Diaconescu: Un președinte nepregătit sau rău intenționat ar putea crea mari probleme României

Un „președinte nepregătit” sau un „președinte rău intenționat” ajuns „accidental” la Palatul Cotroceni ar putea crea mari probleme țării și cetățenilor acesteia, a declarat, sâmbătă, Cristian Diaconescu, candidatul PMP la președinția României, citat de Agerpres.

„Atâta vreme cât acești candidați nu sunt suficient de bine pregătiți sau sunt rău intenționați România va avea de pierdut (…) Dacă în mod excepțional nu voi intra în turul al doilea și nu voi câștiga alegerile voi continua lupta împotriva lor”, a afirmat Cristian Diaconescu, menționând că va miza în acest scop atât pe sprijin intern, cât și extern.

Referitor la unificarea forțelor de dreapta, Diaconescu a afirmat că „ideea de unitate este logică”, însă consideră că acest proces trebuie să se constituie pe un „proiect de țară” și nu doar pe dorința de unitate a politicienilor din acest spectru politic.

Cristian Diaconescu a participat sâmbătă, la Tușnad Băi, la o întâlnire cu simpatizanții Fundației „Mișcarea Populară”.

Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram cotidianul.RO, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri și informații de actualitate. Fii cu un pas înaintea tuturor, află primul despre evenimentele importante, analize și povești captivante.
Recomanda
Author

Precizare:
Ziarul Cotidianul își propune să găzduiască informații și puncte de vedere diverse și contradictorii. Publicația roagă cititorii să evite atacurile la persoană, vulgaritățile, atitudinile extremiste, antisemite, rasiste sau discriminatorii. De asemenea, invită cititorii să comenteze subiectele articolelor sau să se exprime doar pe seama aspectelor importante din viața lor si a societății, folosind un limbaj îngrijit, într-un spațiu de o dimensiune rezonabilă. Am fi de-a dreptul bucuroși ca unii comentatori să semneze cu numele lor sau cu pseudonime decente. Pentru acuratețea spațiului afectat, redacția va modera comentariile, renunțînd la cele pe care le consideră nepotrivite.