Marș pentru susținerea legii dării în plată

Câteva zeci de persoane au participat, duminică, în București, la un marș pentru adoptarea legii dării în plată. Manifestanții au adus cu ei pancarte, care cuprind și mesaje anti-BNR.

UPDATE Protestatarii s-au adunat în Piața Victoriei, apoi au pornit apoi în marş pe traseul Calea Victoriei – Lipscani – Smârdan -bd Naţiunile Unite – bd Libertăţii – Piaţa Constituţiei.

Manifestanții au poposit în faţa sediului Băncii Naţionale unde au strigat „Ruşine” şi au cerut demisia guvernatorului Mugur Isărescu. Totodată, protestatarii au aruncat cu monede pe scările din faţa sediului BNR. Manifestanții s-au oprit în Piaţa Constituţiei.

Cei mai mulți dintre manifestanți sunt persoane care au credite în franci elvețieni. Organizatorii au anunţat că mitingul este unul de susţinere a legii dării în plată şi împotriva abuzurilor sistemului bancar.

Marşul a fost organizat de o persoană fizică care reprezintă Grupul clienţilor cu credite în franci elveţieni.

Protestul a fost autorizat în intervalul orar 12:00-14:00.

Video

Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram cotidianul.RO, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri și informații de actualitate. Fii cu un pas înaintea tuturor, află primul despre evenimentele importante, analize și povești captivante.
Recomanda
Eugenia Solomon 1416 Articole
Author

Precizare:
Ziarul Cotidianul își propune să găzduiască informații și puncte de vedere diverse și contradictorii. Publicația roagă cititorii să evite atacurile la persoană, vulgaritățile, atitudinile extremiste, antisemite, rasiste sau discriminatorii. De asemenea, invită cititorii să comenteze subiectele articolelor sau să se exprime doar pe seama aspectelor importante din viața lor si a societății, folosind un limbaj îngrijit, într-un spațiu de o dimensiune rezonabilă. Am fi de-a dreptul bucuroși ca unii comentatori să semneze cu numele lor sau cu pseudonime decente. Pentru acuratețea spațiului afectat, redacția va modera comentariile, renunțînd la cele pe care le consideră nepotrivite.