Zvonuri despre moartea Regelui Charles

O serie de canale Telegram și Twitter au difuzat în după-amiaza zilei de 18 martie informații despre moartea regelui Carol al III-lea al Marii Britanii. Pe de altă parte, niciun mijloc de presă britanic nu a furnizat informații despre moartea regelui.  

În februarie, s-a aflat despre cancerul monarhului; medicii au descoperit că acesta avea cancer de prostată. Palatul Buckingham a spus că Regele Carol al III-lea a decis să-și facă  public diagnosticul pentru a preveni zvonurile și pentru a oferi sprijin celor care se luptă cu această afecțiune.

Mai târziu, s-a raportat că Prințul William de Wales va prelua unele dintre responsabilitățile publice ale lui Carol al III-lea  din cauza cancerului tatălui său. Fiul monarhului a fost nevoit să se întoarcă devreme dintr-o scurtă vacanță pentru a începe să-și îndeplinească nu numai îndatoririle, ci și pentru a-l înlocui pe rege la unele evenimente.

Ziarul britanic Daily Express a scris că țara a dezvoltat un plan „ Podul Menai” în care este precizat cursul acțiunii după moartea regelui. Potrivit documentului, premierul Marii Britanii va fi primul care va afla despre moartea monarhului. După aceasta, anunțul corespunzător va fi făcut pe canalul de televiziune BBC. Apoi, va fi proclamat noul rege al Marii Britanii – fiul cel mare al lui Carol al III-lea, Prințul William. Soția sa, Kate Middleton, va deveni regina Consort.

Ulterior, serviciul de presă al Palatului Buckingham ar fi negat zvonurile despre moartea regelui britanic Carol al III-lea.

„Suntem încântați să confirmăm că regele continuă să conducă afaceri oficiale și private”, a declarat purtătoarea de cuvânt a palatului, Rebecca Gavin.

 

Carol al III-lea (Charles Philip Arthur George) s-a născut la 14 noiembrie 1948 și a fost pentru doar câțiva ani regele Regatului Unit și al celorlalte 14 tărâmuri ale Commonwealth-ului.

Charles s-a născut la Palatul Buckingham și a devenit moștenitor când mama sa, regina Elisabeta a II-a, a urcat la tron ​​în 1952. A fost educat la Cheam School și Gordonstoun, iar mai târziu a petrecut șase luni în campusul Timbertop al Geelong Grammar School din Victoria, Australia. După ce a absolvit Universitatea din Cambridge (istorie), Charles a servit în Royal Air Force și Royal Navy din 1971 până în 1976. În 1981, s-a căsătorit cu Lady Diana Spencer. Au avut doi fii, William și Harry. Charles și Diana au divorțat în 1996, după ce fiecare s-a angajat în relații extraconjugale bine mediatizate.

Diana a murit în urma rănilor suferite într-un accident de mașină anul următor. În 2005, Charles s-a căsătorit cu partenera său de lungă durată, Camilla Parker Bowles.

Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram cotidianul.RO, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri și informații de actualitate. Fii cu un pas înaintea tuturor, află primul despre evenimentele importante, analize și povești captivante.
Recomanda 1

13 Comentarii

  1. Oaauuu,. Iarăși vorbești neintrebat și in necunoștință de cauză.. tipic de mahala,..

  2. Nu are cum sa moară așa brusc, inca mai are de trăit câțiva ani, putini dar sunt ai lui.

  3. Vrea sa vada cine se bucura si sa le taie capu. Tot poporul se bucura asa ca nu poate. Va murii curand …nu scapa nimeni.

  4. La fel, televiziunile din Romania nu contenesc să spună de prințesă Kate că se desparte și că soțul ei ar avea amanta gravida, de parcă i-au ținut lumânarea când făcea sex! Denigrări sub orice motiv se practică in Romania.

  5. tomlin Chiar ca, ce pacat ca n-am avut timp sa-l punem rege. Are si un capitol in testament dedicat romanilor si celorlalti suckeri din lume care il bocesc.

  6. O Casa Regala cu multe probleme de scandal ,la fel cum este si Anglia .

  7. Regina Consort ce mai zice? Dar Regele Consoarta?
    Bun e goagle tranzlate asta, ca uite, nu mai trebuie sa mai gandesti!

  8. Regina a murit, Charles a murit… și nici eu nu mă simt prea bine!

Comentariile sunt închise.

Precizare:
Ziarul Cotidianul își propune să găzduiască informații și puncte de vedere diverse și contradictorii. Publicația roagă cititorii să evite atacurile la persoană, vulgaritățile, atitudinile extremiste, antisemite, rasiste sau discriminatorii. De asemenea, invită cititorii să comenteze subiectele articolelor sau să se exprime doar pe seama aspectelor importante din viața lor si a societății, folosind un limbaj îngrijit, într-un spațiu de o dimensiune rezonabilă. Am fi de-a dreptul bucuroși ca unii comentatori să semneze cu numele lor sau cu pseudonime decente. Pentru acuratețea spațiului afectat, redacția va modera comentariile, renunțînd la cele pe care le consideră nepotrivite.