„Eu de vreo trei-patru luni sunt, aşa, interzis pe Antena 3”

Liderul PNL Crin Antonescu a susţinut luni seară într-o emisiune TV că are interdicţie de a mai apărea la Antena 3 „de vreo 3-4 luni”, lucru care, a transmis el, nu înseamnă că a devenit „băsist”.

„Eu de vreo trei-patru luni sunt, aşa, interzis pe Antena 3. Chiar dacă nu m-aţi văzut în ultimul timp, nu trebuie să măsuraţi decibelii mei împotriva lui Băsescu. Iar România s-a schimbat în ultimii doi ani. Din acest motiv s-a schimbat discursul meu, întrucât şi România s-a schimbat. Acum avem şi noi pârghii, de doi ani suntem la guvernare, trebuie să ne ocupăm şi de aceste lucruri”, a spus Antonescu.

În aceeaşi emisiune, liderul PNL a fost pus să comenteze scenariul în care ar deveni şef al statului, poziţie din care l-ar putea nominaliza imediat pe Traian Băsescu în funcţia de premier.

„Din punctul meu de vedere, este inacceptabil fie să şi discut, pentru că nu am în spatele meu după atâţia ani de politică, buni sau răi, această reputaţie. Nu eu, a doua zi după o victorie copleşitoare, m-am dus să închei pact cu Traian Băsescu. Nu eu, a doua zi după ce şapte milioane jumătate de români au votat într-un fel, m-am dus să-mi dea Barroso lista de comenzi ca la chelneri. Nu eu am făcut aceste lucruri, deci nu împotriva mea se poate îndrepta suspiciunea că mi-aş bate joc de milioane de voturi ca să-l pun pe Traian Băsescu prim-ministru”, a afirmat Antonescu, cu referire la ceea ce a făcut Victor Ponta în acea perioadă.

Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram cotidianul.RO, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri și informații de actualitate. Fii cu un pas înaintea tuturor, află primul despre evenimentele importante, analize și povești captivante.
Recomanda

Precizare:
Ziarul Cotidianul își propune să găzduiască informații și puncte de vedere diverse și contradictorii. Publicația roagă cititorii să evite atacurile la persoană, vulgaritățile, atitudinile extremiste, antisemite, rasiste sau discriminatorii. De asemenea, invită cititorii să comenteze subiectele articolelor sau să se exprime doar pe seama aspectelor importante din viața lor si a societății, folosind un limbaj îngrijit, într-un spațiu de o dimensiune rezonabilă. Am fi de-a dreptul bucuroși ca unii comentatori să semneze cu numele lor sau cu pseudonime decente. Pentru acuratețea spațiului afectat, redacția va modera comentariile, renunțînd la cele pe care le consideră nepotrivite.