(VIDEO) Răscoala buzduganului la Guvern

Un protestatar înarmat cu un buzdugan a reușit luni să ajungă până la ușa guvernului Republicii Moldova și să o spargă. S-a întâmplat la un protest al veteranilor.  Oamenii au scandat „Noi suntem poporul – Dodon e trădătorul”, „Dodon la pușcărie” și alte slogane împotriva președintelui și a premierului.

Foto Cotidianul.md

„Atacul” de la intrarea în clădirea Guvernului

Unul din participanții protestului veteranilor războiului de pe Nistru, Vasile Sinigur, sparge ușa de la intrarea în Guvern cu buzduganul.

Publicată de Ziarul de Gardă pe Luni, 2 martie 2020

Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram cotidianul.RO, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri și informații de actualitate. Fii cu un pas înaintea tuturor, află primul despre evenimentele importante, analize și povești captivante.
Recomanda
Ioana Radu 8575 Articole
Author

2 Comentarii

  1. Si in tara noastra ar trebui 3 zile de rasciala cat timp sunt audiati „guwernul mieu” sa nu intre in intuneric definitiv Romania! Pare ca nimic nu le mai sta in cale pentru actiuni ?!

  2. Daca o fi vorba de buzduganul ala din poveste, nenea ala de la Chisinau ar putea sa-l arunce cu ceva forta si indeminare si spre Romania ! Ca, daca povestea e adevarata, poate macar sparge vreo fereastra pe la Cotroceni si dupa aia se intoarce, frumusel, in mîna proprietarului, in Moldova !

Comentariile sunt închise.

Precizare:
Ziarul Cotidianul își propune să găzduiască informații și puncte de vedere diverse și contradictorii. Publicația roagă cititorii să evite atacurile la persoană, vulgaritățile, atitudinile extremiste, antisemite, rasiste sau discriminatorii. De asemenea, invită cititorii să comenteze subiectele articolelor sau să se exprime doar pe seama aspectelor importante din viața lor si a societății, folosind un limbaj îngrijit, într-un spațiu de o dimensiune rezonabilă. Am fi de-a dreptul bucuroși ca unii comentatori să semneze cu numele lor sau cu pseudonime decente. Pentru acuratețea spațiului afectat, redacția va modera comentariile, renunțînd la cele pe care le consideră nepotrivite.