Cine va fi noul antrenor al lui Dinamo

Ioan Andone îl va înlocui pe Mircea Rednic pe banca tehnică a lui Dinamo, potrivit ProSport. Andone ar urma să fie prezentat la începutul săptămânii viitoare.

Ioan Andone a mai antrenat Dinamo în perioadele 2003-2005 şi 2010-2011, fiind considerat unul dintre cei mai de succes antrenori ai grupării din Ştefan cel Mare. Cu Andone pe bancă, Dinamo a cucerit cinci trofee, în perioada 2003-2005.

Ioan Andone era liber de contract, după ce anul trecut a antrenat-o pe FC Aktobe, în Kazahstan. În România, Andone a antrenat-o ultima dată pe CFR Cluj, în sezonul 2011-2012, la finalul căruia trupa din Gruia a cucerit titlul.

Conducerea clubului a anunțat, vineri, pe site-ul oficial, încetarea raporturilor contractuale cu Mircea Rednic.

„FC Dinamo București anunță prin intermediul site-ului oficial încheierea raporturilor contractuale cu antrenorul principal Mircea Rednic. Clubul din Ștefan cel Mare îi mulțumește public fostului antrenor principal pentru activitatea pe banca echipei noastre în al treilea mandat la Dinamo și îi transmite mult succes în carieră”, se menționează pe site-ul citat.

De asemenea, oficialii dinamoviști informează că noul antrenor principal al echipei „va fi anunțat zilele următoare într-o conferință de presă”.

Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram cotidianul.RO, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri și informații de actualitate. Fii cu un pas înaintea tuturor, află primul despre evenimentele importante, analize și povești captivante.
Recomanda
Sebastian Lazar 1128 Articole
Author

Precizare:
Ziarul Cotidianul își propune să găzduiască informații și puncte de vedere diverse și contradictorii. Publicația roagă cititorii să evite atacurile la persoană, vulgaritățile, atitudinile extremiste, antisemite, rasiste sau discriminatorii. De asemenea, invită cititorii să comenteze subiectele articolelor sau să se exprime doar pe seama aspectelor importante din viața lor si a societății, folosind un limbaj îngrijit, într-un spațiu de o dimensiune rezonabilă. Am fi de-a dreptul bucuroși ca unii comentatori să semneze cu numele lor sau cu pseudonime decente. Pentru acuratețea spațiului afectat, redacția va modera comentariile, renunțînd la cele pe care le consideră nepotrivite.