Macovei: Blaga are altă „opinie” în privința candidaturii mele

Eurodeputatul PDL Monica Macovei a declarat luni că l-a anunțat pe Vasile Blaga despre dorința ei de a fi luată în calcul pentru prezidențiale, însă liderul PDL a avut „o altă opinie” față de a sa.

”Eu îmi mențin solicitarea și mă adresez acestei construcții de dreapta pentru că mi se pare firesc să fie mai mulți candidați evaluați și cel mai bun să intre în această cursă pentru că scopul este să-l batem pe Ponta și PSD-ul. Dacă vrei să-l ai pe cel mai bun, este firesc să ai și să evaluezi mai mulți candidați”, a spus Macovei la B1 TV.

Macovei a explicat din nou luni de ce vrea să fie inclusă între candidații care se luptă pentru a fi prezidențiabilul dreptei.

”Acum este o nouă realitate politică decât în momentul în care s-au făcut alegeri interne în partid. Acum se face o construcție de dreapta și se reevaluează toți candidații partidelor, inclusiv domnul Predoiu, domnul Iohannis, domnul Antonescu sau cine mai este candidat de la PNL sau din alte partide. Deci vorbim despre o cu totul altă realitate, iar eu mă adresez acestei noi construcții de dreapta care a anunțat că face un proces de selecție a candidatului pentru alegerile prezidențiale și cer să fiu inclusă în acest proces de selecție”, a declarat europarlamentarul PDL.

Monica Macovei a anunțat duminică că dorește să intre în cursa internă a dreptei pentru desemnarea candidatului la prezidențiale.

„Cer să fiu inclusă în procesul de selecție a candidaţilor dreptei pentru prezidenţiale”, a scris Macovei pe pagina sa de Facebook.

Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram cotidianul.RO, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri și informații de actualitate. Fii cu un pas înaintea tuturor, află primul despre evenimentele importante, analize și povești captivante.
Recomanda
Ioana Radu 8516 Articole
Author

Precizare:
Ziarul Cotidianul își propune să găzduiască informații și puncte de vedere diverse și contradictorii. Publicația roagă cititorii să evite atacurile la persoană, vulgaritățile, atitudinile extremiste, antisemite, rasiste sau discriminatorii. De asemenea, invită cititorii să comenteze subiectele articolelor sau să se exprime doar pe seama aspectelor importante din viața lor si a societății, folosind un limbaj îngrijit, într-un spațiu de o dimensiune rezonabilă. Am fi de-a dreptul bucuroși ca unii comentatori să semneze cu numele lor sau cu pseudonime decente. Pentru acuratețea spațiului afectat, redacția va modera comentariile, renunțînd la cele pe care le consideră nepotrivite.