I s-a făcut rău la coada de la Primăria Capitalei

O femeie a leșinat la coada pentru vouchere pentru biciclete. Aceasta aștepta de mai bine de o oră pentru a primi tichet când a leșinat. Femeia a primit ajutor de la cei prezenți la fața locului și ulterior a sosit un echipaj SMURD care a preluat-o.

Peste o sută de persoane se strânseseră, marţi dimineață, la Primăria Capitalei pentru a depune cereri de obţinere a unuia dintre cele 5.000 de vouchere în valoare de 500 lei pentru achiziţionarea unei biciclete sau a unui mijloc de transport pe două roţi.

Bucureştenii au venit încă de dimineaţă la Registratura Generală pentru a sta la rând să depună cererea de obţinere a unui voucher de 500 lei, deși primăria a anunţat că solicitările pot fi depuse şi prin e-mail.

Primăria Generală a Capitalei a anunţat că solicitările pentru acordarea tichetelor de achiziţie a bicicletelor se pot depune şi prin email, decizia fiind luată ca urmare a numărului mare de persoane care s-au arătat interesate să obţină acest voucher.

„Pentru înscrierea în Program este nevoie ca solicitanţii să printeze, să completeze formularul de înscriere, să-l semneze, şi să-l trimită scanat, împreună cu cartea de identitate (scanată pe ambele părţi în cazul celor cu vize de reşedinţă), la adresa biciclisti@pmb.ro. Cererile depuse online vor fi procesate concomitent cu cele depuse fizic, în timpul programului alocat, respectiv cele depuse până la 18.30 vor fi procesate în aceeaşi zi, iar cele sosite după ora 18.30 vor fi procesate a doua zi, începând cu ora 08.30, oră la care se deschid şi ghişeele pentru relaţii cu publicul”, se arată într-un comunicat al Primăriei.

Primăria a anunţat luni demararea programului de încurajare a achiziţiei de biciclete, prin care Primăria Capitalei va acorda 5.000 de vouchere, în valoare de 500 de lei fiecare, locuitorilor Bucureştiului. Aceste tichete se acordă persoanelor de peste 18 ani, care au domiciliul sau rezidenţa în Capitală. O persoană nu poate beneficia decât de un singur tichet, care nu este transmisibil, iar acordare a voucherelor se va face pe principiul „primul venit, primul servit”.



Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram cotidianul.RO, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri și informații de actualitate. Fii cu un pas înaintea tuturor, află primul despre evenimentele importante, analize și povești captivante.
Recomanda

Precizare:
Ziarul Cotidianul își propune să găzduiască informații și puncte de vedere diverse și contradictorii. Publicația roagă cititorii să evite atacurile la persoană, vulgaritățile, atitudinile extremiste, antisemite, rasiste sau discriminatorii. De asemenea, invită cititorii să comenteze subiectele articolelor sau să se exprime doar pe seama aspectelor importante din viața lor si a societății, folosind un limbaj îngrijit, într-un spațiu de o dimensiune rezonabilă. Am fi de-a dreptul bucuroși ca unii comentatori să semneze cu numele lor sau cu pseudonime decente. Pentru acuratețea spațiului afectat, redacția va modera comentariile, renunțînd la cele pe care le consideră nepotrivite.