Controlorii de trafic aerian amenință cu o nouă grevă

Controlorii de trafic aerian ameninţă din nou cu greva generală. Angajaţii ROMATSA cer un nou contract colectiv de muncă şi schimbarea conducerii, transmite REALITATEA.NET.

Sindicaliștii de la ROMATSA acuză conducerea companiei că nu a respectat rezultatul temporar al negocierilor pe care le-au avut cu Ministerul Transporturilor. Angajații ROMATSA îl acuză pe directorul companiei că face angajări și sporuri preferențiale, în condițiile în care controlorii de zbor nu au contract colectiv de muncă.

În 15 iulie, nicio aeronavă nu a decolat sau aterizat pe Aeroportul Internațional Henri Coandă București în intervalul orar 11:00 – 13:00, ca urmare a grevei controlorilor de trafic aerian.

Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram cotidianul.RO, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri și informații de actualitate. Fii cu un pas înaintea tuturor, află primul despre evenimentele importante, analize și povești captivante.
Recomanda
Author

Precizare:
Ziarul Cotidianul își propune să găzduiască informații și puncte de vedere diverse și contradictorii. Publicația roagă cititorii să evite atacurile la persoană, vulgaritățile, atitudinile extremiste, antisemite, rasiste sau discriminatorii. De asemenea, invită cititorii să comenteze subiectele articolelor sau să se exprime doar pe seama aspectelor importante din viața lor si a societății, folosind un limbaj îngrijit, într-un spațiu de o dimensiune rezonabilă. Am fi de-a dreptul bucuroși ca unii comentatori să semneze cu numele lor sau cu pseudonime decente. Pentru acuratețea spațiului afectat, redacția va modera comentariile, renunțînd la cele pe care le consideră nepotrivite.