(VIDEO) Operaţiunea de lichidare a lui Aiman Zaarab

Un lider important al organizaţiei Jihad Islamic a fost ucis într-un atac aerian în sudul Fâşiei Gaza, potrivit israelienilor.

Forţele de Apărare Israeliene (IDF) au spus că Aiman Zaarab era unul dintre comandanţii Brigăzii Jihad Islamic Rafah, adăugând că este responsabil pentru atacul organizaţiei asupra kibbutz-ului Sufa din sudul Israelului şi a unui post militar, care a avut loc în timpul atacurilor din 7 octombrie.

„Împreună cu Zaarab, au fost eliminaţi în timpul atacului alţi doi terorişti din Jihadul Islamic, care locuiau în apartamentul său operaţional”, a adăugat armata israeliană.

Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram cotidianul.RO, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri și informații de actualitate. Fii cu un pas înaintea tuturor, află primul despre evenimentele importante, analize și povești captivante.
Recomanda 2
Author

10 Comentarii

 1. Si cit ” victime colaterale” nu ne spuneti ?Voi impreuna cu amerlocii si inglisii ati dezlantuit ” Jihadul” . Voi , da voi il veti simti pe pielea voastra. Desi se pare ca nu ati facut legatura cu romanul sf ” Dune” al lui F Herbert si ceea ce faceti voi.Ca si in legile fizicii ,in natura totul se transforma.

 2. Deci ne facem singuri dreptate !?
  Dar daca un atac aerian l-ar viza pe Bibi, cum ar fi ?
  Cruzimea cere cruzime !

 3. as vrea sa stiu cine l-a antrenat…de unde are arme, munitie, tehnologie…? de unde?

 4. Cu bani si relatii se poate cumpara de pe piata neagra
  Dealerii internationali abia asteapta.

 5. Asta da, chirurgie de inalta clasa. Punct ochit, punct lovit. Cum ne invata pe noi seful de ferma.
  [sef Stat Major la paZit vacile CAP-ului]

 6. Capitalistii cei democrati si civilizati au ca UNIC motiv de lauda CRIMELE PE CARE LE COMIT. Caci, cam la atat se rezuma realizarile lor.

 7. Cu terorismu nu negociezi, parcă așa era. Criminalu ăla arab a omorît civili și și-a luat plata, a plecat acu la fecioare

 8. de unde bani…? cine-i sponsorizeaza? intrebarile si angoasele mele sunt pur retorice…pentru ca stim cu totii cine-i „sponsorizeaza”: serviciile de spionaj (aka secrete/oculte), precum si militii si armate „private” cu interese impotriva omului, vietii, libertatii: sa t a ne le 1% wef.

Comentariile sunt închise.

Precizare:
Ziarul Cotidianul își propune să găzduiască informații și puncte de vedere diverse și contradictorii. Publicația roagă cititorii să evite atacurile la persoană, vulgaritățile, atitudinile extremiste, antisemite, rasiste sau discriminatorii. De asemenea, invită cititorii să comenteze subiectele articolelor sau să se exprime doar pe seama aspectelor importante din viața lor si a societății, folosind un limbaj îngrijit, într-un spațiu de o dimensiune rezonabilă. Am fi de-a dreptul bucuroși ca unii comentatori să semneze cu numele lor sau cu pseudonime decente. Pentru acuratețea spațiului afectat, redacția va modera comentariile, renunțînd la cele pe care le consideră nepotrivite.