Infracționalitatea clanurilor din Craiova, susținută de Poliție, Tribunal, Parchet, Primărie

Este de notorietate faptul că cea mai cunoscută grupare interlopă din Craiova este „frația” din care fac parte Gigi Vadik Zavera zis Gigioc, Enriko Constantinescu, Roșianu zis Doru Măgaru, Fănel Trandafir zis Cimino, Ion Ilie zis Ilie Pușcărie precum și Caiac, decedat în anul 2008 în urma unei altercații cu un alt interlop datorată pierderii de către acesta a sumei de 50.000 euro la poker.

Toți aceștia sunt în relații strânse cu politiști, procurori și judecători din Banie, actuali sau foști prin care își găsesc „pilele” pentru rezolvarea problemelor la instanțele de judecată și la structurile de stat din Craiova sau București.

De ce Consiliul Superior al Magistraturii închide ochii ?

Interlopii au gangsterizat poliția, justiția, parchetele din Dolj. Cu știrea mai-marilor de la București, adică: nașul de cununie al lui Doru Măgaru este judecătorul Gheorghe Florea de la Curtea Supremă de Justiție, moșul său este colonelul Cojocariu, care, la rândul său este nașul lui Ilie Ștefan, fost prefect de Dolj, fost șef prin Ministerul de Interne, iar acesta a fost proptit în funcție de pe vremea generalului Toma Zaharia, a cărui odraslă a fost botezată de preacunoscutul domn Nicu Gheară și care, la rândul lui, este nașul fostului șef al Poliției Române, Petre Tobă actual chestor de poliție în IGPR; pe de altă parte fostul procuror general al României, Tănase Joița, este nașul lui Ilie Pușcărie s.a.m.d). De asemenea Trandafir Fănel, zis Cimino are ca nașă pe secretarul general al Primăriei Craiova, Miulescu Nicoleta, jurist de profesie care este bună prietenă de familie cu judecătoarea Elena Cântar de la ICCJ – fostă șefă la Tribunalul Craiova, Tribunal unde face și desface și astazi.

Interferența între planul lumii interlope și cel al statului este șocantă

Infractorul Fănel Trandafir răsfățat cu numele de Cimino este și el un „Bercea Mondial” al Craiovei care controlează politiști, procurori și judecători ai Craiovei. Pentru modul cum funcționează sistemul acesta a fost mereu eliberat de magistrați pe motiv că nu reprezintă un pericol social cu toate că a creat teroare în rândul locuitorilor din Bănie. De numele lui Cimino este legată „operatiunea țiganiada” când 300 de rromi din fața Luncii Jiului au ieșit pe străzi înarmați cu săbii ninja atacând chiar și mașina reporterilor aflați la fața locului.

Tot de numele lui Cimino și prietenul lui Constantin Iancu este legată și povestea lui Alexandru Andrei care a luat bani cu cămată de la aceștia, iar apoi a fost răpit și șantajat să-și vândă acțiunile pe care le deținea într-o balastieră. Au fost formulate mai multe plângeri pe numele acestora și depuse mai multe probe, inclusiv poze ridicate de la domiciliul lui Iancu cu victime ale acestora dezbrăcate și cu lanțuri de gât dar cu toate aceste dovezi, la data de 10.07.2009 judecătorii de la Tribunalul Dolj i-a gasit nevinovați pe cămătari în dosarul în care erau acuzați de constituire de grup infracțional, lipsire de libertate și violență.

Iar, domnul profesor, protector și „tutore”, fost comisar șef al Poliției Craiova, Bică Gheorghe a răspuns reporterilor afirmând că Cimino, Roșianu, Gigiok sunt doar niște maimuțoi care nu au putere în Craiova și cămătăria pe care o fac aceștia este un mizilic. Culmea sfidării justiției craiovene este că aceștia și-au pus la mașinile lor chiar numerele de înmatriculare cu „NUP”.

Cămătaria se face cu ordine de plată iar judecatorii, procurorii și polițiștii ce motive au avut să închidă ochii ?

La cei descriși mai sus vin oameni să ia bani cu până la 20% pe lună dobândă și gajează cu casa. După data stabilită pentru returnarea banilor, debitorul vine cu banii pe care i-a împrumutat și cu dobânda aferentă și își cere casa înapoi. Șmecherii iau banu în mână sau sub formă de ordin de plată către o firmă indicată de camatari, apoi îi spun omului că banii nu sunt toți, adica că lipsește dobânda la dobândă iar omul poate să își ia adio de la casă.
Curios este faptul că nici Judecătoria Craiova și nici Tribunalul Dolj – Parchete, Direcția Națională Anticorupție, Serviciile (oare de ce credeți? nu s-au sesizat niciodată la zecile de cereri de executare silită cerute de acești cămătari iar judecătorii de la Tribunalul Craiova au facut hocus-pocus cu actul de justiție, tot timpul în favoarea cămătarilor Craiovei.

Un astfel de caz este al lui Ilie Enache care a rămas fără trei case, una a lui și două ale fiicelor sale și asta într-o singură zi. S-a ajuns la judecată și cămătarii Craiovei au obținut de la judecătoarea Denis Munteanu – actuala Ghervase Gabriela Denis – trei ordonanțe de evacuare în aceiași zi fără ca Ilie Enache să fie măcar citat. Chiar nu a bătut nimic la ochii judectorului ?

De asemenea, președintele judecător Diaconu Constantin de la Tribunalul Dolj a dispus tot prin ordonanță președințială în două rânduri evacuarea foștilor proprietari păcăliți de cămătari.

Colonelul Constantin Codiță de la „Poliția Dolj”, pentru a demonstra că nu a scăpat din mână pe cămătari, a solicitat în regim de urgență cămătarilor din Craiova toate contractele de vânzare cumpărare încheiate cu diferite persoane de acești cămătari certați dar totuși „împrieteniți” cu persoane care aplică legea. Colonelul Constatin Codiță declara în urmă cu ceva timp: „avem în lucru un dosar penal privind pe Ilie Pușcărie, Ciminoșsi Caiac în care se efectuează cercetări sub aspectul infracțiunii de șantaj prev de art. 4 din legea 58 și legea bancară din 1998. Şantajul nu se poate proba decât din declaraţii în ce modalităţi s-au făcut presiuni fizice şi psihice asupra persoanelor în cauză”.

Până una alta toţi le râd în nas la toţi politiştii, procurorii şi judecătorii iar până una alta Ilie Puşcărie are bordel cu 14 camere în aşteptarea legiferării prostituţiei, numele aşezământului fiind Il Capo.

Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram cotidianul.RO, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri și informații de actualitate. Fii cu un pas înaintea tuturor, află primul despre evenimentele importante, analize și povești captivante.
Recomanda

Precizare:
Ziarul Cotidianul își propune să găzduiască informații și puncte de vedere diverse și contradictorii. Publicația roagă cititorii să evite atacurile la persoană, vulgaritățile, atitudinile extremiste, antisemite, rasiste sau discriminatorii. De asemenea, invită cititorii să comenteze subiectele articolelor sau să se exprime doar pe seama aspectelor importante din viața lor si a societății, folosind un limbaj îngrijit, într-un spațiu de o dimensiune rezonabilă. Am fi de-a dreptul bucuroși ca unii comentatori să semneze cu numele lor sau cu pseudonime decente. Pentru acuratețea spațiului afectat, redacția va modera comentariile, renunțînd la cele pe care le consideră nepotrivite.