Ponta și-a dezvăluit „secretul”: „Piraţii” și „Doctoriţa Pluşica”

Organizaţia de Femei a PSD a convocat circa 4.000 de membre de partid pentru a sărbători Ziua Femeii împreună, la Sala Palatului. La reuniune a participat și liderul PSD, Victor Ponta, alături de preşedintele PC, Daniel Constantin precum și miniștri ai Guvernului.

„Încă suntem o societate care consideră că atunci când apare un act de discriminare sau de violenţă împotriva femeilor, ‘se întâmplă dintotdeauna”. Se întâmplă dintotdeauna, dar nu trebuie să se mai întâmple niciodată”, a spus Victor Ponta.

Liderul PSD a afirmat că femeila din familie îi conferă calmul necesar pentru a face face turbulenţelor din viaţa politică. „Mă întreabă lumea de ce sunt atât de calm când sunt atacat de Traian Băsescu sau de un alt -escu. Dumneavoastră n-aţi fi calmi, pozitivi, dacă în fiecare dimineaţă te uiţi cu o domnişoară la ‘Piraţii’ sau ‘Doctoriţa Pluşica’?”, a afirmat premierul.

“Pe 8 martie 2015 ne vom vedea împreună într-o țară mai armonioasă, mai liniștită. Dacă o femeie se simte protejată în casa și în țara în care trăiește, atunci fiecare bărbat, tânăr, bătrân va avea o viață mai bună.  Eu pot sa vorbesc despre aceste lucruri pentru ca Dumnezeu si familia mea mi-au daruit aceste valori”, a mai spus Ponta în discursul său.

La încheierea discursului, Ponta şi-a invitat mama, soţia şi fiica să vină să-l ia de pe scenă. Fetița a avut rezerve în a veni spre scenă, dar în cele din urmă s-a conformat. „V-am spus eu că negocierea cu Traian Băsescu e uşoară!”, a spus Victor Ponta, cu referire la fiica sa.

Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram cotidianul.RO, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri și informații de actualitate. Fii cu un pas înaintea tuturor, află primul despre evenimentele importante, analize și povești captivante.
Recomanda
George Anghel 1101 Articole
Author

Precizare:
Ziarul Cotidianul își propune să găzduiască informații și puncte de vedere diverse și contradictorii. Publicația roagă cititorii să evite atacurile la persoană, vulgaritățile, atitudinile extremiste, antisemite, rasiste sau discriminatorii. De asemenea, invită cititorii să comenteze subiectele articolelor sau să se exprime doar pe seama aspectelor importante din viața lor si a societății, folosind un limbaj îngrijit, într-un spațiu de o dimensiune rezonabilă. Am fi de-a dreptul bucuroși ca unii comentatori să semneze cu numele lor sau cu pseudonime decente. Pentru acuratețea spațiului afectat, redacția va modera comentariile, renunțînd la cele pe care le consideră nepotrivite.