Ce spune Călin Popescu Tăriceanu despre cumetria cu partidul lui Voiculescu

Președintele PLR Călin Popescu Tăriceanu a declarat luni seară că nu se poate vorbi „sub nicio formă” de o alianță politică între PC și partidul său, ci doar o colaborare parlamentară pentru promovarea unor proiecte și măsuri de centru-dreapta.

„Nu este o înțelegere între partide, ci strict la nivelul grupurilor parlamentare care au decis să se unească pentru a căpăta mai multă forță. Am devenit al treilea grup ca importanță în Parlament. Ne propunem să promovăm soluții pe ceea ce înseamnă dreapta politicii și zona liberală. Acesta este obiectivul pe care ni l-am fixat și cred că vom reuși să îl îndeplinim. Partidele (PC și PLR — n.r.) își păstrează independența lor. Nu putem să vorbim de o alianță sub nicio formă între partide. La nivelul grupurilor parlamentare vom conlucra. Nu e nimic nefiresc”, a declarat acesta, la TVR1.

Partidul lui Dan Voiculescu și cel al lui Tăriceanu și-au făcut luni grup parlamentar.

Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram cotidianul.RO, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri și informații de actualitate. Fii cu un pas înaintea tuturor, află primul despre evenimentele importante, analize și povești captivante.
Recomanda
Ioana Radu 8516 Articole
Author

Precizare:
Ziarul Cotidianul își propune să găzduiască informații și puncte de vedere diverse și contradictorii. Publicația roagă cititorii să evite atacurile la persoană, vulgaritățile, atitudinile extremiste, antisemite, rasiste sau discriminatorii. De asemenea, invită cititorii să comenteze subiectele articolelor sau să se exprime doar pe seama aspectelor importante din viața lor si a societății, folosind un limbaj îngrijit, într-un spațiu de o dimensiune rezonabilă. Am fi de-a dreptul bucuroși ca unii comentatori să semneze cu numele lor sau cu pseudonime decente. Pentru acuratețea spațiului afectat, redacția va modera comentariile, renunțînd la cele pe care le consideră nepotrivite.