Cursele aeriene ale TAROM, afectate de o grevă spontană

Trei zboruri interne operate de TAROM au fost anulate, luni, în urma unei greve spontane a piloților și copiloților, declanșată duminică, a declarat, pentru Agerpres, directorul de comunicare al companiei aeriene, Georgeta Dinu.

„În urma unor acțiuni spontane ale echipajelor TAROM, atât piloți cât și copiloți, ne confruntăm cu dificultăți în desfășurarea zborurilor conform programului. În această dimineață, zborurile au plecat conform programului, vorbesc despre cursele externe, însă sunt afectate zborurile interne, efectuate cu avioanele de tip ATR”, a spus Georgeta Dinu.

Potrivit acesteia, greva spontană s-a declanșat duminică, în consecință fiind înregistrate 12 curse întârziate și două zboruri anulate.

„Nu a fost înregistrată nicio acțiune, nu este niciun motiv, toate sunt spontane și deocamdată sunt în curs de cercetare. Nu există nimic oficial înregistrat. Acțiunile au început ieri (duminică — n.r.). Ieri au fost 12 curse întârziate și târziu, pe seară, două anulări. Astăzi, deocamdată sunt doar cele trei curse interne anulate și vedem cum se desfășoară lucrurile. Acum suntem într-o ședință”, a precizat directorul de comunicare al TAROM.

Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram cotidianul.RO, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri și informații de actualitate. Fii cu un pas înaintea tuturor, află primul despre evenimentele importante, analize și povești captivante.
Recomanda
Eugenia Solomon 1416 Articole
Author

Precizare:
Ziarul Cotidianul își propune să găzduiască informații și puncte de vedere diverse și contradictorii. Publicația roagă cititorii să evite atacurile la persoană, vulgaritățile, atitudinile extremiste, antisemite, rasiste sau discriminatorii. De asemenea, invită cititorii să comenteze subiectele articolelor sau să se exprime doar pe seama aspectelor importante din viața lor si a societății, folosind un limbaj îngrijit, într-un spațiu de o dimensiune rezonabilă. Am fi de-a dreptul bucuroși ca unii comentatori să semneze cu numele lor sau cu pseudonime decente. Pentru acuratețea spațiului afectat, redacția va modera comentariile, renunțînd la cele pe care le consideră nepotrivite.