Adrian Năstase: „Bă, jigodie, gunoiule”

Fostul premier Adrian Năstase îl atacă dur pe blogul personal pe realizatorul B1 TV Radu Banciu, după ce ziaristul l-a atacat la rândul său în emisiunea sa. Într-o postare care se vrea „pamflet”, ca și emisiunea lui Banciu, Năstase îl numește pe ziarist „jigodie”, „gunoi”, „idiot”, „redus mintal”, acuzându-l că îl insultă și îi jignește familia.

Iată postarea lui Adrian Năstase:

„Acesta e un pamflet.

Bă, jigodie, de patru ani, mă insulți și îmi jignești familia – soția, copiii – pentru că ai frustrări cu Ceaușescu. Probabil că ai pitici pe creier. Încearcă, bă, și cu medicamente. Ce ai făcut tu, bă, în viață ca să mă judeci pe mine și pe altii. Ai numărat biciclete la un ziar? Și acum te tine Oancea pe post de maimuță la televizor în fiecare seară? Strângi, ziua, mizeria din tabloide și o versi apoi, pe sticlă, bă gunoiule? Asta numești tu jurnalism? Bă, între tine și Tapălagă, îl aleg întotdeauna pe Tapălagă. El, cel puțin, o iubește sincer pe Macovei. Tu, gunoiule, îi urăști pe toți.

Îmi spui tu mie că am vrut, ca premier, să închid B1Tv? Bă, idiotule, când a fost înființat B1Tv? În 2001. Cine era premier atunci, bă, gunoiule? Întreabă-l, bă, pe Păunescu și o să-ți explice. Că, pe urmă, ati trecut la mâncat frunză în Grădina Carpaților, asta e o altă chestie. Așa se întâmplă cu viermii de mătase…

De patru ani, mă jignești în fiecare seară, bă, jigodie. Mă acuzi că am furat. Ce-am furat, bă? I-am furat bideul lu’ maică-ta? I-am furat afișele electorale lu’ taică-tu? Să fie sănătoși, că nu am nimic cu ei deși puteau să nu te scoată din incubator. Sigur, nu aveau de unde să știe unde o să ajungi. Bă, gunoiule, am creat peste 20 de muzee, am donat sute de hărti vechi statului și am creat cel mai mare muzeu de genul ăsta din Europa. Ai fost să-l vezi, bă, jigodie? Nu trebuie să-ți cumperi bilet pentru Burkina Faso ca să ajungi acolo. Chiar nu știi nimic din ce-am făcut pentru țara asta, bă, gunoiule? Dacă poți să mergi să faci turism în toată lumea, asta mi se datorează si mie, redus mintal ce ești. Sigur că am și greșit. Am avut lângă mine tot felul de lichele, ca tine, care nu și-au văzut decât interesul lor.

Am tăcut timp de patru ani și am așteptat să-ți vină mintea la cap (de p…). Tu însă ai ajuns să spui că vrei să joci pe mormântul meu, să iei în batjocură gestul meu de revoltă de acum trei ani, să faci diverse insinuări sexuale? Cu ce drept, bă, gunoiule? Pentru că CNA -ul este plecat cu pluta prin lume si membrii săi nu mai au timp să se uite la televizor? De asta a ajuns țara asta în situația în care este. Din vina unor nemernici ca tine. Care se hrănesc, precum hienele, din stârvuri.

De fapt, mi-e milă de tine. Trăiești într-o hazna și te te hrănești de acolo. Ai fi vrut să beau o cafea cu tine. Cum aș putea să fac lucrul asta, bă, gunoiule, când tu nu m-ai atacat doar pe mine ci i-ai jignit și pe copiii mei sau pe soția mea. Chiar nu ai înțeles de ce a fost condamnat medicul Brădișteanu, bă, nemernicule?

În lumea în care trăim, pentru Păunescu sau Oancea contează banii. Pentru tine contează să ai rating mai mare decât Prisăcariu. Rămâne cum am vorbit: ești un gunoi”.

Radu Banciu despre Adrian Năstase, în emisiunea sa de la B1 TV

Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram cotidianul.RO, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri și informații de actualitate. Fii cu un pas înaintea tuturor, află primul despre evenimentele importante, analize și povești captivante.
Recomanda
Ioana Radu 8518 Articole
Author

Precizare:
Ziarul Cotidianul își propune să găzduiască informații și puncte de vedere diverse și contradictorii. Publicația roagă cititorii să evite atacurile la persoană, vulgaritățile, atitudinile extremiste, antisemite, rasiste sau discriminatorii. De asemenea, invită cititorii să comenteze subiectele articolelor sau să se exprime doar pe seama aspectelor importante din viața lor si a societății, folosind un limbaj îngrijit, într-un spațiu de o dimensiune rezonabilă. Am fi de-a dreptul bucuroși ca unii comentatori să semneze cu numele lor sau cu pseudonime decente. Pentru acuratețea spațiului afectat, redacția va modera comentariile, renunțînd la cele pe care le consideră nepotrivite.