Cuplul de milionari care călătorește prin lume din sponsorizări

Dacă v-ați gândit vreodată să renunțați la jobul actual și să bateți lumea-n lung și-n lat, acest cuplu v-ar putea convinge cu ușurință să treceți la acțiune. După ce compania lui Garett Gee, numită Scan, a fost cumpărată de Snapchat în 2014, cu suma de 54 de milioane de dolari, el a transferat banii imediat în contul de economii. Trei luni mai târziu, Garett a decis să plece în călătorie în jurul lumii împreună cu soția sa, Jessica, și cei doi copii, fără a se atinge însă de avere.

Potrivit publicației Business Insider, Garett și-a vândut casa și tot ce deținea pentru suma de 45.000 de dolari și a decis să călătorească prin lume alături de familie, însă fără a cheltui nici măcar un dolar din averea abia obținută.

Cei patru vizitează țară după țară de peste un an. Ei își împărtășesc experiențele cu ajutorul unui blog numit „The Bucket List Family“. După ce au cheltuit și ultimii 5.000 de dolari din suma inițială, au început să primească sponsorizare pe rețelele de socializare. Familia Gee susține că blogul a ajutat-o să își continue călătoriile și este recunoscătoare oamenilor pentru susținere. „Nu ne-am atins încă de banii obținuți din vânzarea companiei. Plănuiesc să îmi trăiesc viața așa cum am făcut-o și până acum. Sunt tânăr și vreau să-mi păstrez spiritul de antreprenor viu. Nu vreau să devin comod, nu vreau să mă liniștesc. Aș putea oricând să încep de la zero și nu aș avea niciun regret“, a povestit Garett Gee pentru publicația americană.
Cuplul american demonstrează cu vehemență că orice vis poate fi împlinit, atât timp cât mergi pe drumul potrivit.

Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram cotidianul.RO, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri și informații de actualitate. Fii cu un pas înaintea tuturor, află primul despre evenimentele importante, analize și povești captivante.
Recomanda

Precizare:
Ziarul Cotidianul își propune să găzduiască informații și puncte de vedere diverse și contradictorii. Publicația roagă cititorii să evite atacurile la persoană, vulgaritățile, atitudinile extremiste, antisemite, rasiste sau discriminatorii. De asemenea, invită cititorii să comenteze subiectele articolelor sau să se exprime doar pe seama aspectelor importante din viața lor si a societății, folosind un limbaj îngrijit, într-un spațiu de o dimensiune rezonabilă. Am fi de-a dreptul bucuroși ca unii comentatori să semneze cu numele lor sau cu pseudonime decente. Pentru acuratețea spațiului afectat, redacția va modera comentariile, renunțînd la cele pe care le consideră nepotrivite.