Geoană, despre situația premierului Ponta

„Victor Ponta a aruncat prosopul”, a spus Mircea Geoană, la Digi24, despre Victor Ponta. „Nu mai este de fapt premierul României”, a adăugat fostul președinte PSD.

„A abandonat, a aruncat prosopul. S-a întâmplat deja”, a spus Mircea Geoană despre situația actuală a premierului Victor Ponta.

„Acum cred că își caută o manieră cât de cât plauzibilă, cât de cât onorabilă – dacă acest cuvânt nu este o exagerare – o manieră de a ieși din scenă fără să dea sentimentul că a dat bir cu fugiții. Asta face acum”, a completat fostul președinte PSD.

„Această absență repetată, această delegare de responsabilitate, dacă până acum era o problemă legată de lipsa de legitimitate a lui Victor Ponta ca prim-ministru în funcție inculpat pentru fapte de corupție de către DNA și era o problemă de legitimitate, acum are o problemă și de autoritate. În clipa în care vine cineva de la partidul X, în speță PSD, și spune miniștrilor din Guvern cum și ce să vorbească la televizor, în clipa în care vine și spun cum și ce faci… una este să ai o relație și să răspunzi politic în fața partidului, alta este să conduci de acolo. Victor Ponta nu mai este de fapt premierul României, este un politician în căutarea unei soluții care să-i permită să iasă dintr-o situație delicată cu daune personale și colective cât mai mici”, a adăugat Mircea Geoană, președintele Partidului Social Românesc.

Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram cotidianul.RO, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri și informații de actualitate. Fii cu un pas înaintea tuturor, află primul despre evenimentele importante, analize și povești captivante.
Recomanda
Paul Dumitrescu 5138 Articole
Author

Precizare:
Ziarul Cotidianul își propune să găzduiască informații și puncte de vedere diverse și contradictorii. Publicația roagă cititorii să evite atacurile la persoană, vulgaritățile, atitudinile extremiste, antisemite, rasiste sau discriminatorii. De asemenea, invită cititorii să comenteze subiectele articolelor sau să se exprime doar pe seama aspectelor importante din viața lor si a societății, folosind un limbaj îngrijit, într-un spațiu de o dimensiune rezonabilă. Am fi de-a dreptul bucuroși ca unii comentatori să semneze cu numele lor sau cu pseudonime decente. Pentru acuratețea spațiului afectat, redacția va modera comentariile, renunțînd la cele pe care le consideră nepotrivite.