Creditorii lui Patriciu au protestat în stradă

Câţiva patroni ai unor firme de transport şi depozite din Bacău, Ploieşti şi Constanţa au protestat pentru că nu şi-au primit, spun ei, banii pe munca prestată în ultimele 6 luni.

Câteva milioane de euro ar fi datoriile pe care patronii mai multor societăţi de logistică, dar şi câţiva furnizori le-ar avea de încasat de la compania Mic.ro, la care miliardarul Dinu Patriciu este acţionar majoritar. Cum Dinu Patriciu nu şi-a mai plătit datoriile de şase luni unii patroni au ieşit în stradă, anunţă ştirile ProTv.

„Ne-a ajuns cuţitul la os, noi am plătit salarii, impozite pentru banii pe care nu i-am luat, statul nu te iartă, eu am luat credit de la bancă, plătesc dobânzi”, spus Adrian Pitu din Constanţa. Furnizorii susţin că datoriile lui Dinu Patriciu ar ajunge la câteva milioane de euro.

Reprezentanţii Mic.ro precizează: „Suntem pe cale de a ajunge la o concluzie în discuţiile privind aprobarea unui plan de plăţi. Avem disponibile resursele financiare necesare, trebuie să ajungem la un punct comun cu fiecare dintre aceste companii pentru planificarea sumelor pe care le vom plăti”.

Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram cotidianul.RO, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri și informații de actualitate. Fii cu un pas înaintea tuturor, află primul despre evenimentele importante, analize și povești captivante.
Recomanda

Precizare:
Ziarul Cotidianul își propune să găzduiască informații și puncte de vedere diverse și contradictorii. Publicația roagă cititorii să evite atacurile la persoană, vulgaritățile, atitudinile extremiste, antisemite, rasiste sau discriminatorii. De asemenea, invită cititorii să comenteze subiectele articolelor sau să se exprime doar pe seama aspectelor importante din viața lor si a societății, folosind un limbaj îngrijit, într-un spațiu de o dimensiune rezonabilă. Am fi de-a dreptul bucuroși ca unii comentatori să semneze cu numele lor sau cu pseudonime decente. Pentru acuratețea spațiului afectat, redacția va modera comentariile, renunțînd la cele pe care le consideră nepotrivite.