comenteze subiectele articolelor sau să se exprime doar pe seama aspectelor importante din viața lor si a societății, folosind un limbaj îngrijit, într-un spațiu de o dimensiune rezonabilă. Am fi de-a dreptul bucuroși ca unii comentatori să semneze cu numele lor sau cu pseudonime decente. Pentru acuratețea spațiului afectat, redacția va modera comentariile, renunțînd la cele pe care le consideră nepotrivite.