„Incendiul de la stația de metrou Victoria a fost lichidat”

Circulație a fost blocată între staţiile de metrou Victoriei și Aviatorilor marţi dimineaţă, în jurul orei 10.50. O garnitură a fost obligată să se întoarcă din pentru că tunelul era plin de fum.

Update: „Reacția a fost foarte rapidă, și a Metrorex-ului, și a colegilor de la ISU București. Acolo au fost mobilizate echipe de intervenție, pompieri și SMURD la cele două capete ale tunelului, adică în Piața Victoriei și Piața Aviatorilor. Acolo au fost evacuate persoanele care erau încă în stație. Multe s-au autoevacuat”, a afirmat secretarul de stat, la Antena 3.

Potrivit lui Raed Arafat, la ora 10,27 a fost declarat incendiul lichidat, urmând ca Metrorex să anunțe momentul potrivit pentru reluarea activității pe tronsonul respectiv.

„Din fericire, nu avem victime. Până la momentul ăsta, nu a fost adus la cunoștința noastră că persoane au fost intoxicate sau au pățit ceva. Deci, intervenția a mers bine și la acest moment nu avem raportare de nicio victimă”, a mai spus Raed Arafat.

Staţia Victoriei a fost evacuată şi circulaţia oprită pe ambele sensuri.

Fumul degajat la stația de metrou Victoria provine de la cabluri electrice care ard mocnit.

„Circulația metroului este întreruptă pe linia Piața Victoriei — Aviatorilor, întrucât a fost sesizată degajare de fum în tunel. Salvatorii metroului se află în tunel pentru a determina cauza degajării de fum și pentru a remedia situația”, a precizat Evelyne Croitoru, purtătorul de cuvânt al Metrorex.

La fața locului au ajuns șase autospeciale de pompieri și patru ambulanțe SMURD.

Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram cotidianul.RO, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri și informații de actualitate. Fii cu un pas înaintea tuturor, află primul despre evenimentele importante, analize și povești captivante.
Recomanda
Rares Constantinescu 2670 Articole
Author

Precizare:
Ziarul Cotidianul își propune să găzduiască informații și puncte de vedere diverse și contradictorii. Publicația roagă cititorii să evite atacurile la persoană, vulgaritățile, atitudinile extremiste, antisemite, rasiste sau discriminatorii. De asemenea, invită cititorii să comenteze subiectele articolelor sau să se exprime doar pe seama aspectelor importante din viața lor si a societății, folosind un limbaj îngrijit, într-un spațiu de o dimensiune rezonabilă. Am fi de-a dreptul bucuroși ca unii comentatori să semneze cu numele lor sau cu pseudonime decente. Pentru acuratețea spațiului afectat, redacția va modera comentariile, renunțînd la cele pe care le consideră nepotrivite.