Accident cu cinci autovehicule

Accident microbuz școlar

Cinci autovehicule au fost implicate joi dimineaţă într-un accident rutier produs pe DN 7, în zona localităţii argeşene Valea Ursului. Este vorba de trei autoturisme, un autocar şi un autocamion.

Update: Patru persoane au ajuns la spital în urma unei coliziunii.

Update: Potrivit primelor cercetări, șoferul unui TIR nu a redus viteza la timp și autotrenul a lovit cu putere din spate trei autoturisme pe care le-a proiectat pe contrasens, unde acestea au fost izbite de un autocar care circula regulamentar.

Centrul Infotrafic al Poliției a anunțat că joi dimineață la ora 8.00 în judeţul Argeş traficul rutier era întrerupt pe DN7 Piteşti – Râmnicu Vâlcea, în zona Bascov – Valea Ursului, la kilometrul 124, din cauza accidentului.

În zonă carosabilul este umed.

La fața locului au fost trimise mai multe ambulanțe și echipaje ale Inspectoratului pentru Situații de Urgență Argeș.


Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram cotidianul.RO, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri și informații de actualitate. Fii cu un pas înaintea tuturor, află primul despre evenimentele importante, analize și povești captivante.
Recomanda

Precizare:
Ziarul Cotidianul își propune să găzduiască informații și puncte de vedere diverse și contradictorii. Publicația roagă cititorii să evite atacurile la persoană, vulgaritățile, atitudinile extremiste, antisemite, rasiste sau discriminatorii. De asemenea, invită cititorii să comenteze subiectele articolelor sau să se exprime doar pe seama aspectelor importante din viața lor si a societății, folosind un limbaj îngrijit, într-un spațiu de o dimensiune rezonabilă. Am fi de-a dreptul bucuroși ca unii comentatori să semneze cu numele lor sau cu pseudonime decente. Pentru acuratețea spațiului afectat, redacția va modera comentariile, renunțînd la cele pe care le consideră nepotrivite.