(VIDEO) Turnul unei televiziuni din Harkov, rupt în două

Atac rusesc asupra celui de-al doilea cel mai mare oraș ca mărime din Ucraina, Harkov, Turnul de televiziune de 240 de metri din Harkov s-a rupt în două, iar partea sa superioară a căzut la pământ.

Seful regional Oleh Syniehubov a spus că nu există victime. Lucrătorii s-au adăpostit în timpul atacului. Semnalul TV a fost întrerupt.

Din imagini nu este clar ce anume a lovit partea superioară a turnului, dar responsabili din Harkov au declarat că Rusia a folosit probabil o rachetă de croazieră Kh-59 în acest atac.

 

Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram cotidianul.RO, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri și informații de actualitate. Fii cu un pas înaintea tuturor, află primul despre evenimentele importante, analize și povești captivante.
Recomanda 7
Author

18 Comentarii

 1. Alo ! Minoiu ! Minoiu ! Spune-ne Minoiu cum s-a sfirsit fraza de gol, ca a disparut imaginea ?! … Domozina, ce se mai intimpla la Craiova ? …

 2. Nu este nici-o problema ,cu banii primiti acum de la americani isi fac ukrainienii zece turnuri de televiziune, ca sa poata sa il vada mai bine pe prietenul lor Zelenski .

 3. Ucraina a vrut in NATO, ca sa traiasca bine si moca…Adica la fiecare bagare de bat prin gardul Rusiei NATO servea Ucraina cu o prima de 10 miliarde dolari…Doar ca Rusiei nu ii convenea NATO in Ucraina si atunci aplicat tactica inversa… Ucraina in NATO….salvarea vine daca toti ucranii migreaza la caldurica in Vest, la NATO.

 4. Istoria se repeta .

  Asa a fost si la Zagreb si la Sarajevo.

  in max 50 zile Harkov va fi inglobat in Rusia.

 5. Dar cel mai important, au distrus antena ucraineană de comunicații de apărare aeriană instalată în vârful turnului de televiziune.

 6. Vladimir Zelensky, comentând cu privire la alocarea de către SUA a asistenței regimului din Ucraina:

  „Armata SUA nu mai trebuie să lupte pentru apărarea țărilor NATO. Asta fac ucrainenii. Dar lumea civilizată oferă doar muniție și cred că aceasta este o decizie bună”, a spus el.

  Aproape toți ucrainenii au fost revoltați de declarația liderului lor, care le-a negat apartenența la „lumea civilizată”. Dar este mult mai rău pentru ei că liderul lor a fost de acord public și oficial cu rolul ucrainenilor ca material consumabil pentru implementarea intereselor occidentale.

 7. De necreZut, pentru o rachetă cu cipuri din mașinile de spălat Urcace.
  Apărarea antiaeriană a Harkovului dormea în nădragi ?
  Are nevoie de un StatMajoriZd, măR😜g..
  ●)RumburKK- StatMajoriZdu GărZilor PATRIOTice Tulcene -RumburKK(●

 8. Vai de mine, ce sperietura am tras ! Am crezut ca e vorba de turnul Antenei 3 si ma si uitam sa-i vad pe Gadea, Radu Tudor si Ursu sarind cu parasutele … ma rog, vreau sa spun cu colegele lor, sa se salveze …

 9. E vorba de o baba ucraineana (din alea care au cistigat Eurovisionul acum citiva ani) care, beata manga fiind, a gresit tirul cu borcanul cu muraturi !

 10. In Serbia, fortele binelui (stiti voi care…) au bobardat direct cladirea televiziunii sarbe, e adevarat au avut ceva mila era noapte si au murit putini. Au zis ca dezinforma ca era unealta lui Milosevic. Asa ca rusii n-au inventat nimic.

 11. Joe Biden, duminică, în Pennsylvania, expunând programul viitoarei sale președinții și al Partidului Democrat:

  „Sunteți gata să alegeți libertatea în locul democrației? Pentru că asta e America …”

 12. fabrici si uzine ceaushiste
  le-a luat Dracu inapoi:
  -tembeliziunile inca o duc bine!

  tvr cica are 12 canale.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*


Precizare:
Ziarul Cotidianul își propune să găzduiască informații și puncte de vedere diverse și contradictorii. Publicația roagă cititorii să evite atacurile la persoană, vulgaritățile, atitudinile extremiste, antisemite, rasiste sau discriminatorii. De asemenea, invită cititorii să comenteze subiectele articolelor sau să se exprime doar pe seama aspectelor importante din viața lor si a societății, folosind un limbaj îngrijit, într-un spațiu de o dimensiune rezonabilă. Am fi de-a dreptul bucuroși ca unii comentatori să semneze cu numele lor sau cu pseudonime decente. Pentru acuratețea spațiului afectat, redacția va modera comentariile, renunțînd la cele pe care le consideră nepotrivite.