(VIDEO) Dureros pentru ruşi

Un incendiu masiv a cuprins o rafinărie de petrol după un atac nocturn cu drone în oraşul Azov, în regiunea Rostov unde se află cartierul general militar al operaţiunii ruse în Ucraina, au anunţat marţi autorităţile locale, informează AFP.

„Rezervoare de petrol au luat foc la Azov în urma unui atac cu drone. Potrivit primelor informaţii, nu sunt victime”, a scris pe Telegram Vasili Golubev, guvernatorul regiunii Rostov din sudul Rusiei.

La ora 04:00 GMT, 208 pompieri, 39 de vehicule şi un tren de pompieri ce transporta diverse echipamente au fost desfăşurate la faţa locului pentru a stinge incendiul, potrivit lui Golubev.

 

Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram cotidianul.RO, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri și informații de actualitate. Fii cu un pas înaintea tuturor, află primul despre evenimentele importante, analize și povești captivante.
Recomanda
Author

11 Comentarii

 1. Teroristii occidentali (imbracati in uniforme ucrainiene) sunt „liberi si democrati”… ei „are voie” la acte teroriste… altii nu „are voie”…
  Bleah ! Hai siktir !
  Slava Z !

 2. Asa e la razboi. In plus, e alerta de atac ISIS la Moscova- din surse Turcesti.
  Inamicii Rusiei se folosesc de ISIS si alti teroristi, practica ce o fac de mult.

 3. Este ceva dureros pentru rusi. O sa ii duca la durerea de a lovi Ucraina nuclear. In fond, SUA a bombardat nuclear Japonia de doua ori desi Japonia nu mai prezenta niciun pericol pentru SUA… Un lucru nu trebuie sa uite romanii. Ca tara lor este unul din vinovatii principali pentru razboiul din Ucraina fiindca acesta este rezultatul chemarii Armatelor Americane in Romania prin inregimentare in NATO….Acest adevar elementar e ascuns sub pres zi de zi in Romania.

 4. Terminați dracu cu nuclearele că lovituri, nu se va întâmpla, oameni buni, se șantajează și intimidează reciproc! Cât despre acest atac, e imposibil sa nu fie cel puțin un individ mort în chinuri. E metoda militară certă ‘Care pe Care, rezista cine poate’!

 5. Pentru russnaci e cu adevarat dureros ce se intampla ! Ar fi irreal sa zici ca russnacii nu sufera PAGUBE !
  INSA!
  Ce patesc ukranii e DEZASTRU si CATASTROFA … e deja public ca au nevoie de peste un TRILION de DOLLARI pentru a-si repara
  sistemele si STRUCTURA ENERGETICA !
  -> Ukraina nu are curent electric pentru la iarna … si europenii desi cumpara gaz si petrol din RUSSIA dinou (mia mult decat de oriunde alundeva inclusiv USA) nu le va putea asigura energie electrica la iarna !
  NASOL !

  RUSSIA sufera ! in timp ce Urkania e distrusa pana la ultimul urkan de vestul dornic la bogatiile minerale, subterane si agricole ale provinciei vazuta pe model „MEIN KAMPF” ca LEBENSRAUM-ul care va da viata imperiilor imbatranit-decazut-vlaguite europene ! -> UKRAINA !

  Uitam sau ne facem ca … rusii au distrus 678% din efectivele energetice ukrane ? Nicimcar vestul- vlaguit si in criza economica nu mai poate repoara cerinta de energie de la iarna a ukranilor 🙁 !

  Se preconizeaza o CATASTROFA ENERGETICA in UKRAINA …deoarece russi distrug efectiv ce-au menajat tragand in transformatoare , pana acum ! 🙁

  USA pierde pentru ca e premedita in CLENCIUL iudeo-ukran bagata … ca sa piarda !
  MAGA ! (schimbarile in USA sunt silite dinafara …status quo-ul yankeu nu lasau prin „partidul unic” ca mijloc spre $cop schimbarea din interior ! Tensiune de CAZAN la yankei ! )

  PUP ! Credeti in PROPHETI ! (sau nu credeti … viitorul e doar unul … si nu exista alegeri intfre diferite variante ! VIITORUL e numai unul si e CAUZAL-direct legat de …AZI !)

  IQ=?

 6. Razboiul se extinde in Rusia, si e bine asa.
  Cred ca se contureaza un razboi de lunga durata, cu pagube imense, multe victime si doi conducatori care refuza orice dialog.
  Unul e un criminal de razboi nebun, un invadator si talhar.
  Celalalt isi apara tara de invadatori cu onoare.

 7. „@mishteaux ❤️❤️❤️ spune:
  15 SEPT. 2023 LA 11:18
  BIDEN ! 😢😢😢
  Ce stiu si i ca tin tacut …”elvetienii” !
  Esti straniu amice ! TOATE, absolut toate se-ntampla cul e ante-zici ! 🙁 🙁 🙁 Griji de tine ! ❤️❤️❤️”

 8. NU ARE CUM !
  DE CE ?
  Pentru ca RUSSIA are in doctrina de aparare actuala solutia (apropbata de DUMA) ca sa foloseasca
  BOMBA ATOMICA in caz ca-s atacati pe territoriu !

  Te-ai intrebat de ce RUSSIA nu e atacat decat „la misto” pe propriul territoriu desi a deja facut praf INFRASTRUCTURA INVESTIITILOR VESTICE in UKRAINA (din 2014) ?

  Asa ca nu te duce cpaul ca rusii CHIAR au TRIADA ATOMICA …ATOMICE pe avioane , pe rachete si pe submarine ?
  Undes- multe submarine ATOMICE (cu COBALT care otravesc solul pe milenii ! USA devenind pamant otravit pe milenii in caz ca …)

  Sa fim seriosi ! Inca n-au gasit o solutie la „NINGE PE FED!” …asta e subterna totul ! Desi superficial pentru prostime ‘s multe povesti aiurea ( INTREB: De ce RUSSIA creste economic si straniu gazul si petrolul ei e pe culmi de cumparare in UE daca …exista SANCTIUNI si USA-ei ii merge bine 🙁 in timp ce GIGANTICA-I DATORIE apasand pe DOLLAR creste nu ne.incetinit ci ACCELERAT ?)

  AUD ? (URSS a cazut bursc brutal si pe neasteptatea … la fel in „6 ianuarie 2020” s-a vazut cat de iute se poate schimba foaia la … CAPITOLIU !

  In vremi de marxist-explocate MEGA-CRIZE ECONOMICE … CAZANUL SOCIAL poate expoda a la (URSS si destramarea „PACTULUI DE LA VARSOVIA”) pe neasteptate !
  USA si FED-ul chiar sunt la ananghie ( = n-au putut reduce DOBANZILE desi ce-ai care-au cumparat OBLIGATIUNI yankeie sunt des-pagubiti subteran ascuns din fonduri 🙁 colectate pe alte …motive 😉 ! )

  IQ=?

 9. „PAIANJENII mei din RETEA”
  mi-au zis ca rusii sunt cu nave si submarine atomice in Caraibe( +CUBA) doar
  pentru ca anericanii au dat codurile si ordin de atac al radarelor strategice anti-rachete-nucleare rusnace
  unde au lovit !

  Rusii stiu ca nu ukranii au atacat si lovit radarele anti NUCLEARE strategice russnace ci maericanii care au efectiv comanda tuturor racehetele (cica) „date ukranilor” !

  Paianjenii 🙁 mi-au zis cu date clare ca fara NEBUNIA AMERICANILOR recent …cu radarele stragice russe premeditat NEBUNESTE distruse de yankei si puse demagog pe seama „deciziilor” ukrane 😀
  RUSII nu intrau cu submarine ATOMICE in coasta (CUBA) americana !
  IQ=?

 10. in CUBA … chiar acum , russnacii 😀
  au TERMONUCLEARE (deci MEGATONE nu KILOTONE) cu COBALT = asta insemna ca USA lovita cu
  asemenea arme e OTRAVITOARE pe milenii vietii ! 😀
  PUP ! 😀 ❤️❤️❤️
  ______
  yankeii sau russnacii = care-pe-care ?

Comentariile sunt închise.

Precizare:
Ziarul Cotidianul își propune să găzduiască informații și puncte de vedere diverse și contradictorii. Publicația roagă cititorii să evite atacurile la persoană, vulgaritățile, atitudinile extremiste, antisemite, rasiste sau discriminatorii. De asemenea, invită cititorii să comenteze subiectele articolelor sau să se exprime doar pe seama aspectelor importante din viața lor si a societății, folosind un limbaj îngrijit, într-un spațiu de o dimensiune rezonabilă. Am fi de-a dreptul bucuroși ca unii comentatori să semneze cu numele lor sau cu pseudonime decente. Pentru acuratețea spațiului afectat, redacția va modera comentariile, renunțînd la cele pe care le consideră nepotrivite.