Noul rector al Academiei de Poliție, actor amator în seriale TV

Noul rector al Academiei de Poliție, Costel Daniel Torje, a fost „actor amator cu roluri episodice în serialele TV: „La Bloc”, „La Servici” sau „Fete de măritat”.

În CV-ul său, consultat de B1 TV, care conţine nu mai puţin de nouă pagini, cel puţin trei se referă la activitatea sa culturală şi sportivă.

Daniel Costel Torje menționeaza la „competențe”, pe lângă cele privind activitățile didactice de predare și elaborarea de cursuri, studii și articole, și pe cea de „actor amator cu roluri episodice în serialele TV: „La Bloc”, „La Servici” sau „Fete de măritat”. De asemenea, proaspătul rector se mai laudă cu apariții TV la emisiunea Eurovision-Revelion 2011.

Pe de altă parte, Torje a mai coordonat o trupă de dans aerobic, a fost președinte de juriu la Miss Boboc şi conducătorul secţiei de minifotbal din Academia de Poliţie.

Cu un astfel de CV, Daniel Costel Torje l-a cucerit pe ministrul Afacerilor Interne, Petre Tobă, care l-a numit la conducerea Academiei de Poliţie, după ce fostul rector, chestorul Gheorghe Popa, a solicitat pensionarea.

Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram cotidianul.RO, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri și informații de actualitate. Fii cu un pas înaintea tuturor, află primul despre evenimentele importante, analize și povești captivante.
Recomanda
Author

Precizare:
Ziarul Cotidianul își propune să găzduiască informații și puncte de vedere diverse și contradictorii. Publicația roagă cititorii să evite atacurile la persoană, vulgaritățile, atitudinile extremiste, antisemite, rasiste sau discriminatorii. De asemenea, invită cititorii să comenteze subiectele articolelor sau să se exprime doar pe seama aspectelor importante din viața lor si a societății, folosind un limbaj îngrijit, într-un spațiu de o dimensiune rezonabilă. Am fi de-a dreptul bucuroși ca unii comentatori să semneze cu numele lor sau cu pseudonime decente. Pentru acuratețea spațiului afectat, redacția va modera comentariile, renunțînd la cele pe care le consideră nepotrivite.