Alertă cu bombă în București

Un magazin Mega Image din zona Tineretului a fost evacuat, joi dimineaţă, în urma unei alerte cu bombă.

În jurul orei 9.00 la 112 a fost primit un apel de la o persoană care a anunţat că într-un magazin din sectorul 4 al Capitalei ar exista un dispozitiv exploziv.

Poliţiştii au evacuat toate persoanele din magazin şi au restricţionat traficul în zonă. Pirotehniştii fac verificări la magazin.

“În urma incidentului semnalat în această dimineaţă, referitor la identificarea unui colet suspect în interiorul magazinului Mega Image din zona Tineretului, angajaţii din magazin împreună cu echipajul de Poliţie sosit la faţa locului au luat măsurile de urgență necesare și au efectuat verificări detaliate la fața locului. În acest moment magazinul este închis pentru a se efectua verificarea amanunţită a pachetului suspect de către echipele de pirotehnişti prezente la faţa locului, se arată într-un comunicat transmis de Mega Image.

„Ne cerem scuze clienţilor pentru neplăcerea creată şi îi asigurăm că în continuare magazinul va fi monitorizat cu strictețe și vor fi sporite măsurile de siguranță”, mai arată sursa citată.

Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram cotidianul.RO, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri și informații de actualitate. Fii cu un pas înaintea tuturor, află primul despre evenimentele importante, analize și povești captivante.
Recomanda

Precizare:
Ziarul Cotidianul își propune să găzduiască informații și puncte de vedere diverse și contradictorii. Publicația roagă cititorii să evite atacurile la persoană, vulgaritățile, atitudinile extremiste, antisemite, rasiste sau discriminatorii. De asemenea, invită cititorii să comenteze subiectele articolelor sau să se exprime doar pe seama aspectelor importante din viața lor si a societății, folosind un limbaj îngrijit, într-un spațiu de o dimensiune rezonabilă. Am fi de-a dreptul bucuroși ca unii comentatori să semneze cu numele lor sau cu pseudonime decente. Pentru acuratețea spațiului afectat, redacția va modera comentariile, renunțînd la cele pe care le consideră nepotrivite.