Comentați meciul și dați note jucătorilor români și antrenorului Anghel Iordănescu

Dacă am fi avut noroc de la început, poate că am fi condus o lungă perioadă din meci și am fi scăpat cu un egal. Așa, am luptat cum rar a făcut-o echipa națională și era cât pe aci să scăpăm cu un egal. Din păcate, diferența a facut-o un mare jucător – Payet. El a fost Hagi al francezilor care a decis meciul.Gol de mare maestru.

Pentru felul în care Iordănescu a pregătit meciul, un 8. Nu mai mult.

Sarkas

Am fost atât de aproape să jumulim cocoșul francez. Nu-i nimic, mergem mai departe. Dacă jucătorii români vor manifesta aceeași combativitate, ne vom califica mai departe. HAI ROMÂNIA!!!

radu

Romanii s-au comportat peste asteptari, cu sperante pentru meciurile urmatoare. Iordanescu a facut tot ce putea mai bine cu ce a avut la dispozitie. NOTE: Echipa in ansamblu: NOTA 6,5 Iordanescu: NOTA 8

dan

OK! Se vede ca Iordanescu e antrenor adevarat! Cu putina sansa obtineam un rezultat mai bun!

ghita

Francezii au fost recompensati pentru ca au pierdul la locale in sectorul 1. Asta inseamna aranjament la nivel inalt.

Chang Gangbang

Bine că nu ne-au dat 3 sau 4 în prima repriză.

Ion

Voi stiti ce inseamna „Chang Gangbang”, de il dati in articol?

Crocodilul

Ca peste tot avem oameni mediocri. Rezultatele sunt pe masura. Asa vrea poPULAtia coloniei romane si nu avem ce face. Ne-am nascut in mediocritate murim in mediocritate. Nu putem mai mult. E cred ca avem si o doza de masochism in noi pentru ca altfel nu se explica. Oamenii de trei parale care trag sforile in colonia romana de atitia si atitia ani nu au nici macar o mindrie sa lase pe altii care ar putea sa faca ceva cu adevarat pe neamul asta. Nu o fac pentru ca isi vor pierde privilegiile, influenta si trindaveala. Colonia romana va sfirsi pe ultimul loc. Suntem abonati de mult timp in partea de jos a clasamentelor. Poate la bolshevism suntem pe primul loc.

Antonov
Jocul francezilor cu pase impecabile si tehnica individuala desavarsita,trebuia rupt la mijlocul terenului,combinatiile la marginea careului un pericol permanent la poarta lui Tatarusanu. Cel mai slab de la romani a fost portarul care a gresit la primul gol ca nu a respins decisiv mingea centratata si care a luat o traectorie ciudata … Mari sperante pentru meciurile viitoare cu Elvetia si Albania,ne putem califica mai departe.

Czestochowa
Succesul nu se masoara prin ceea ce ai faptuit ci prin piedicile pe care le/ai biruit in cale.

Betia cu apa rece
8 pentru Iordanescu ?? Mda … poate utilizind modul de notare francez, de la 0 la 20 … Cred ca francezii n-au inteles nici acum ce au jucat romanii, pentru ca romanii n-au jucat nimic. Sa te bagi „cu autobaza in poarta” se vede bine de cele mai multe ori ca nu serveste la mare lucru, pentru ca, daca apararea a mers relativ bine atacul a fost varza. Jucatori singuri, nesustinuti, mingi aruncate la intimplare, „poate o iesi ceva”, scheme inexistente, atacuri sterile. Da’ ma rog, asta e „specialitate romaneasca”, pe modelul „bine ca s-a terminat asa, se putea si mai rau” …

Czestochowa
Anghel Iordanescu -nota 9 ,si in pofida acestui rezultat jucatorii merita nota 1o .

Petru GHEORGHIES
Bravo baieti,,a fost o mare surpriza jocul fff bun pe care l-ati facut,,pacat un egal era echitabil,,dar golul lui Payet a fost de ,,kinograma,,daca jucati tot asa cu Elvetia si Albania ne calificam sigur,, HAI ROMANIA !

Herisonconcept
meci urat, intre doua echipe conduse de niste antrenori pe care nu prea -i ajuta bibilica.

Florin
hai acasa, ca dai prea multe emotii (negative) unor inimi care au o varsta

Florin
exact asa a si fost…cine da cu minus nu ma contrazice pe mine, contrazice realitatea si ar trebui sa se caute macar la suflet/spaerante desarte , daca nu si la ratiune; sau la, hahaha, la priceperea in fotbal.Eu NU MA PRICEP suficient si am avut pronostic corect, atat e de clara treaba.

IQ100
degeaba dati cu minusuri (vedeti si comentariile citate in articol, mai avizate decat ale mele; dar nici nu trebuie sa fii avizat in fotbal si poti sa vezi meciul cum l-am vazut si eu, dormitand, ca sa iti dai seama ca e cum zic); exact asa a si fost: o singura faza de poarta cand au sutat de la 1m in portar, un 11 metri meritat , dar norocos (francezul a incercat sa faulteze fin dar s-a vazut), multe pase lente la mijlocul terenului , laterale si inapoi; francezii, cum ziceam nu prea grozavi, dar mai

Cata
Pierzatorii nu vor avea niciodata mentalitate de invingatori. Atunci cind iti propui sa cistigi, dai cel putin un gol mai mult decit adversarul. Multe miini moarte in echipa, multi jucatori lipsiti de inteligenta jocului si citiva rudimentari. Peste toti troneaza unul care se exprima greu in limba romana. Si e general facut fara a avea scolile necesare. Cind ne furam singuri caciula rezultatul e unul singur: am infrint din nou. Romania n-a avut nicio idee de joc. Ca de obicei, sub Piturca si Iordanescu, nu exista ideea tactica: maxim 3 pase iar a patra e lunga. Prost alcatuita echipa, prost indrumata, rezultat normal. Comentariile ulterioare sint elocvente pentru ceea ce inseamna fotbal – o balaceala in derizoriu si mediocritate. De aceea fotbalul nu va avea niciodata rezultatele handbalului.

basile vlaga
daca in meciul asta in locul Romaniei era o alta echipa dar meciul se desfasura identic, am fi spus ca meciul a fost mediocru, ca ne lua somnul de plictiseala. Dar jucand Romania am sarit in extaz, entuziasmati ca ai nostri s-au aparat sus ca am incercat sa punem probleme, si de cateva ori chiar i-am speriat. Din pacate deabia acum incepe agonia caci va trebui sa jucam la castig, si tare ma tem ca nu vom reusi mai ales ca Elvetia si Albania daca vor face egal vor incerca sa conserve punctul avans fata de noi, jucand la egal mereu, cea ce iar conveni si Frantei care cu inca 2 egaluri castiga grupa. Deci acum va trebui sa jucam numai la castig, Suntem in stare ? Imi pare rau de Rusescu ca nu afost nici macar in lot , e singurul atacant roman de careu (care in ultimi 10 ani a fructificat 70 -80% din ocaziile clare avute) Bogdan Stancu nu trebuia sa fie inaintea lui Rusescu. Pintili n-a reusit inca sa se faca de ras dar mai are timp. Si mai sunt si alti care trebuiau luati (nu Maxim) si altii care nu meritau. Din aceste motive nea Puiu 7 pentru selectie si 8 pentru cum a pregatit meciul. Dar nea Puiu va pupa iconita si cred ca vom avea noroc de un loc trei. Comentatorii postului american ESPN, care au transmis meciul au amintit de misticul Iordanescu care pupa iconite, care a facut si politica si ii si general. L-au pomenit de multe ori pe Hagi si a zis ca doar Stanciu mai aminteste de marele tehnician. Au amintit si de Gh Popescu (nimic de puscarie doar ca a fost capitanul Barcelonei) si au spus ca Chiriches e o copie nereusita a acestuia. In final toti comentatorii americani si sud americani au spus ca romanii au jucat de la egal cu Franta si ca meritau un egal . Dar au fost naivi desi au alergat mai mult decat francezii. Reluarile lor in studiou au aratat ca Tatarusanu a gresit , ca nu a fost fautat , iar in prima repriza Andone a fost faultat clar la marginea careului si se impunea cartonas galben spre rosu si lovitura libera de pe 16 metri.

Rima
Un rezultat de egalitate era echitabil, Romania a jucat ,folosesc o formula a tinerilor , super bine FELICITARI LUI IORDANESCU si tuturor jucatorilor care sau batut pentru fiecare mingie, au jucat cu suflet. galeria romaneasca de nota 10 se auzeau pana aici in Canada. In acel minut 88 daca cineva facea marcaj mai strans la Dimitrie Payet, dar stiti cum este in fotbal. Chiar daca nu am castigat Romania a jucat , repet , super bine. PS,la ce campionat intern avem…..

Mos Ene
Am jucat… bine, dar binele asta e pentru nivelul din Romania. Adica cu Chiajna, cu Voluntari, cu astia suntem lei. Ne comportam tipic romaneste: cand cade un jucator, trebuie sa vina Smurdul. La francezi parca n-am vazut sa intre Urgenta pe teren. Asta e valoarea actuala. Acum ne lamentam ca am pierdut, ca arbitrul a facut greseli, dar cate ocazii am ratat, nu mai amintim. N-ar trebui sa avem pretentii la nivel de nationala?
Je
Eu simt nevoia sa ma uit la lucruri in context. In primul rand e un joc intre doua echipe, care intra in teren ca sa castige!!! Uneori castiga una alteori alta alteori e egal. C’asa e’n fotbal!! ( si nu numai). Asa a fost si aseara. Ce a fost deosebit aseara a fost ca noi speram in sufletul nostru sa nu ne facem de ras ( ca Brazilia cu Germania) si, din punctul asta de vedere putem fi foarte multumiti. Am avut in teren o nationala a Romaniei care, chiar daca nu mai e cea de pe vremea lui Hagi, a aratat bine, s-a miscat bine, a luptat bine. Si, a avut un antrenor bun. Remarcati ca nu spun foarte bine la nici unul din aceste aspecte. Dar, spun bine. Pe teren, ca si in viata nu depinde totul doar de tine. Mai depinde si de ceilalti. De adversari. Care si ei chiar daca nu au fost mai buni in seara asta, au o echipa formata din baieti mult mai buni ca ai nostrii. Deci, pe ansamblu, nota este BINE (in cifre 7). Am apreciat daruirea si hotararea cu care au luptat baietii, am apreciat strategia antrenorului raportata la ce lot are. E o diferenta de multe milioane intre ai nostrii si francezi! Apararea a mers bine, chiar cu greseala lui Tata (cine nu greseste?) mijlocul cat de cat, (mai avem nevoie de mijlocasi de creatie care sa vada jocul si sa-l deschida) si, mai ales avem nevoie de atacanti ( dar care sa fie si serviti). Am avut un joc de echipa bun, care ar trebui sa functioneze cu mai mult succes cu Elvetia si Albania. Sa nu uitam ca a fost doar primul meci si mai e de lucru.
O echipa batrana
Cu o echipa de seniori, varsta medie fiind de 30 de ani, cam greu te ridici. Poate o sclipire, dar nimic mai mult. Si pierdut inseamna invins. Analize inutile, ramane 1-2 pentru noi.
C-tin
Echipa nota 7 , Iordanescu nota 4 . S-a pirdut pe mana antrenorului. Dupa inceperea reprizei a doua , cand Iordanescu a vazut ca antrenorul francez a ridicat un mijlocasi in locul lui Payet , iar pe acesta l-a trimis in spatele atacantului si a interilor fara sarcini de joc precise , dar sa profite de o situatie favorabila si sa dea gol , Iordanescu trebuia sa numeasca o umbra pentru Payet si sa-l incurce in orice actiune. La ultimul gol , in zona de joc erau 5(cinci ) jucatori romani. Doi cate doi dublati , unul in spatele celuilalt cu spatiu de 3-4 metri untre grupuri , iar al 5-lea tinea un atacant francez , dar in spatele lui fiind mascat . Daca jucatorii romani din planul 2 faceau unul doi pasi spre stanga , crestea densitatea si nu mai era acel culuor de antrenament pentru a trage la poarta. TATA Puiu la pensie.
Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram cotidianul.RO, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri și informații de actualitate. Fii cu un pas înaintea tuturor, află primul despre evenimentele importante, analize și povești captivante.
Recomanda

Precizare:
Ziarul Cotidianul își propune să găzduiască informații și puncte de vedere diverse și contradictorii. Publicația roagă cititorii să evite atacurile la persoană, vulgaritățile, atitudinile extremiste, antisemite, rasiste sau discriminatorii. De asemenea, invită cititorii să comenteze subiectele articolelor sau să se exprime doar pe seama aspectelor importante din viața lor si a societății, folosind un limbaj îngrijit, într-un spațiu de o dimensiune rezonabilă. Am fi de-a dreptul bucuroși ca unii comentatori să semneze cu numele lor sau cu pseudonime decente. Pentru acuratețea spațiului afectat, redacția va modera comentariile, renunțînd la cele pe care le consideră nepotrivite.