VICTORIA ȘI-AL EI HUSAR, la Teatrul de Operetă 

Un titlu clasic se reia la Teatrul Naţional de Operetă şi Musical Ion Dacian: opereta în trei acte VICTORIA ŞI AL EI HUSAR revine la rampă pe 31 Martie.

„Victoria și-al ei husar”, operetă în trei acte de Paul Abraham, pe un libret de Alfred Grünwald și Fritz Löhner-Beda, redă povestea de dragoste dintre frumoasa Victoria și husarul Koltay. Spectacolul reliefează dramele Primului Război Mondial, cu intrigi și idile, toate în decorul stil art-deco de început de secol XX.

Subiectul operetei și idila celor doi poartă publicul din peisajul însorit al Japoniei, în pitorescul St. Petersburg, ajungând apoi într-un orășel din Ungaria. Primul Război Mondial și anii care i-au urmat pun dragostea lor la mari încercări.

Victoria, crezându-și iubitul mort în război, se căsătorește cu un distins diplomat american pe numele său John Cunlight. Însă viața o readuce pe Victoria față în față cu Koltay, prima sa iubire, într-o poveste plină de suspans.

 Biletele pot fi achiziționate de pe Ticketstore.ro sau de la casa de bilete din blvd. Octavian Goga Nr.1.

Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram cotidianul.RO, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri și informații de actualitate. Fii cu un pas înaintea tuturor, află primul despre evenimentele importante, analize și povești captivante.
Recomanda

3 Comentarii

  1. După nume sunt sigur că sunt frați întru credință cu Gyuri Soroș!…shalom!…

  2. Sa fie la Covasna sau Odorhei. Va avea sala plina. Poate o sa le arate si harta Ungariei mici……[Rumburak]

  3. Comentarii care reflectã cu precizie nivelul cultural al comentatorilor.

Comentariile sunt închise.

Precizare:
Ziarul Cotidianul își propune să găzduiască informații și puncte de vedere diverse și contradictorii. Publicația roagă cititorii să evite atacurile la persoană, vulgaritățile, atitudinile extremiste, antisemite, rasiste sau discriminatorii. De asemenea, invită cititorii să comenteze subiectele articolelor sau să se exprime doar pe seama aspectelor importante din viața lor si a societății, folosind un limbaj îngrijit, într-un spațiu de o dimensiune rezonabilă. Am fi de-a dreptul bucuroși ca unii comentatori să semneze cu numele lor sau cu pseudonime decente. Pentru acuratețea spațiului afectat, redacția va modera comentariile, renunțînd la cele pe care le consideră nepotrivite.