(VIDEO) Cum mai vede Arafat intervenția de la Crevedia?

Raed Arafat crede că felul în care au intervenit pompierii la exploziile din Crevedia a fost unul „corect”. S-a evitat producerea unui număr mai mare de victime a spus Șeful Departamentului pentru Situații de Urgență.

Au murit trei oameni și alte zeci au fost rănite. Șeful DSU spune că „puteau fi mai multe victime în rândul pompierilor” și doar faptul că s-a intervenit corect a împiedicat acest lucru să se întâmple.

„Dacă sunt lucruri de făcut, se va discuta în interiorul Inspectoratelor pentru situații de urgență, dar misiunea a fost una corectă, de salvare de vieți, iar colegii pompieri au reușit”, a declarat dr. Arafat, joi, la evenimentul organizat cu ocazia intrării în dotarea MAI a două avioane destinate transportului pacienților aflați în stare critică.

Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram cotidianul.RO, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri și informații de actualitate. Fii cu un pas înaintea tuturor, află primul despre evenimentele importante, analize și povești captivante.
Recomanda

6 Comentarii

  1. Sa ne moara pompierii ca au fost gresit pozitionati sau pentru ca seful lor n-a crezut ca mai explodeaza vreo cisterna ?
    Dati sefului un pistol cu un cartus pe teava, sa-si spele onoarea, daca are !

  2. Isi da cu parerea edit care minte cum deschide gura, te chioraste de la ochi. De ce se baga in seama, acest departament al pompierilor nu are un sef care sa raporteze, sau il accepta pe slanina mincinoasa sa il umileasca subminandu-i pozitia? Catastrofa slaninoasa, nu are niciun drept sa vorbeasca in numele pompierilor sub nicio forma si in niciun caz.

  3. Un sociopat narcisist este cineva cu o combinație de tulburare de personalitate narcisiacă și semne comportamentale definitive ale sociopatiei. Persoanele cu narcisism se caracterizează prin nevoia lor excesivă și persistentă de admirație și confirmare pozitivă a celorlalți. În general, au opinii grandioase despre ei înșiși și cred că sunt superiori celorlalți oameni. Narcisiștii sunt, de asemenea, în mod frecvent convinși că sunt deasupra responsabilităților și obligațiilor normale ale vieții de zi cu zi, așa că au, de obicei, dificultăți semnificative în menținerea locului de muncă sau a relațiilor, ca urmare. Sociopatul narcisist are acest tip de personalitate împreună cu o lipsă vizibilă de respect pentru drepturile celorlalți și o tendință de a încălca în mod regulat aceste drepturi.
    O diferență remarcată între un sociopat narcisist și persoanele doar cu narcisism este că narcisicul cu sociopatie reacționează puternic și uneori chiar violent la feedback-ul negativ. Adevărații sociopați, în general, nu răspund la critici și nu le pasă de ce cred alții despre ei. Un sociopat narcisist este incapabil să tolereze criticile și are nevoie de laudă constantă, precum și deferință din partea altor oameni. Mulți cu această afecțiune se prezintă în cea mai bună lumină posibilă și sunt capabili să-i farmece cu ușurință pe alții pentru a le câștiga încrederea. Ei neagă sentimentele care contrazic imaginea pe care o caută. Acționând fără a simți, ei tind să fie seducatori și manipulatori, luptă pentru putere și control. Sunt egoiști, concentrați pe propriile interese, dar lipsiți de adevăratele valori ale sinelui – și anume, exprimarea de sine, posesia de sine, demnitatea și integritatea. Narcisiștilor le lipsește un sentiment de sine derivat din sentimentele corpului.

  4. Spurcatul ăsta edit trebuie arestat a condus operațiunea Crevedia unde au fost răniți 39 de pompieri cel mai mare număr de pompieri râniți într-o misiune din istoria armatei. Numai preșul de la Cotroceni susține sluga edit care a făcut numai nenorociri in Romania .

Comentariile sunt închise.

Precizare:
Ziarul Cotidianul își propune să găzduiască informații și puncte de vedere diverse și contradictorii. Publicația roagă cititorii să evite atacurile la persoană, vulgaritățile, atitudinile extremiste, antisemite, rasiste sau discriminatorii. De asemenea, invită cititorii să comenteze subiectele articolelor sau să se exprime doar pe seama aspectelor importante din viața lor si a societății, folosind un limbaj îngrijit, într-un spațiu de o dimensiune rezonabilă. Am fi de-a dreptul bucuroși ca unii comentatori să semneze cu numele lor sau cu pseudonime decente. Pentru acuratețea spațiului afectat, redacția va modera comentariile, renunțînd la cele pe care le consideră nepotrivite.