Gadgeturi indispensabile în vacanţă

În bagajul de vacanţă, întotdeauna telefonul, tableta sau laptopul vor ocupa un loc prioritar, acesta fiind motivul pentru care accesul la internet este fundamental şi în zilele de concediu.

Atunci când semnalul WI-FI este slab, cablul LAN nu este o opţiune, iar lipsa unei prize se face remarcată, ne putem folosi de câteva gadgeturi pentru a soluţiona toate aceste probleme.

Pentru conexiunea neîntreruptă la internet, putem folosi ultima generație de reţea 4G LTE, cu routerul de la TP-LINK M7350. Acest dispozitiv poate atinge viteze de download de până la 150Mbps, conexiunea astfel creată putând fi partajată cu până la 15 dispozitive simultan, conform tp-link.ro.

Este foarte uşor de folosit: după introducerea unei cartele SIM 4G se creează automat un hotspot la care se pot conecta smartphone-uri, tablete, laptopuri şi alte dispozitive smart, oferind conexiune neîntreruptă la internet atât în România, cât şi în străinătate. Preţul acestui dispozitiv porneşe de la 600 de lei.

Funcţionarea continuă a diferitelor dispozitive mobile precum aparatele GPS sau camerele foto este un element cheie oriunde am merge, însă de fiecare dată durata bateriei devine o problemă.

Încărcătorul portabil, cunoscut ca Powerbank-ul TL-PB10400, este echipat cu două porturi USB (5V/2A şi 5V/1A) şi permite încărcarea simultană a două dispozitive mobile, precum smartphone-uri şi tablete. Preţul încărcătorului porneşte de la 130 de lei.

Siguranţa locuinţei atunci când ne aflăm în vacanţă devine o problemă din ce în ce mai mare, însă acest gadget ne ajută să fim liniştiţi chiar dacă suntem la sute de kilometric depărtare de casă. Camera cloud TP-LINK NC200 este un dispozitiv Wi-Fi pentru monitorizarea audio-video a încăperilor, astfel utilizatorul îşi va putea supraveghea casa chiar dacă se află în vacanţă sau într-o călătorie de afaceri. Preţul camerei este de 140 de lei.

TP-LINK este un producător global de dispozitive SOHO pentru comunicaţie în reţea şi este furnizorul numărul 1 pe segmentele de WLAN şi CPE în bandă largă la nivel mondial, cu produse disponibile în peste 120 de ţări, care deservesc zeci de milioane de clienţi.

Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram cotidianul.RO, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri și informații de actualitate. Fii cu un pas înaintea tuturor, află primul despre evenimentele importante, analize și povești captivante.
Recomanda

Precizare:
Ziarul Cotidianul își propune să găzduiască informații și puncte de vedere diverse și contradictorii. Publicația roagă cititorii să evite atacurile la persoană, vulgaritățile, atitudinile extremiste, antisemite, rasiste sau discriminatorii. De asemenea, invită cititorii să comenteze subiectele articolelor sau să se exprime doar pe seama aspectelor importante din viața lor si a societății, folosind un limbaj îngrijit, într-un spațiu de o dimensiune rezonabilă. Am fi de-a dreptul bucuroși ca unii comentatori să semneze cu numele lor sau cu pseudonime decente. Pentru acuratețea spațiului afectat, redacția va modera comentariile, renunțînd la cele pe care le consideră nepotrivite.