Iohannis: PNL şi PDL vor iniţia o moțiune de cenzură în sesiunea parlamentară care începe luni

Liderul liberal, Klaus Iohannis, a declarat, duminică, la Iaşi, într-o conferinţă de presă, că PNL şi PDL vor iniţia o moţiune de cenzură în sesiunea parlamentară care începe luni.

Tema moțiunii de cenzură urmează să fie discutată în ședința de luni a ACL, informează Mediafax.

Senatul şi Camera Deputaţilor încep, luni, 1 septembrie, sesiunea ordinară de toamnă, activitatea legislativă urmând să se suprapună, în mare parte, peste campania electorală pentru alegerile prezidenţiale.

Senatul va dezbate şi vota, în prima săptămână a sesiunii, proiectele privind amnistierea fiscală a pensionarilor şi a mamelor care au primit sume necuvenite din vina funcţionarilor, întrucât în sesiunea extraordinară nu a mai existat cvorum pentru continuarea lucrărilor.

Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram cotidianul.RO, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri și informații de actualitate. Fii cu un pas înaintea tuturor, află primul despre evenimentele importante, analize și povești captivante.
Recomanda
Author

Precizare:
Ziarul Cotidianul își propune să găzduiască informații și puncte de vedere diverse și contradictorii. Publicația roagă cititorii să evite atacurile la persoană, vulgaritățile, atitudinile extremiste, antisemite, rasiste sau discriminatorii. De asemenea, invită cititorii să comenteze subiectele articolelor sau să se exprime doar pe seama aspectelor importante din viața lor si a societății, folosind un limbaj îngrijit, într-un spațiu de o dimensiune rezonabilă. Am fi de-a dreptul bucuroși ca unii comentatori să semneze cu numele lor sau cu pseudonime decente. Pentru acuratețea spațiului afectat, redacția va modera comentariile, renunțînd la cele pe care le consideră nepotrivite.