Soţul Olguţei Vasilescu, consilier CNVM, a avut dublul salariului lui Traian Băsescu

În scandalul declanşat de Victor Ponta, referitor la salariile nesimţite, s-a aflat până astăzi şi Ovidiu Răzvan Vlassopol, nimeni altul decît soţul Olguţei Vasilescu, primarul Craiovei, aleasă recent vicepreşedinta PSD. El a fost reporter la PRO TV, însă, căsătorit cu deputata PRM de atunci, a fost imediat angajat la CNVM, cu un salariu lunar de aproape 150 de milioane de lei pe lună!

Declaraţia de avere a Olguţei Vasilescu, unde aflăm salariul soţului său la CNVM

Din declaraţia de avere a Olguţei Vasilescu aflăm că soţul său, Ovidiu Răzvan Vlassopol, consilier la CNVM, a primit un salariu anual de 178.981 RON, adică aproape 2 miliarde lei vechi!

Ce nu se ştie este faptul că acest Ovidiu Răzvan Vlassopol a ajuns să lucreze la CNVM după ce s-a căsătorit cu Olguţa Vasilescu, pe atunci deputat PRM, fiind pînă atunci un reporter la PRO TV.

Ovidiu Răzvan Vlassopol a lucrat pe post de consilier la cabinetul Ştefaniei Ferencz, care este comisar CNVM.

Cum a ajuns dintr-odată un biet reporter să ocupe peste noapte o funcţie plătită aşa de gras trebuie să ne lămurească chiar soţia lui, mai ales că, la vremea aceea, PDL nu părea să aibă astfel de legături cu PRM. Banii, însă, se pare că n-au culoare de partid dacă ajung unde trebuie.

Cazul soţului său aduce, fără îndoială, un serios deficit de imagine, atît pentru primăriţa Craiovei, cît şi pentru partidul din care face parte, cu atît mai mult, cu cît recent a fost aleasă chiar vicepreşedinta PSD.

Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram cotidianul.RO, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri și informații de actualitate. Fii cu un pas înaintea tuturor, află primul despre evenimentele importante, analize și povești captivante.
Recomanda
Ion Spânu 1818 Articole
Author

Precizare:
Ziarul Cotidianul își propune să găzduiască informații și puncte de vedere diverse și contradictorii. Publicația roagă cititorii să evite atacurile la persoană, vulgaritățile, atitudinile extremiste, antisemite, rasiste sau discriminatorii. De asemenea, invită cititorii să comenteze subiectele articolelor sau să se exprime doar pe seama aspectelor importante din viața lor si a societății, folosind un limbaj îngrijit, într-un spațiu de o dimensiune rezonabilă. Am fi de-a dreptul bucuroși ca unii comentatori să semneze cu numele lor sau cu pseudonime decente. Pentru acuratețea spațiului afectat, redacția va modera comentariile, renunțînd la cele pe care le consideră nepotrivite.