Amendă pentru lozinci anti Băsescu!

Jandarmeria Română a scăpat deja controlului democratic al statului român şi s-a pus în slujba unui Traian Băsescu a cărui legitimitate este practic spulberată. Bâtele Jandarmeriei Române au lovit, acum, cu pixul după ce împuşcaseră un om paşnic în picior.

Evenimentele de duminică seară, când jandarmii s-au confruntat cu un grup de protestatari violenţi, au făcut victime şi printre oamenii care au venit în Piaţa Universităţii pentru a manifesta paşnic.

Unul dintre protestatarii care consideră că a fost victima unui abuz al forţelor de ordine ne-a scris pe adresa site@antena3.ro pentru a relata un astfel de episod.

Bărbatul povesteşte că a ajuns în piaţă cu aproximativ 10-15 minute înainte de intervenţia în forţă a jandarmilor, cea de la Teatrul Naţional, în jurul orei 19.30-20.00. După ce a scăpat din busculadă, cetăţeanul a fost ridicat de jandarmi şi condus la secţia de poliţie.

La secţia nr. 15, i s-a întocmit un proces verbal, prin care a fost amendat pentru tulburarea liniştii publice, conform articolului 3, punctul 25 din legea 61/1991.

În motivarea sancţiunii, agentul a scris despre contravenient că „a tulburat ordinea şi liniştea publică în zona mai sus menţionată (N.R. Piaţa Universităţii) scandând lozinci contra regimului politic actual„.

Dacă cineva are timp să vadă cum arată o semnătură de locotenent colonel în Jandarmeria Română îşi poate da seama despre ce vorbim.

ATENŢIE !

 Toţi românii cei care vin în contact cu militarii Jandarmeriei Române ( continuatoarea Trupelor de Securitate), chiar dacă sunt doar legitimaţi, trebuie să fie pregătiţi şi pentru supriza întocmirii de procese-verbale false de contravenţie prin măsluirea analfabetă a semnăturii. Mare atenţie !

Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram cotidianul.RO, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri și informații de actualitate. Fii cu un pas înaintea tuturor, află primul despre evenimentele importante, analize și povești captivante.
Recomanda
Cristian Oprea 843 Articole
Author

Precizare:
Ziarul Cotidianul își propune să găzduiască informații și puncte de vedere diverse și contradictorii. Publicația roagă cititorii să evite atacurile la persoană, vulgaritățile, atitudinile extremiste, antisemite, rasiste sau discriminatorii. De asemenea, invită cititorii să comenteze subiectele articolelor sau să se exprime doar pe seama aspectelor importante din viața lor si a societății, folosind un limbaj îngrijit, într-un spațiu de o dimensiune rezonabilă. Am fi de-a dreptul bucuroși ca unii comentatori să semneze cu numele lor sau cu pseudonime decente. Pentru acuratețea spațiului afectat, redacția va modera comentariile, renunțînd la cele pe care le consideră nepotrivite.