Deputat PNL, despre căsătoriile gay: Ajungi să legalizezi căsnicia şi între o femeie şi un armăsar
 

Deputatul PNL Octavian Bot respinge categoric orice căsătorie sau parteneriat civil între homosexuali, spunând, în glumă, că în ritmul acesta se va ajunge la căsătorie între o femeie şi un cal.

"Eu, de pe poziţia de liberal, având convingeri liberale, sunt de acord cu relaţiile sexuale între persoane de acelaşi sex, probabil că natura aşa i-a format şi i-a creat, dar nu sunt de acord să legalizezi căsătoria. Asta nu mi se mai pare că ţine de drepturile omului.

În ritmul ăsta, până la urmă te-ai putea trezi că legalizezi căsătoria dintre o femeie şi un armăsar. Glumesc, dar nu văd de ce să se căsătorească (...) mi se pare forţată căsătoria, e prea mult", a spus Bot, potrivit ziare.com.

Declaraţia lui Bot vine după recentele afirmaţiile ale senatorului PNL Puiu Haşotti, care a ajuns să fie audiat de Consiliul Naţional pentru Combaterea Discriminării (CNCD).

"Eu nu am absolut nimic să le reprosez homosexualilor, îi consider doar nişte oameni bolnavi. Homosexualitatea nu este o stare firească, nu este o relaţie naturală, motiv pentru care, după părerea mea, nu are absolut nicio şansă", este declaraţia lui Puiu Haşotti analizată în Colegiului director al CNCD.

Replica lui Haşotti a venit după ce deputatul Remus Cernea a anunţat recent că vrea să iniţieze un proiect de lege pentru reglementarea parteneriatului civil între heterosexuali şi între persoanele de acelaşi sex.

Accesări: 1680
Publicat Vineri, 26 aprilie 2013

 
mail  print  Yahoo!  twitter  Facebook
Voteaza articolul
[DA]
[NU]
+13
19 Voturi

 

Alte articole nesemnate: Alte articole din categorie:


 
Comentarii

STAN PATITU
07:25:23, 29 Apr 2013 14
Are dreptate ! De ce sa nu legalizezi casatoria dintre un om si mana lui stanga? Ar putea sa adopte si un copil !
ContraPro
+5
 
CEAUSESCU REABILITAT
12:44:34, 28 Apr 2013 13
PERFECT ADEVARAT D-LE BOT !
ContraPro
+4
 
EBA
10:20:49, 27 Apr 2013 12
Miii ho ho ! miiii ho ho ! eu sint armasarul pe care se catara Nutzy (daca va mai aduceti aminte imaginile de la "Tezaur politic") si pot sa spun ca ideea imi suride ... parca simt si acum cum ma stringea doamna ministru intre coapse ... ahhh !, iarasi incep sa fabulez si uite acum parca vad cum mi se pune iar "frina" ! ... si, pentru ca am si o vecina capra in ograda, as vrea sa nu o uitati nici pe ea ! ...
ContraPro
+5
 
Casatoria
20:40:23, 26 Apr 2013 11
intre gay a fost gandita si ceruta pt. a avea (cuplul) beneficii legale cum ar fi mostenirea bunurilor , partaj, etc. Si nu asta e CEA MAI GRAVA PROBLEMA, ci CEA A DREPTULUI DE INFIERE SI EDUCARE A COPIILOR, DREPTURI ce ar fi obtinute AUTOMAT din recunoasterea casatoriilor intre parteneri de acelasi sex. Cat despre "boala", e multa discutie. Un psiholog italian care a lucrat cu astfel de persoane facea afirmatia ca DOAR 10% sunt homosexuali (lesbiene) din cauze genetice, iar restul de 90% sunt DIN PERVERSITATE. Cocluziile le trage-ti singuri.
ContraPro
+18
 
YON_RIJKSADELAAR OF KING
18:35:44, 26 Apr 2013 10
am scris si despre REGALITATEA ROMANA si faptul ca prin regele Mihai apartinem celebei familii WINDSOR, cea mai prestigioasa din lume, sinonimul PUTERII MOMDIALE dar pe topicul articolului despre Congresul avut la SINAIA, cerberul de acolo refuza postarea cu acest continut dar accepta micile mele sesizari! DE CE OARE, cum functioneaza cenzura aici?
ContraPro
+4
 
1 2 3

2000
Sunt de acord cu termenii si conditiile Cotidianul.ro: Cotidianul.ro militeaza pentru exprimare civilizata si isi rezerva dreptul de a sterge/edita comentariile care depasesc limitele limbajului civilizat, comit atacuri la persoana precum si comentariile cu tenta antisociala, caracter rasist sau xenofob. Comentatorii ce nu respecta conditile mai sus mentionate vor fi tratati ca atare.