Bodu: Dacă făcem liceu la seral eram vice sau prim-vice la PDL

Europarlamentarul PDL Sebastian Bodu susține într-o postare făcută pe Facebook că nu a gustat glumele lui Theodor Paleologu și că nu a candidat la niciun post de conducere deoarece nu a făcut liceul la seral după zece ani de la terminarea școlii generale, făcând aluzie la ministrul Traian Igaș.

„M-am săturat să aud că Theodor Paleologu a fost simpatic în discursul său. A fost pe dracu. Dacă voiam glume din partea unui candidat-glumă, îl luam pe Garcea. Şi măcar ne-am fi ales cu un râs copios, nu doar nişte zâmbete de cafenea (de la cineva care a intrat în politică direct din cafenea, fie ea şi pariziană). Sunt situaţii în care se poate face caterincă, sunt momente când e nevoie de seriozitate”.

Tot pe pagina sa de Faceboock, europarlamentarul PDL explică şi care au fost motivele pentru care nu s-a înscris la niciuna din funcţii, făcând câte o aluzie ironică la adresa miniştrilor, Traian Igaş, proaspăt ales vicepreşedinte, şi Teodor Baconschi, devenit prim-vicepreşedinte: „Cineva m-a întrebat eu de ce nu am candidat la nimic. Păi, dacă făceam şi eu liceul la seral după 10 ani de la terminarea şcolii generale sau intram în partid acu’ 6 luni cu discurs de atoateştiutor, acum eram şi eu vice sau prim-vice, nu?”, susține Bodu.

Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram cotidianul.RO, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri și informații de actualitate. Fii cu un pas înaintea tuturor, află primul despre evenimentele importante, analize și povești captivante.
Recomanda

Precizare:
Ziarul Cotidianul își propune să găzduiască informații și puncte de vedere diverse și contradictorii. Publicația roagă cititorii să evite atacurile la persoană, vulgaritățile, atitudinile extremiste, antisemite, rasiste sau discriminatorii. De asemenea, invită cititorii să comenteze subiectele articolelor sau să se exprime doar pe seama aspectelor importante din viața lor si a societății, folosind un limbaj îngrijit, într-un spațiu de o dimensiune rezonabilă. Am fi de-a dreptul bucuroși ca unii comentatori să semneze cu numele lor sau cu pseudonime decente. Pentru acuratețea spațiului afectat, redacția va modera comentariile, renunțînd la cele pe care le consideră nepotrivite.