Echipa lui Rareș Bogdan, penibilizată în direct de Sebastian Ghiță

În agitația asta electorală și doctorală nu mai putem discuta despre nimic altceva. Doctoratul cu texte de împrumut al șefei DNA se întâlnește mereu și cu scandalul Black Cube. Adică șefa DNA este lovită și la doctorat, și la exercitarea funcției de procuror general. Acuzația că încă necunoscuta Cucuveaua mov ar fi livrat jurnaliștilor documente DNA din dosare prinde contur, devine logică și posibilă.

Fără îndoială, asistăm la o campanie țintită pe șefa DNA. De ce? Până să avem un răspuns, avem o bănuială. De la Klaus Iohannis la Binom și la comunicatori, toți încearcă salvarea LK Kovesi. Dacă plagiatul este adevărat și dacă scurgerile din DNA către presă erau orchestrate tot de Laura Codruța Kovesi, atunci ne aflăm în fața unui dezastru.
Marți, războiul a intrat în faza ridiculizării (minimalizării) Cucuveleimov@gmail.com. Adică a apărării Laurei Codruța Kovesi. Comanda operațiunii de apărare: Rareș Bogdan și echipa de comentatori de seară a Realității TV. Demersul iezuit al echipei s-a bucurat și de participarea prin telefon a lui Sebastian‎ Ghiță.
Ei bine, echipa de propagandă a Realității TV și a axei Iohannis-PNL-Cioloș s-a făcut de băcănie. Vitejii jurnaliști de seară au fost învârtiți pe degete de maleficul sforar de la Ploiești, Sebastian Ghiță.

Rareș Bogdan, Mihai Pâlşu‎, Stelian Negrea, Bogdan Comaroni și Florian Bichir s-au chinuit să încolțească vulpea de la Ploiești, comportându-se cel mai adesea ca niște căței cu coada gudurată la DNA și cu dinții de lapte în turul pantalonilor lui Ghiță. Ticălosul de la Ploiești i-a ridiculizat, iar cățeii Binomului au izbutit prin lipsa lor de argumente să ne sporească bănuielile.
Câte un sâmbure de adevăr cât un pietroi s-ar putea afla și în teza de doctorat, și în mesajele trimise de pe cucuveauamov@gmail.com.

Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram cotidianul.RO, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri și informații de actualitate. Fii cu un pas înaintea tuturor, află primul despre evenimentele importante, analize și povești captivante.
Recomanda

Precizare:
Ziarul Cotidianul își propune să găzduiască informații și puncte de vedere diverse și contradictorii. Publicația roagă cititorii să evite atacurile la persoană, vulgaritățile, atitudinile extremiste, antisemite, rasiste sau discriminatorii. De asemenea, invită cititorii să comenteze subiectele articolelor sau să se exprime doar pe seama aspectelor importante din viața lor si a societății, folosind un limbaj îngrijit, într-un spațiu de o dimensiune rezonabilă. Am fi de-a dreptul bucuroși ca unii comentatori să semneze cu numele lor sau cu pseudonime decente. Pentru acuratețea spațiului afectat, redacția va modera comentariile, renunțînd la cele pe care le consideră nepotrivite.