Fiica senatorului PDL Mihai Stănişoară bagă spaima în Poliţia Mehedinţi

Accidentul rutier provocat ieri seară de fiica fostului ministrului al Apărării Mihai Stănişoară (senator PDL) a produs agitaţie mare în Poliţia Judeţeană Mehedinţi, forţele de ordine din acest judeţ întrecându-se în a proteja identitatea beizadelei pedeliste.

Accidentul a avut loc puţin după miezul nopţii, pe strada Independenţei din Drobeta-Turnu Severin, o arteră de circulaţie cu sens unic. Iniţial, Poliţia Rutieră Mehedinţi nu a vrut să facă public accidentul, motivând că informaţiile despre evenimentul rutier le putem avea a doua zi, scrie cancan.ro.
Fiica senatorului Stănişoară a refuzat să fie filmată la audieri în secţia de poliţie, dar a declarat că a evitat un autoturism care venea sprea ea şi că îi pare rău despre autoturismele avariate, dar este fericită că nu a făcut victime.

„A fost o reacţie de ultim moment. Eu mergeam pe strada cu sens unic şi dintr-o dată a apărut de pe o stradă, din lateral, un autoturism, care nu dădea semne că opreşte la stop, avea farurile aprinse şi atunci am tras de volan dreapta cât am putut şi am lovit maşinile. Îmi pare rău de ce s-a întâmplat, însă sunt fericită că nu am rănit pe cineva şi nici eu nu am păţit nimic”, a spus Sarah Maria Stănişoară la postul de poliţie.

Într-un final, după aproape o noapte de aşteptat în faţa IPJ Mehedinţi, purtătorul de cuvânt al Poliţiei Judeţene şi-a făcut curaj şi a vobit despre evenimentul rutier, dar a refuzat în continuare să dezvăluie identitatea autorului accidentului.

„În noaptea de 19 – 20 ianuarie a avut loc un accident de circulaţie soldat cu pagube materiale. Conducătorul auto, o persoană de sex masculin ce se afla la volanul unui autoturism Mercedes, a pierdut controlul asupra volanului şi a acroşat trei autoturisme parcate regulamentat, apoi s-a răsturnat. Cauzele producerii accidentului sunt în curs de cercetare”, a declarat Nicolae Lohon, purtător de cuvânt IPJ Mehedinţi.

Fiica fostului ministru al Apărării s-a ales cu o sancţiune contravenţională şi va trebui să suporte reparaţiile a două autoturisme, iar pe una dintre ele să o plătească integral, fiind vorba despre daună totală.

Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram cotidianul.RO, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri și informații de actualitate. Fii cu un pas înaintea tuturor, află primul despre evenimentele importante, analize și povești captivante.
Recomanda

Precizare:
Ziarul Cotidianul își propune să găzduiască informații și puncte de vedere diverse și contradictorii. Publicația roagă cititorii să evite atacurile la persoană, vulgaritățile, atitudinile extremiste, antisemite, rasiste sau discriminatorii. De asemenea, invită cititorii să comenteze subiectele articolelor sau să se exprime doar pe seama aspectelor importante din viața lor si a societății, folosind un limbaj îngrijit, într-un spațiu de o dimensiune rezonabilă. Am fi de-a dreptul bucuroși ca unii comentatori să semneze cu numele lor sau cu pseudonime decente. Pentru acuratețea spațiului afectat, redacția va modera comentariile, renunțînd la cele pe care le consideră nepotrivite.