Companiile aviatice ruse, gata să reia cursele charter spre Turcia

Potrivit directorului agenției federale ruse pentru aviație (Rosaviația), Aleksandr Neradko, în jur de 15 companii aviatice ruse au anunțat că sunt gata să reia zborurile charter cu destinația Turcia, după ce vor primi o permisiune în acest sens, au anunțat sâmbătă agențiile de presă ruse.

Neradko a subliniat că toate companiile care aveau curse spre Turcia ar dori să le reia și că ele vor avea nevoie de numai câteva ore pentru a restabili programul de zboruri charter între cele două țări, după ce li se va da acordul în acest sens.

În timpul conferinței de presă din 9 august cu omologul său turc, președintele rus Vladimir Putin a declarat că este doar o chestiune de timp restabilirea afluxului de turiști ruși în Turcia până la nivelul de dinaintea crizei dintre cele două țări.

Interdicția privind cursele charter dintre Turcia și Rusia a fost impusă după ce aviația militară turcă a doborât un bombardier rus Su-24 care participa la operațiunile din Siria, în noiembrie anul trecut.

Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram cotidianul.RO, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri și informații de actualitate. Fii cu un pas înaintea tuturor, află primul despre evenimentele importante, analize și povești captivante.
Recomanda
Constantin Dutu 1806 Articole
Author

Precizare:
Ziarul Cotidianul își propune să găzduiască informații și puncte de vedere diverse și contradictorii. Publicația roagă cititorii să evite atacurile la persoană, vulgaritățile, atitudinile extremiste, antisemite, rasiste sau discriminatorii. De asemenea, invită cititorii să comenteze subiectele articolelor sau să se exprime doar pe seama aspectelor importante din viața lor si a societății, folosind un limbaj îngrijit, într-un spațiu de o dimensiune rezonabilă. Am fi de-a dreptul bucuroși ca unii comentatori să semneze cu numele lor sau cu pseudonime decente. Pentru acuratețea spațiului afectat, redacția va modera comentariile, renunțînd la cele pe care le consideră nepotrivite.