Frizeria politică, o satiră cu Alexandru Bindea pe seama candidaților la prezidențiale

Primele episoade ale serialului satiric ”Frizeria politică” au fost deja filmate. Luni dimineață, cotidianul.ro va difuza primul episod dedicat Monicăi Macovei.

”Frizeria politică” își propune să satirizeze apucăturile politicianului contemporan, boala promisiunilor, apetitul la vorbărie și voluptatea atacurilor la adversari.

Alexandru Bindea, admirabil în talentul său de a reproduce tipologii politice, își asumă riscul de a juca rolul oglinzii în care portretele politicienilor revin la adevăratele lor dimesiuni. Toate vedetele României sunt aduse cu picioarele pe pământ, adică pe scaunul frizerului, din spatele căruia idolii alegătorilor arată altfel.

Și pentru că încercarea noastră nu este adresată doar politicienilor, ne propunem să exersăm și alte portrete de oameni în vogă, inclusiv din mass-media, din Parlament, din poliție, servicii secrete și din lumea băncilor.

Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram cotidianul.RO, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri și informații de actualitate. Fii cu un pas înaintea tuturor, află primul despre evenimentele importante, analize și povești captivante.
Recomanda

Precizare:
Ziarul Cotidianul își propune să găzduiască informații și puncte de vedere diverse și contradictorii. Publicația roagă cititorii să evite atacurile la persoană, vulgaritățile, atitudinile extremiste, antisemite, rasiste sau discriminatorii. De asemenea, invită cititorii să comenteze subiectele articolelor sau să se exprime doar pe seama aspectelor importante din viața lor si a societății, folosind un limbaj îngrijit, într-un spațiu de o dimensiune rezonabilă. Am fi de-a dreptul bucuroși ca unii comentatori să semneze cu numele lor sau cu pseudonime decente. Pentru acuratețea spațiului afectat, redacția va modera comentariile, renunțînd la cele pe care le consideră nepotrivite.