Cod galben de vânt în mai multe judeţe din ţară

Update: Meteorologii au emis, sâmbătă, atenționări nowcasting Cod Galben de intensificări ale vântului în 11 județe din țară, acestea fiind valabile în următoarele ore.

Potrivit prognozei Administrației Naționale de Meteorologie (ANM), în județele Dolj și Olt și în sudul județului Vâlcea, inclusiv municipiile Craiova, Caracal, Slatina și Drăgășani, se vor semnala intensificări ale vântului ce vor atinge la rafală 55-65 km/h, până la ora 13,00.

De asemenea, până la ora 16,00, în județele Suceava, Neamț, Bacău, Vrancea, Galați, Vaslui, Iași, Botoșani vor fi intensificări locale ale vântului ce vor atinge și depăși la rafală 55-60 km/h.

Potrivit Administraţiei Naţionale de Meteorologie, între orele 6.00 şi 12.00 patru judeţe din ţară se află sub avertizare de cod galben de vânt.

Astfel vor fi afectate judeţele Buzău, Ialomiţa, Giurgiu şi Teleorman, unde se vor semnala intensificări ale vântului ce vor atinge la rafală viteze de 55 – 60 km/h.

Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram cotidianul.RO, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri și informații de actualitate. Fii cu un pas înaintea tuturor, află primul despre evenimentele importante, analize și povești captivante.
Recomanda
Mia Tudose 1890 Articole
Author

Precizare:
Ziarul Cotidianul își propune să găzduiască informații și puncte de vedere diverse și contradictorii. Publicația roagă cititorii să evite atacurile la persoană, vulgaritățile, atitudinile extremiste, antisemite, rasiste sau discriminatorii. De asemenea, invită cititorii să comenteze subiectele articolelor sau să se exprime doar pe seama aspectelor importante din viața lor si a societății, folosind un limbaj îngrijit, într-un spațiu de o dimensiune rezonabilă. Am fi de-a dreptul bucuroși ca unii comentatori să semneze cu numele lor sau cu pseudonime decente. Pentru acuratețea spațiului afectat, redacția va modera comentariile, renunțînd la cele pe care le consideră nepotrivite.